0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fiyatlar hakikaten yüksekmis. Golf TSI la ayni para neredeyse.[/quote]Murat bey hakikaten sizin yorumunuzdan sonra iyi bir kıyas olur diye düşündüm ve Golf TSI fiyatlarına baktım. Sizinde belirttiğiniz gibi Golf 1.4 TSI 140 hp Midline+ESP 42,420YTL. Bu bütçeye sahip bir alıcı kitlesinin Toyota Auris'i seçme olasılığı bir hayli düşer bence. Eğer Mertol beyin yerinde tespitlerle tahmin ettiği fiyat düşme gerçekleşmezse Auris'in pazarda işi zor gibi görünüyor.
Kusura bakmayında halt etmişsiniz. Astranın motor sesi en az toyota kadar düşük. Yeni çıkmış bir arabanın kalitesi hakkında nasıl böyle kesin yargılara varabiliyrosunuz onu anlamıyorum? Kaç tane yeni Corolla gördünüzki? Ford ile Toyotayı kıyaslamaya gerek yok. Biri pis diğeri kaka. Kaliteli araba almak isteyen adam zaten gitsin B serisi 3 serisi A3 falan filan alsın.[/quote]Mertol Bey, yorumunuz yine çok keskin olmuş. Bazı yazarlar vardır basında, öyle keskin yazarlar ki, insanlar gazeteyi açtığı zaman direk olarak o yazarın köşesine bakarlar "Acaba bugün ne yazmış, kiminle polemiğe girmiş?" diye. Siz de o tadı veriyorsunuz. Tebrik ediyorum. Sizin adınızı gördüğüm mesajları öncelikle açıp okuyorum. Toyota ve Ford gibi iki markaya pis ve kaka demişsiniz ya, ne diyeceğimi bilemiyorum. Herhalde Corolla ve Focus modellerini muadilleri ile kıyaslayarak bu yargıya varmışsınızdır. Tabi kalite kavramından ne algıladığınızı sorgulamak gerekecek öncelikle. Bahsettiğiniz modellerin iç mekan malzeme kalitesi ve konforunun üst düzeyde olduğu tartışılmaz. Kişisel olarak itiraf etmeliyim ki, bir Audi'nin sürücü koltuğuna oturmayı çok isterim. Ama bir otomobilin kalite kıstasları ya da bir otomobil kullanıcısının beklentileri sadece bunlardan ibaret midir? Bahsettiğiniz modellerin yedek parça ve servis masraflarının hangi düzeylerde olduğunu biliyor musunuz? Kompleks elektronik yapıları ve iç mekandaki malzemeler kadar kaliteli olmayabilen mekanik parçaları yüzünden herhangi bir Toyota modeli kadar güvenilir olabileceklerini iddaa edebilir misiniz? Maddi durumu sahiplik maliyeti oldukça yüksek olan bu araçlara sahip olmaya yetecek durumda olan ve otomobili statü simgesi olarak görenler için bu araçlar uygun olabilir ama benim gibi sabit gelirli biri için asla.
Kusura bakmayında halt etmişsiniz. Astranın motor sesi en az toyota kadar düşük. Yeni çıkmış bir arabanın kalitesi hakkında nasıl böyle kesin yargılara varabiliyrosunuz onu anlamıyorum? Kaç tane yeni Corolla gördünüzki? Ford ile Toyotayı kıyaslamaya gerek yok. Biri pis diğeri kaka. Kaliteli araba almak isteyen adam zaten gitsin B serisi 3 serisi A3 falan filan alsın.[/quote]Sıze katılmıyorum. Yenı cıkmıs bır aracta olsada sonucta Toyotanın dızel motordakı sessızlıgını suan hıcbır marka yakalayamıyor ,bır oncekı kasasında gordum ve bu modeldede gordum. Onun ıcın boyle net konusuyorum bunu zaten dunya bılıyo yanı bosuna tartısmaya gerek yok toyota kendını ıspatlamıs bu konuda .Kac tane yenı corolla gordunuz dıyosunuzda her gecen gun artmaya baslıyo ve su yaz donemınde yapılacak olan kampanyalarla eskı satıs grafıgıne donecek.
Auris meteoru geliyor İlginç bir tema, bakalım sonu ne olacak.[/quote]sanırım meteor dünyaya çarpıp otomobil şeklini alacak.yarın öğreniriz...
auris beklenenden daha büyük bir taleple karşılanmış.toyota plazalara gelen ziyaretçi sayısı % 30 artmış.KAYNAK:Vatan gazetesibugün ilk defa maltepe ciavrında gördüm bir auris.oldukça güzel görünüyordu...[/quote]satıslar onemli, millet gidip gorur ama almaz. bakalım bu fiyatla hala zor diyorum ki fiat linea girmek uzere pazara, bravo'da yolda.
satıslar onemli, millet gidip gorur ama almaz. bakalım bu fiyatla hala zor diyorum ki fiat linea girmek uzere pazara, bravo'da yolda.[/quote]avrupa da bravo fiyatları çok yüksek.bakalım burada ne kadar olacak?