Gönderen Konu: Son Dakika Auris Fiyatlari (mujde Auiris Plazalarda)  (Okunma sayısı 7921 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Son Dakika Auris Fiyatlari (mujde Auiris Plazalarda)
« Yanıtla #20 : Mart 29, 2007, 09:41:35 »
Alıntı yapılan: Murat Küden
Fiyatlar hakikaten yüksekmis.
Golf TSI la ayni para neredeyse.
[/quote]

Murat bey hakikaten sizin yorumunuzdan sonra iyi bir kıyas olur diye düşündüm ve Golf TSI fiyatlarına baktım. Sizinde belirttiğiniz gibi Golf 1.4 TSI 140 hp Midline+ESP 42,420YTL.
Bu bütçeye sahip bir alıcı kitlesinin Toyota Auris'i seçme olasılığı bir hayli düşer bence.
Eğer Mertol beyin yerinde tespitlerle tahmin ettiği fiyat düşme gerçekleşmezse Auris'in pazarda işi zor gibi görünüyor.
2006 Corolla Sedan Terra 1.4 D-4D
15" CMS Scimitar

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mart 29, 2007, 09:41:35 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #21 : Mart 29, 2007, 19:47:23 »
kesinlikle mertol kip e katılıorum fiyatlar düşer.. xenonda atla deve değil.. onu essah olarak koymak ayip aslinda.. insanlar krizin icinde olduklarini anladiklarinda o krediler odenmeyince ev fiyatlarida araba fiyatlarıda dusucek..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #22 : Mart 30, 2007, 08:12:47 »
suan yenı corolla bır oncekı modell gıbı satmadıgı acık ortada zaten oncekı nesıl cıktıgında verdıgın sıparısı ıkı ay sonra alabılıyordun ama bu modelde bunun ceyregı bıle yok arkadaslar toyotasada aptal degıldır bence gecenkı modelle pazar payını en yuksek svıyeye cıkarıpta bı modelle bunu o 2000 ıle 2001 yılı gıbı dusuk satısların gerceklesmesıne ızın vermez suan model yenı oldugu ıcın fıyatları pahalı ama bu pahalılıkta dıger rakıplarıne oranladıgınızda cokta abartılacak degıl yanı acıkca soyluyorum dızel modellerındekı kalıte o fıyatı verıdırır bır kere sınıfnda bu kadar sessız dızel arac yok bu kadar sorunsuz nodel yok ford focusun motoru ıse kamyon gıbı calısıyo ve fordun kalıtesı  toyotanın yakınından bıle gecemez yanıı onun ıcın fıyatları yuksek gelebılır sıze ama bence cokta yuksek degıl ben daha dusuk olmasınıda ısterdım yaz sezonuda gelıyo bu sezon satısların dusuk oldugu bır donem oldugu ıcın fıyatları baya asagı cekerler o zaman satıslar cok cok yukselır oncekı model cok ıyı sattı zaten bu model oncekınden cok daha ıyı  satıslarını patlatmasını engelleyen tek sey fıyatı gozukuyooo

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Nisan 03, 2007, 12:27:17 »
Alıntı yapılan: Mertol Kip
Kusura bakmayında halt etmişsiniz. Astranın motor sesi en az toyota kadar düşük.
 Yeni çıkmış bir arabanın kalitesi hakkında nasıl böyle kesin yargılara varabiliyrosunuz onu anlamıyorum? Kaç tane yeni Corolla gördünüzki?
Ford ile Toyotayı kıyaslamaya gerek yok. Biri pis diğeri kaka. Kaliteli araba almak isteyen adam zaten gitsin B serisi 3 serisi A3 falan filan alsın.
[/quote]

Mertol Bey, yorumunuz yine çok keskin olmuş. Bazı yazarlar vardır basında, öyle keskin yazarlar ki, insanlar gazeteyi açtığı zaman direk olarak o yazarın köşesine bakarlar "Acaba bugün ne yazmış, kiminle polemiğe girmiş?" diye. Siz de o tadı veriyorsunuz. Tebrik ediyorum. Sizin adınızı gördüğüm mesajları öncelikle açıp okuyorum.

