Gönderen Konu: kaza çok kötü birşey, en küçüğü bile...  (Okunma sayısı 1612 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
kaza çok kötü birşey, en küçüğü bile...
« : Mart 24, 2010, 09:44:38 »
sabah kalkıp hanımı okuluna bıraktım, bugün yol iznim olduğu için eve döndüm. evin önündeki kaldırıma yakın dönmüşüm sağ arkadan bi sürtme sesi, içim gitti, canım acıdı resmen. gitti marşpiyel dedim. arabayı durdurdum içinde biraz oturup cesaretimi topladıktan sonra indim baktım, lastik sürtmüş ama hasar yok, bide paçalık değmiş, köşeleri zedelenmiş hafif. derin bi nefes aldım... dikkat etmek lazım maksimum dikkat. akşam da türkay'ın imzasındaki videoyu izlemiştim, biraz da onun etkisi. 1 saniyelik bir hatayla olan bir kazanın etkisi ömür boyu silinemeyebiliyor, lütfen biraz daha dikkat edelim, kurallara azami uyalım...
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Toyota Club Türkiye

kaza çok kötü birşey, en küçüğü bile...
« : Mart 24, 2010, 09:44:38 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
Ynt: kaza çok kötü birşey, en küçüğü bile...
« Yanıtla #1 : Mart 24, 2010, 10:10:56 »
çok geçmiş olsun, allah beterinden saklasın...
tabii bunun yanında sen ne kadar kontrollü kullansanda dikkatsizlik sonucu aracının içerisinde başkası tarafındanda zarar görebiliyorsun...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mart 24, 2010, 12:42:21 »
kesinlikle katılıyorum murat abi..ben de geçtiğimiz hafta.. şaka maka 2 hafta olmuş..küçük bir kaza yaptım, tamamen benim salaklığımla, kaza asla denmez de, kaza işte, sağ stop kırıldı, egsoz düştü..can sıkıyor küçük de olsa, ucuz da yırtmış olsam..çok can sıkıyor..gerçi ben çok polyannacı biriyim..bahane oldu bana stop kırmak dedim, nisan ortası amerikadan stoplarım gelecek :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mart 24, 2010, 13:22:42 »
geçmiş olsun allah beterinden saklasın.....
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mart 24, 2010, 13:30:10 »
ben çok polyannacı biriyim..bahane oldu bana stop kırmak dedim, nisan ortası amerikadan stoplarım gelecek :)

gıcıklığına yapıyon demi türkeii

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #5 : Mart 24, 2010, 13:44:41 »
gıcıklığına yapıyon demi türkeii
yok be ümitim :D sağ stop kırıldı, e uzun zamandır istediğim bir şeydi bu stoplar da, getirtiyorum hayırlısıyla, 90 dolar ürün fiyatı tutuyor (sağ-sol) 90 dolar da kargo tutuyor 180 dolar, yani 270lira gibi bir rakama geliyor..sıfır, orjinal ;) ama reflektör kaldı şimdilik, onu daha araştırcam, reflektör de kargo dahil 180 dolar oluyor..270 lira da sadece reflektöre verilmez ki canım, aaa..sarı sinyalli reflektörü 100 liraya getirtmiştim ben :blink:
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Mart 24, 2010, 13:50:25 »
3 hafta ankarada bilkentte gözüm turkeii yi aradı ama göremedim...

arkadaş nereye saklıyosun arabayı anlamadım ki...
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #7 : Mart 24, 2010, 14:29:40 »
3 hafta ankarada bilkentte gözüm turkeii yi aradı ama göremedim...

arkadaş nereye saklıyosun arabayı anlamadım ki...
yok artık apla hep geziyorum nasıl görmedin yaa :) hep de ortalıkta araba yani :) kampüs içinde miydin yoksa?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Mart 24, 2010, 14:34:39 »
yok güzelim reale falan geldiğimizde bakındım...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 987 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Mart 24, 2010, 14:42:38 »
Ben de yılda bir falan görüyorum zaten :D
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #10 : Mart 24, 2010, 15:04:36 »
yok güzelim reale falan geldiğimizde bakındım...
yok reale nadir gidiyorum  :) genelde akşamları spor dönüşü uğruyorum o kadar :) realde de tam kapının önünde olur arabam, hep en yakınlarda yer buluyorum :P (tabi pazarları gitmediğim için olabilir :P )
Ben de yılda bir falan görüyorum zaten :D
ama sen akşam dersleri alıyorsun :) anca sizin siteye yolum düşcek dee :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Mart 24, 2010, 17:28:23 »
yok be ümitim :D sağ stop kırıldı, e uzun zamandır istediğim bir şeydi bu stoplar da, getirtiyorum hayırlısıyla, 90 dolar ürün fiyatı tutuyor (sağ-sol) 90 dolar da kargo tutuyor 180 dolar, yani 270lira gibi bir rakama geliyor..sıfır, orjinal ;) ama reflektör kaldı şimdilik, onu daha araştırcam, reflektör de kargo dahil 180 dolar oluyor..270 lira da sadece reflektöre verilmez ki canım, aaa..sarı sinyalli reflektörü 100 liraya getirtmiştim ben :blink:

Hadi hayırlısı olsun türkayım şöyle güzel güzel stoplarında fotoğrafını yayınlarsın bende bakar bakar dururum. Ama nazarlık mazarlık takmayı unutma bu sefer kazadan değil hasedimden çatlatıcam stoplarını :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Mart 24, 2010, 18:07:11 »
sabah kalkıp hanımı okuluna bıraktım, bugün yol iznim olduğu için eve döndüm. evin önündeki kaldırıma yakın dönmüşüm sağ arkadan bi sürtme sesi, içim gitti, canım acıdı resmen. gitti marşpiyel dedim. arabayı durdurdum içinde biraz oturup cesaretimi topladıktan sonra indim baktım, lastik sürtmüş ama hasar yok, bide paçalık değmiş, köşeleri zedelenmiş hafif. derin bi nefes aldım... dikkat etmek lazım maksimum dikkat. akşam da türkay'ın imzasındaki videoyu izlemiştim, biraz da onun etkisi. 1 saniyelik bir hatayla olan bir kazanın etkisi ömür boyu silinemeyebiliyor, lütfen biraz daha dikkat edelim, kurallara azami uyalım...

Kedi uygunsuz bir yerini görmüş yara zannetmiş :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #13 : Mart 24, 2010, 19:26:00 »
Hadi hayırlısı olsun türkayım şöyle güzel güzel stoplarında fotoğrafını yayınlarsın bende bakar bakar dururum. Ama nazarlık mazarlık takmayı unutma bu sefer kazadan değil hasedimden çatlatıcam stoplarını :D
iyi bakan gözden nazar değmez ya :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Mart 24, 2010, 20:15:11 »
kesinlikle katılıyorum murat abi..ben de geçtiğimiz hafta.. şaka maka 2 hafta olmuş..küçük bir kaza yaptım, tamamen benim salaklığımla, kaza asla denmez de, kaza işte, sağ stop kırıldı, egsoz düştü..can sıkıyor küçük de olsa, ucuz da yırtmış olsam..çok can sıkıyor..gerçi ben çok polyannacı biriyim..bahane oldu bana stop kırmak dedim, nisan ortası amerikadan stoplarım gelecek :)

teşekkür ederim türkay, sana da geçmiş olsun, ayrıca hayirli olsun yeni stopların, güle güle kullan.
geçmiş olsun allah beterinden saklasın.....
amin hande hanım cümlemizi beterinden saklasın.
Kedi uygunsuz bir yerini görmüş yara zannetmiş :rofl:
???
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #15 : Mart 24, 2010, 20:23:13 »
abi geçmiş olsun ya , bende bugün okulun dışında arabayı park etmiştim , bir geldim sileceklerin olduğu yerde kaput tarafında plastik biryer var , birisi orada sigarasını söndürüp , bastırmış sigarayı , plastiği eritmiş bayağı , benimde görünce içim gitti çok kötü , ama oluyo böyle şeyler arada , Allah herşeyin daha beterinden saklasın...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Mart 24, 2010, 21:30:33 »
o edepsizi yakalayacaksın, söndürdüğü sigarayı susuz yutturacaksın şerefsize. hadi kaza dikkatsizlik ama ben bu tiplere kızıyorum. kimisi sahibine kızar arabayı çizer, kardeşim varsa bi husumetin git sahibinin kafasında söndür o izmariti (yanlış anlama böyle bişey olmadığını biliyorum) savunmasız arabadan ne istersin. kıskanmıştır şerefsiz, kendisi çalışmaz bişeyin sahibi olamaz, yolda görüncede kıskanır böyle işte.
geçmiş olsun yapacak bişey yok. cumaya kadar yakalarsan getir bana o adiyi, ben buralardayım cuma akşamına kadar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #17 : Mart 24, 2010, 22:19:05 »
o edepsizi yakalayacaksın, söndürdüğü sigarayı susuz yutturacaksın şerefsize. hadi kaza dikkatsizlik ama ben bu tiplere kızıyorum. kimisi sahibine kızar arabayı çizer, kardeşim varsa bi husumetin git sahibinin kafasında söndür o izmariti (yanlış anlama böyle bişey olmadığını biliyorum) savunmasız arabadan ne istersin. kıskanmıştır şerefsiz, kendisi çalışmaz bişeyin sahibi olamaz, yolda görüncede kıskanır böyle işte.
geçmiş olsun yapacak bişey yok. cumaya kadar yakalarsan getir bana o adiyi, ben buralardayım cuma akşamına kadar.
abi onu ben yakalasam yapacağımı biliyorum da , sorun yakalamakta işte , ne istiyosun elalemin arabasından , arabayı çektiğim yerde herhangi biryere ait değil boşyer ,  isteyen herkes çekiyo , yanında birsürü boşyer oluyo başkalarıda çekiyo , tanıdık biride yapmış olabilir ama kimsenin günahını almamak lazım , belki arabayı değişik şekilli görüp gıcıklığına da yapmış olabilir dediğin gibi , inşallah onların başlarına daha beteri gelir de anlarlar başka birşey demiyorum...