Gönderen Konu: Bir erkek düşmanı ve sansürsüz yazıları  (Okunma sayısı 2797 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
Bir erkek düşmanı ve sansürsüz yazıları
« : Mart 25, 2010, 19:43:16 »
  O bir gazetenin sansürsüz köşe yazarı. !!! Yazdığı yazılar erkekleri küçümseyici ve erkek kadın ilişkileri üzerine. Öyle ilişkiler ki, bazen erkeklerin bile okurken yüzünün kızaracağı cinsten. Okuduğunuz zaman, vay be neleri bilmiyormuşuz diyebilirsiniz.Bu tecrübeli köşe yazarının yazılarını okuyanlar az çok bilirler. Okumayanlar okuyunca ne yorum yaparlar acaba? Nede olsa o köşeyi kaptığına göre bizim de okuyup bir şeyler öğrenmemiz gerekebilir. !!!

http://209.85.129.132/search?q=cache:rPwz0hVEREUJ:w10.gazetevatan.com/root.vatan%3Fexec%3Dyazareskiyazilar%26wid%3D58+dilek+%C3%B6nder&cd=1&hl=tr&ct=clnk&gl=tr&client=
98 Corolla 1.6 GLI Special

Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir.
''Mme Jeanne Roland''

Toyota Club Türkiye

Bir erkek düşmanı ve sansürsüz yazıları
« : Mart 25, 2010, 19:43:16 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: Bir erkek düşmanı ve sansürsüz yazıları
« Yanıtla #1 : Mart 25, 2010, 20:52:07 »
yorum yazmamak için kendimi zor tutuyorum. kadın hayat, yaşamak, ilişki deyince tek birşey anlıyor. aklı fikri beyni hep orada, hayvan gelmiş, hayvan gidiyor. (hayvanların düşündüğü tek şey yemek ve .... dir)
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #2 : Mart 25, 2010, 20:59:36 »
Bu kadın erkeksız kalmıs uzun süree belli.bunu alcan oo belgrad ormanında gecenın 3'unde bırakıcan bakalım erkekler hakkında dusunduklerı değişecekmi :D benim anlamadığım bu kadın hiçmi aşkı tatmamıs,babası'mı yokmus nasıl olurda biz erkekler hakkında böyle düşüncelere kapılır.Yazılarını takıp ediyorum tamamen yüzeysel olan erkek huylarından bahsediyor.Erkekler hakkında hiç ama hiç birşey bilmiyor belli.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : Mart 25, 2010, 22:02:17 »

Bu karıyı dağıtmak isterdim. Ama bi daha toplanırmı bilmem :D Erkek arkadaşı kimse pek dağıtamıyor herhalde. Kusura bakmayın arkadaşlar. İlk linke tıklayın okuyun o yazmış. Ben sadece yorum yaptım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Mart 26, 2010, 00:47:59 »
ya o kadar da ağır yazmamış bence...herkes kendince birileri ile dalga geçer ve küçümser bu kez ibrenin yönünde biz varız..
ama şiddet ve hakaretle karşılık verince de onun yazdığı profile uygun duruma düşüyoruz...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mart 26, 2010, 01:48:43 »
ya o kadar da ağır yazmamış bence...herkes kendince birileri ile dalga geçer ve küçümser bu kez ibrenin yönünde biz varız..
ama şiddet ve hakaretle karşılık verince de onun yazdığı profile uygun duruma düşüyoruz...

Zannedersem şaka yapıyorsunuz. :) Bu şekilde devamlı belden aşağı dalga geçen birisinin kendine göre psikolojik sorunları vardır ve acilen tedavi edilmesi gerekir.!!!  Kendisiyle ilgili bir tek olumlu yorum yok. İsterseniz bir kaç yazısını buraya alalım.Anında kilit vurulur. :)

Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir.
''Mme Jeanne Roland''

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Mart 26, 2010, 08:48:47 »
Ben bu kadını seviyorum ya, her gün olmasa da yazılarını okurum, yazdıkları abartılı olsa bile doğruluk payı var maalesef :) Allah, erkeklere fiziki güç ve somut düşünebilme yeteneği,  kadınlara da soyut düşünebilme ve konuşabilme yeteneği vermiş :) Onlar da sözleriyle bizleri dövebilirler rahatlıkla, bence bulaşmamak lazım :D
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Mart 26, 2010, 09:29:22 »
bende evren bey ve hakkı bey gibi düşünüyorum....

biraz mizah olarak bakınca bu kadar sinirlenmenize gerek kalmaz.... neticede her yazar bir tarz oluşturuyor kendisine bu da böyle işte.... bende arada denk geldiğimde okuyup gülümsüyorum...
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Mart 26, 2010, 10:00:33 »
Kesinlikle bu kadın bir erkek tarafından aldatılmış ve küçümsenmiş, oda tüm hırsını sinirini genelleme yaparak tüm erkeklerden çıkartıyor, sanırım bunu yapanda eski kocası olsa gerek, öküzün biri ile evlenmiş ve herkesi kendi kocası gibi öküz sanıyor, halbuki erkekler hakkında bukadar çok bilgiliydinde o öküz kocayı bukadar erkek arasından nasıl seçtin be SALAK :D :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Mart 26, 2010, 10:04:07 »
Eğlenceli birisiymiş...
İnsanın en büyük hatası sevmek değil, Sevmeye layık olmayan birinden sevilmeyi beklemektir !
[paul auster]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Mart 26, 2010, 10:06:07 »
bu kadının karşısına Bay J'yi oturtacaksınız. belki bilirsiniz iyi bir radyocudur, tavsiye ederim. O da hep sevgililerinden bahseder ;)
ama kadıncağızın geçmişten gelen bi yarası var sanki :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Mart 26, 2010, 10:12:15 »
bu kadının karşısına Bay J'yi oturtacaksınız. belki bilirsiniz iyi bir radyocudur, tavsiye ederim. O da hep sevgililerinden bahseder ;)
ama kadıncağızın geçmişten gelen bi yarası var sanki :)