Toyota ve Ford gibi iki markaya pis ve kaka demişsiniz ya, ne diyeceğimi bilemiyorum. Herhalde Corolla ve Focus modellerini muadilleri ile kıyaslayarak bu yargıya varmışsınızdır. Tabi kalite kavramından ne algıladığınızı sorgulamak gerekecek öncelikle. Bahsettiğiniz modellerin iç mekan malzeme kalitesi ve konforunun üst düzeyde olduğu tartışılmaz. Kişisel olarak itiraf etmeliyim ki, bir Audi'nin sürücü koltuğuna oturmayı çok isterim. Ama bir otomobilin kalite kıstasları ya da bir otomobil kullanıcısının beklentileri sadece bunlardan ibaret midir? Bahsettiğiniz modellerin yedek parça ve servis masraflarının hangi düzeylerde olduğunu biliyor musunuz? Kompleks elektronik yapıları ve iç mekandaki malzemeler kadar kaliteli olmayabilen mekanik parçaları yüzünden herhangi bir Toyota modeli kadar güvenilir olabileceklerini iddaa edebilir misiniz? Maddi durumu sahiplik maliyeti oldukça yüksek olan bu araçlara sahip olmaya yetecek durumda olan ve otomobili statü simgesi olarak görenler için bu araçlar uygun olabilir ama benim gibi sabit gelirli biri için asla.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
« Yanıtla #24 : Nisan 04, 2007, 00:23:17 »
Alıntı yapılan: Mertol Kip
Kusura bakmayında halt etmişsiniz. Astranın motor sesi en az toyota kadar düşük.
 Yeni çıkmış bir arabanın kalitesi hakkında nasıl böyle kesin yargılara varabiliyrosunuz onu anlamıyorum? Kaç tane yeni Corolla gördünüzki?
Ford ile Toyotayı kıyaslamaya gerek yok. Biri pis diğeri kaka. Kaliteli araba almak isteyen adam zaten gitsin B serisi 3 serisi A3 falan filan alsın.
[/quote]

Sıze katılmıyorum. Yenı cıkmıs bır aracta olsada sonucta Toyotanın dızel motordakı sessızlıgını suan hıcbır marka yakalayamıyor ,bır oncekı kasasında gordum ve bu modeldede gordum. Onun ıcın boyle net konusuyorum bunu zaten dunya bılıyo yanı bosuna tartısmaya gerek yok toyota kendını ıspatlamıs bu konuda .Kac tane yenı corolla gordunuz dıyosunuzda her gecen gun  artmaya baslıyo ve su yaz donemınde yapılacak olan kampanyalarla eskı satıs grafıgıne donecek.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #25 : Nisan 04, 2007, 18:23:47 »
hatta albeanın direksyonu daha yumusaktır ilave ediyim bende...ama neden? =)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • carfreaksblog.blogspot.com
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #26 : Nisan 04, 2007, 21:02:07 »
auris reklamları kanallarda dönmeye başladı.hç rastladınız mı?gazetelerde de var...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Nisan 04, 2007, 22:39:23 »
Gazetelerdekini görüyorum bir kaç gündür ama televizyon izlemediğim için, TV reklamlarını bilmiyorum.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Toyota Club Türkiye
  • Model Yılı: '13
  • 34 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Nisan 04, 2007, 22:56:40 »
Auris meteoru geliyor  İlginç bir tema, bakalım sonu ne olacak.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #29 : Nisan 04, 2007, 23:05:10 »
Alıntı yapılan: Günal Yılmaz
Auris meteoru geliyor  İlginç bir tema, bakalım sonu ne olacak.
[/quote]

sanırım meteor dünyaya çarpıp otomobil şeklini alacak.yarın öğreniriz...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #30 : Nisan 04, 2007, 23:15:51 »
e tabiki yok zaten karşılaştırılırken dikkat edilmesi bakımdan belirttim bende..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Nisan 05, 2007, 14:29:13 »
Bugün Toyan'ın önünden geçtiğim için bir 10 dakika içine girip inceleme fırsatı buldum.

Yüksek vites konumu çok şık ve sportif olmuş.
Ön cam baya ileride, Civic gibi, baya ferah bir hava veriyor. Çok gereksiz bir kelebek cam da var arada, ama olsun, belki daha aydınlık kılıyordur ön konsolu.

Bagaj eski HB gibi oldukça küçük. Torpido gözü daha büyük gibi geldi, Corolla gibi 2 bölmeli, üst bölmesi çok küçük.

İçeriden kapı tutacak ve kolları Corolla'dan daha radikal ve sportif bir dizayn ama sonuçta plastik...

