0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
En azından aldıkları otopark ücretininde bir anlamı olur değlmi? Nefret ediyorum İSPARK'tan
Güzel paylaşım fakat paylaşımlarda alıntı adreslerini vermeyi unutmayalım. Bölüm kurallarına lütfen uyalım. Uzun süredir şarj aktarımını kolaylaştırmak için bir çok firma çalışma içindeydi.
gerekli düzeltme yapıldı ....özürdilerim......
Ben teşekkür ederim. Sizden bir ricam daha olacak; verdiğiniz adresin başında onun alıntı adresi olduğunuda belirtebilirmisiniz?
Verimliliği ne kadar acaba.. Bir de radyasyon yayacaktır tabi bu; onun ne derece tehlike oluşturduğuna bakmak lazım "aferin nissan" demeden önce.
aynen katılıyorum. kablosuz 220v iletmek de mümkün elbette ama zararı çok fazla olduğu için kullanılmıyor, geliştirilmiyor.
evet ama krokiyi incelersek kablosuzdan kastın sinyal vb yollar olmadığı belli sadece bağlantı sistemi geliştirilmiş sonuçta araç yine elektriğe bağlı ......burdaki fikir aracın park halindeyken dolum gerçekleşmesi ve doğrudan bağlantı görüntüsünün ortadan kalkması.......çok büyük bir buluş sayılmaz ama pratik ve görsel olduğu kesin.....
Timuçin bey güzel özetlemişsiniz. Çok küçük bir nokta dışında tamamen katılıyorum. Yani araç içindeyken araç çok güçlü perdeleme yapar, fakat dalgaların yönünün sadece araca doğru olması söz konusu değil. Bu ancak çok yüksek frekanslı (mikro dalga seviyesinde) dalgalarla yapılabilecek bişey. Normal bir sarmal iletkenin anten olarak kullanıldığı dalgalar radyo dalgası veya daha düşük frekans bandında yayın yapacaktır. Bunlar her here yayılan, köşeleri dönen, deliklerden geçen dalgalar.
Nissan arge'si güzel çalışıyor ve yaratıcı genelde ama bu beni fazla etklemedi. Halbuki Honda biraz terlese her halde gelip fişi takacak bir küçük robot yapar.