Oktay yazılarına bakınca bu kadının kesinlikle bir erkekle birlikte olduğunu, ama bu erkeğin kaba biri olduğunu onu aldattığını ve cinsel olarak bu bayanı tatmin edemediğini çıkardım ben sonuç olarak tüm yazılarında belden aşağıya yorumlar var ve aklı fikri hep sexte bu kadını9n :D Allah bunun kocasına bel kuvveti versinde şunun çenesini kapatsın ya :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Mart 26, 2010, 10:22:19 »
Kesinlikle bu kadın bir erkek tarafından aldatılmış ve küçümsenmiş, oda tüm hırsını sinirini genelleme yaparak tüm erkeklerden çıkartıyor, sanırım bunu yapanda eski kocası olsa gerek, öküzün biri ile evlenmiş ve herkesi kendi kocası gibi öküz sanıyor, halbuki erkekler hakkında bukadar çok bilgiliydinde o öküz kocayı bukadar erkek arasından nasıl seçtin be SALAK :D :D :D

şşşşş fazla ileri gitme ucu bana dokunuyor..... :lol:
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Mart 26, 2010, 10:42:03 »
şşşşş fazla ileri gitme ucu bana dokunuyor..... :lol:

Yok hande Hanım bu kadın sizin tırnağınız olamaz :) bir yazısında erkeklerin sex hayatının iyi olmadığı için maça gittiklerini belirtmiş :) o türbünleri dolduran taraftarların hepsi sex yapsın bakalım türbünlerde insan olucakmı demiş :D :D kel alaka olmuş biraz :D :D kadıncağız yanıp tutuşuyor sanırım, evlilik kurumundan haberi yok :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Mart 26, 2010, 10:45:18 »
ya şimdi işi gücü bıraktım diğer yazılarını da okudum. bence bu kadın evli falan değil hatta belki de hiç doğru düzgün ilişkisi olmamış olabilir (bu çeneyle biraz zor olur zaten) :) ama kadının yazılarını tuttum bundan sonra okurum (aman bana bu çocukta var bi problem demeyinde :) )

kimseye de kastım yok ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #15 : Mart 26, 2010, 10:53:54 »
ya şimdi işi gücü bıraktım diğer yazılarını da okudum. bence bu kadın evli falan değil hatta belki de hiç doğru düzgün ilişkisi olmamış olabilir (bu çeneyle biraz zor olur zaten) :) ama kadının yazılarını tuttum bundan sonra okurum (aman bana bu çocukta var bi problem demeyinde :) )

kimseye de kastım yok ;)

Hayırdır Oktay, kadının yazılarından kendine paymı çıkardın, yoksa sende onun belirtiği erkeklerdenmisin :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Mart 26, 2010, 10:59:46 »
Bence bu kadın erkekler hakkında hiç birşey bilmiyor yau , Zaten yazdıklarıda çok sıradan bilindik şeyler , Yani Zaten Şu anda hangi kadına sorarsanız sorun en büyük problemleri erkeklerin yatağı toplamamaları , çoraplarını çıkarttıkları yerde bırakmaları gibi şeylerdir. Ekstradan bir yazar dili yok.

Allah bunun kocasına bel kuvveti versinde şunun çenesini kapatsın ya :D
Haha :D :D

Seks düşkünü diye erkeklere derler birde , Bu ne o zaman , acaba bu kadın toplum içine çıkıyormu çok merak ediyorum...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Mart 26, 2010, 11:09:29 »
Ben bu kadını seviyorum ya, her gün olmasa da yazılarını okurum, yazdıkları abartılı olsa bile doğruluk payı var maalesef :) Allah, erkeklere fiziki güç ve somut düşünebilme yeteneği,  kadınlara da soyut düşünebilme ve konuşabilme yeteneği vermiş :) Onlar da sözleriyle bizleri dövebilirler rahatlıkla, bence bulaşmamak lazım :D
 Aslında bende sevmeye başladım sanki. :D

''Mme Jeanne Roland''

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Mart 26, 2010, 11:14:25 »
bende evren bey ve hakkı bey gibi düşünüyorum....

biraz mizah olarak bakınca bu kadar sinirlenmenize gerek kalmaz.... neticede her yazar bir tarz oluşturuyor kendisine bu da böyle işte.... bende arada denk geldiğimde okuyup gülümsüyorum...
Siz yokmusunuz Hande Hanım siz...Herhalde erkeklere ''dana, deli dana'' demesine gülüyorsunuz değil mi? :D
 Bizde hanımlara söylenecek kelime buluruz.Bizim başımız kel mi?

''Mme Jeanne Roland''

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #19 : Mart 26, 2010, 11:22:48 »
estağfurullah kemal bey...ben daha çok "odun ve tomruk (işlenmemiş ağaç)" kelimelerini uygun görüyorum beylere... :lol: :lol: