0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ya o kadar da ağır yazmamış bence...herkes kendince birileri ile dalga geçer ve küçümser bu kez ibrenin yönünde biz varız..ama şiddet ve hakaretle karşılık verince de onun yazdığı profile uygun duruma düşüyoruz...
bu kadının karşısına Bay J'yi oturtacaksınız. belki bilirsiniz iyi bir radyocudur, tavsiye ederim. O da hep sevgililerinden bahseder ama kadıncağızın geçmişten gelen bi yarası var sanki
Kesinlikle bu kadın bir erkek tarafından aldatılmış ve küçümsenmiş, oda tüm hırsını sinirini genelleme yaparak tüm erkeklerden çıkartıyor, sanırım bunu yapanda eski kocası olsa gerek, öküzün biri ile evlenmiş ve herkesi kendi kocası gibi öküz sanıyor, halbuki erkekler hakkında bukadar çok bilgiliydinde o öküz kocayı bukadar erkek arasından nasıl seçtin be SALAK
şşşşş fazla ileri gitme ucu bana dokunuyor.....
ya şimdi işi gücü bıraktım diğer yazılarını da okudum. bence bu kadın evli falan değil hatta belki de hiç doğru düzgün ilişkisi olmamış olabilir (bu çeneyle biraz zor olur zaten) ama kadının yazılarını tuttum bundan sonra okurum (aman bana bu çocukta var bi problem demeyinde )kimseye de kastım yok
Allah bunun kocasına bel kuvveti versinde şunun çenesini kapatsın ya
Ben bu kadını seviyorum ya, her gün olmasa da yazılarını okurum, yazdıkları abartılı olsa bile doğruluk payı var maalesef Allah, erkeklere fiziki güç ve somut düşünebilme yeteneği, kadınlara da soyut düşünebilme ve konuşabilme yeteneği vermiş Onlar da sözleriyle bizleri dövebilirler rahatlıkla, bence bulaşmamak lazım
bende evren bey ve hakkı bey gibi düşünüyorum....biraz mizah olarak bakınca bu kadar sinirlenmenize gerek kalmaz.... neticede her yazar bir tarz oluşturuyor kendisine bu da böyle işte.... bende arada denk geldiğimde okuyup gülümsüyorum...