0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ama ben auto showu okudum sadece fiyattan kaybetmior sanirim kayibi 9 puana yakin mesela kayiplari tek tek yazayimic mekan dan 2 puanyukleme kapasitesi 4 puankoltuklar oturma pozisyone 1 puanferahlik hissi gorus 2 puandonus capivitesler 1 puanhizlanma 3 puan gibi daha birkac kaybi var ama bazi yerlerdede farki acmis auris ama kaybi fazla he bide baktim linklere ordakilerden biri benzinli motorlar bide gercekten boyle bir sorun varsa mail atarim auto showa sorarim[/quote][url]http://www.autobild.de/test/neuwagen/artik...f5dbb11a932ebb8[/url]bu linke bakarsan toplamda auris in golf ü geçtiğini görürsün.ama bunda masraf bölümünün büyük etkisi var...
AutoShow'da Civic kılpayı önde. Ama bu dergileri yol gösterici olarak görmemek gerektiğini tekrar ediyorum. Çünkü mutlaka atladıkları bir şeyler oluyor. Her açıdan bakamıyorlar. Mesela Civic'in ciddi bir görüş sorunu var, atlanmış. Ama bunu farketmek için arabay kullanmaya bile gerek yok. Fotoğraflardan belli. Arka sokaklarda kullanmak eziyet olur Civic'i. Sonra ciddi bir ön kapı camı sorunu var. Cam çerçevesindeki tırnakların kullanılmadığı ilk Civic bu. Hondam.com dahil bir çok yerde ön camın yerine oturmadığını okudum. Bariz tasarım hatası. Bu da yazmaz testlerde.[/quote]otohaber in karşılaştırmasında görüş sorunundan bahsediyordu.ben onların testini daha güvenilir buldum...
ama ben auto showu okudum sadece fiyattan kaybetmior sanirim kayibi 9 puana yakin mesela kayiplari tek tek yazayimic mekan dan 2 puanyukleme kapasitesi 4 puankoltuklar oturma pozisyone 1 puanferahlik hissi gorus 2 puandonus capivitesler 1 puanhizlanma 3 puan gibi daha birkac kaybi var ama bazi yerlerdede farki acmis auris ama kaybi fazla he bide baktim linklere ordakilerden biri benzinli motorlar bide gercekten boyle bir sorun varsa mail atarim auto showa sorarim
bahsettiğin derginin sayısını yazabilirmisin veya o sayfaların resımlerını koyarsan cok sevınırım