Ayrıntılar daha fazla gibi (ya da ben Corolla'yı incelerken dikkat etmedim)(ya da daha fazla opsiyonluydu incelediğim Auris) Mesela Cruise Control var, güneşliklerde ayna ve aydınlatmalar var. Orta aynada da bir ayar butonu gözüme çarptı (karartma ile ilgilidir herhalde).

İnşallah yakında zaman bulur da, bir de test sürüşü yaparım.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #32 : Nisan 05, 2007, 17:48:54 »
http://www.toyotasa.com.tr

auris eklenmiş bilginize..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #33 : Nisan 14, 2007, 18:01:06 »
auris beklenenden daha büyük bir taleple karşılanmış.toyota plazalara gelen ziyaretçi sayısı % 30 artmış.

KAYNAK:Vatan gazetesi

bugün ilk defa maltepe ciavrında gördüm bir auris.oldukça güzel görünüyordu...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #34 : Nisan 14, 2007, 23:42:20 »
Alıntı yapılan: Ayberk Yılmaz
auris beklenenden daha büyük bir taleple karşılanmış.toyota plazalara gelen ziyaretçi sayısı % 30 artmış.

KAYNAK:Vatan gazetesi

bugün ilk defa maltepe ciavrında gördüm bir auris.oldukça güzel görünüyordu...
[/quote]

satıslar onemli, millet gidip gorur ama almaz. bakalım bu fiyatla hala zor diyorum ki fiat linea girmek uzere pazara, bravo'da yolda.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #35 : Nisan 15, 2007, 00:08:02 »
Alıntı yapılan: Nejat Brohi
satıslar onemli, millet gidip gorur ama almaz. bakalım bu fiyatla hala zor diyorum ki fiat linea girmek uzere pazara, bravo'da yolda.
[/quote]

avrupa da bravo fiyatları çok yüksek.bakalım burada ne kadar olacak?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Nisan 15, 2007, 00:39:33 »
kanyon'un girişine 2.0 versiyonunu koymuşlar, çift egzoz kocaman jantlar, anca bu versionu bir şeye benzemiş. 1.4-1.6 alınmaz gibi
Saygılar, Yaman.
2010 Captiva  Beyaz 2.0 CDTI Auto
Daha eski: Corsa, Corolla, Mini cooper, Twingo, Uno, Justy

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #37 : Nisan 16, 2007, 02:13:07 »
fiyatları gereksiz ve mantıksız uçuk... rakiplerinin fiyatlarının çok üstünde... piyasada oturmuş satan bunca model varken(megane,astra,leon vs) toyota eğer bunu satmak istiyorsa fiyatlarını en azından lansman fiyatı olarak onlardan düşük tutmalıydı bence...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Nisan 16, 2007, 10:27:52 »
1.6 VVT-i Düz Vites - Class - 34,800  YTL

en düşük donanımlı Auris bu fiyata..bence uçmuşlar bunlar yaaa...yeni kasa korollayı tercih ederim ben şahsen Auris yerine...48,000 YTL ye kadar fiyat aralığı var ve bunlar genelde 38,000 ila 48,000 arasında geziyo saçmalık...ben bu hafta Dumankaya TOYOTA'nın kokteyline gittim..Aurisi test etmek için zaten iç orta konsulu hiç beyenmedim..o elfreni kısmı sanki uzay mekiğindeymişsinde kalkış için dik olarak konumlandırılmış..ve konsolun altındada bi boşluk var onuda niye diye çozebilmiş değilim..dış tasarım tamamda içi pek hoş değildi..üstelik bu araç neye dayanarak bu fiyatta anlıyamadım...içteki işçilik Corolladan farklı değil..hatta aynı malzeme kalitesi kullanılmış ve kullanılan motorda Auris için özel tasarlanmış bir motor değil..yeni nesil Corollayla aynı motora sahip...bence çok uçmuşlar...test sürüşünden sonrada bi anket doldurtuyolar ne düşünüyosam aynen yazdım...yalakalık yapamadım çünkü biz çok güzel diye yalakalık yaparsak gelecekteki tasarımları yine buna benzeticekler...bence iç tasarıma biraz daha önem vermeliler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #39 : Nisan 16, 2007, 11:31:51 »
Dün toyotanın yeni araçlarını inceledim fakat hayal kırıklığına uğradım araçların plastik kalitesi çok düşük ve kullanma fırsatım olmadı ama iç mekandaki plastik aksamlar ses yapmaya çok müsait neden böyle bir marka bu gibi şeylere önem vermemiş anlıyamadım doğrusu .
06 YTV 02        
97 TOURING WAGON COROLLA XEİ