0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Anladığım kadarı ile önce pasaportunu aktif ediyorsun, sonrasında da Click here to download yerine tıklıyorsun ...[/quote]Hayır hayır pasaport no falan değil sadece Click here to download tuşuna basacaksınız yüklendikten sonra aç deyip ister bilgisayarınıza indirebilir yada aç diyip sadece seyredebilirsiniz.[quote=Dağhan Baştuğ]Ben bunu da indirmeyi beceremedim.Neresine tıklıyoruz da indiriyoruz yav?[/quote]" Click here to download" ta tıklıyorsunuz yükleniyor, yüklendikten sonra ya kaydet'e yada aç'a basıyorsunuz.
Hayır hayır pasaport no falan değil sadece Click here to download tuşuna basacaksınız yüklendikten sonra aç deyip ister bilgisayarınıza indirebilir yada aç diyip sadece seyredebilirsiniz." Click here to download" ta tıklıyorsunuz yükleniyor, yüklendikten sonra ya kaydet'e yada aç'a basıyorsunuz.[/quote]Aynı durum Küresel Isınma başlıklı konuma attığım son mesajdaki slayt için de geçerli.
Basılyorum oraya ama sayfa hatası veriyor bu sefer de...[/quote]Dağhan bey, Linke çift tıklayıp" emanetimize sahip çıkalım.pps size: 652 KB " yazısını görünce hiç bir yere dokunmayıp mausla inin aşağı "Click here to download"yazısın üzerine tıklayınca yüklenme başlıyor. daha sonra slaytı izleyeceksiniz. konu açtıktan sonra ben hepsini denedim hepsi açılıyor. Yalnız sesi açarak slaytları izleyin çok güzel beğeniceğinize eminim.
Teşekkürler Yasemin Hn., çok güzel bir slayttı.[/quote]Tarkan Bey, rica ederim, beğendiğinize sevindim