0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yardımımız dokunduysa ne mutlu bana her zaman yardım için burdayız indirmeye calışıyorum ama galiba megashares sitesinde bi sorun var download edilmiyor yinede teşekkür ederim sorun bittiğinde indirecegim[/quote]Cem Bey, Dün slayt'ı aktardıktan sonra her iki slaytıda kontrol ettim çalışıyor ve açılıyordu.Sanırım sorun siteden kaynaklanıyor. Şansa bak!
Biri de bana nasıl indirileceğini anlatırsa ben de çok sevineceğim...[/quote]" Click here to download "'ta sadece basıyorsunuz sonra ister Kaydet tuşuna basıp bilgisayarınıza, ister aç deyip sadece seyrediyorsunuz.[quote=Yasemin Güven]" Click here to download "'ta sadece basıyorsunuz sonra ister Kaydet tuşuna basıp bilgisayarınıza, ister aç deyip sadece seyrediyorsunuz.[/quote]Aynı durum Küresel Isınma başlıklı konuma attığım son mesajdaki slayt için de geçerli.
" Click here to download "'ta sadece basıyorsunuz sonra ister Kaydet tuşuna basıp bilgisayarınıza, ister aç deyip sadece seyrediyorsunuz.Aynı durum Küresel Isınma başlıklı konuma attığım son mesajdaki slayt için de geçerli.[/quote]Sanıyorum siteden kaynaklanan bir sorun var. Başka sayfalar çıkabiliyor bazen. Açar açmaz " Nazım'dan Çanakkale.pps size: 619 KB "yazısını görmeniz gerekiyor gördükten sonra " Click here to download "'ta sadece basıyorsunuz. Dosya yükleme sayfası çıkıyor; ister Kaydet tuşuna basıp bilgisayarınıza, ister aç deyip sadece seyrediyorsunuz. Powerpoint'la açılıyor. Slayt gösterisi butonuna dokunup gösteriyi görüntüleyi seçip bilgisayarınızın sesini açıyorsunuz. Sayfa geçişlerini mausla tıklayarak yapabilirsiniz. Çok güzel slaytlar niye açamadınız valla üzüldüm şimdi