0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben çok polyannacı biriyim..bahane oldu bana stop kırmak dedim, nisan ortası amerikadan stoplarım gelecek
gıcıklığına yapıyon demi türkeii
3 hafta ankarada bilkentte gözüm turkeii yi aradı ama göremedim...arkadaş nereye saklıyosun arabayı anlamadım ki...
yok güzelim reale falan geldiğimizde bakındım...
Ben de yılda bir falan görüyorum zaten
yok be ümitim sağ stop kırıldı, e uzun zamandır istediğim bir şeydi bu stoplar da, getirtiyorum hayırlısıyla, 90 dolar ürün fiyatı tutuyor (sağ-sol) 90 dolar da kargo tutuyor 180 dolar, yani 270lira gibi bir rakama geliyor..sıfır, orjinal ama reflektör kaldı şimdilik, onu daha araştırcam, reflektör de kargo dahil 180 dolar oluyor..270 lira da sadece reflektöre verilmez ki canım, aaa..sarı sinyalli reflektörü 100 liraya getirtmiştim ben
sabah kalkıp hanımı okuluna bıraktım, bugün yol iznim olduğu için eve döndüm. evin önündeki kaldırıma yakın dönmüşüm sağ arkadan bi sürtme sesi, içim gitti, canım acıdı resmen. gitti marşpiyel dedim. arabayı durdurdum içinde biraz oturup cesaretimi topladıktan sonra indim baktım, lastik sürtmüş ama hasar yok, bide paçalık değmiş, köşeleri zedelenmiş hafif. derin bi nefes aldım... dikkat etmek lazım maksimum dikkat. akşam da türkay'ın imzasındaki videoyu izlemiştim, biraz da onun etkisi. 1 saniyelik bir hatayla olan bir kazanın etkisi ömür boyu silinemeyebiliyor, lütfen biraz daha dikkat edelim, kurallara azami uyalım...
Hadi hayırlısı olsun türkayım şöyle güzel güzel stoplarında fotoğrafını yayınlarsın bende bakar bakar dururum. Ama nazarlık mazarlık takmayı unutma bu sefer kazadan değil hasedimden çatlatıcam stoplarını
kesinlikle katılıyorum murat abi..ben de geçtiğimiz hafta.. şaka maka 2 hafta olmuş..küçük bir kaza yaptım, tamamen benim salaklığımla, kaza asla denmez de, kaza işte, sağ stop kırıldı, egsoz düştü..can sıkıyor küçük de olsa, ucuz da yırtmış olsam..çok can sıkıyor..gerçi ben çok polyannacı biriyim..bahane oldu bana stop kırmak dedim, nisan ortası amerikadan stoplarım gelecek
geçmiş olsun allah beterinden saklasın.....
Kedi uygunsuz bir yerini görmüş yara zannetmiş
o edepsizi yakalayacaksın, söndürdüğü sigarayı susuz yutturacaksın şerefsize. hadi kaza dikkatsizlik ama ben bu tiplere kızıyorum. kimisi sahibine kızar arabayı çizer, kardeşim varsa bi husumetin git sahibinin kafasında söndür o izmariti (yanlış anlama böyle bişey olmadığını biliyorum) savunmasız arabadan ne istersin. kıskanmıştır şerefsiz, kendisi çalışmaz bişeyin sahibi olamaz, yolda görüncede kıskanır böyle işte.geçmiş olsun yapacak bişey yok. cumaya kadar yakalarsan getir bana o adiyi, ben buralardayım cuma akşamına kadar.