Gönderen Konu: Katalizör  (Okunma sayısı 12571 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 184000
  • Model Yılı: '13
  • 32 kere teşekkür etti
  • 59 kere teşekkür edildi
Katalizör
« Yanıtla #20 : Kasım 17, 2007, 23:45:18 »
alper abi tam tam aradığım veri bu bitirme ödevi konum egsoz gazları bu verilerin tamamının detaylı çıktısını, bu ölçümü yapan cihazın adını, işleyişini ilk etapta rica edebilir miyim ???  detaylı araştırma yapmam gerekiyor fakat 2 3 hafta daha vaktim yok vizelerden dolayı yardımcı olursan sevinirim.

Toyota Club Türkiye

Katalizör
« Yanıtla #20 : Kasım 17, 2007, 23:45:18 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
Katalizör
« Yanıtla #21 : Kasım 18, 2007, 08:40:24 »
Tamam, MSN'e ekledim, spam almak istemiyorsan adreslerini silebilirsin. Ordan konuşuruz, çıktıların altında Özem Elektronik LTD. yazıyor www.ozenelektronik.com.tr, cihazları onlar getiriyor (veya üretiyor) olsa gerek.

Ancak şimdiden söyleyeyim, ben özet dedim ama bunlar dışında bi Lambda değeri var, bir de NOx (ki ikisinde de 0 ?) ve sınır değerler var çıktılarda.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 184000
  • Model Yılı: '13
  • 32 kere teşekkür etti
  • 59 kere teşekkür edildi
Katalizör
« Yanıtla #22 : Kasım 18, 2007, 10:57:42 »
Msn kabul ettim firma süper küçükyalı elimin altı sayılır istanbula gider gitmez oraya giderim. barkaç dergide daha detaylı analiz çıktıları görmüştüm. Ayrıca sınır değerler de benim için önemli euro normlarını da bulmam gerekiyor. Şimdilik tek yardımcım auto car her testte karbondioksit analizi verilerini de ekliyor araçla birlikte elimdekileri birleştirip firma firma bir gözlem hazırlicam ilk boş vaktimde. Bu Euro normlarına erişim hakkında bilgisi olan da varsa yazarsa sevinirim daha önce ilgilenmiş arkadaşlar varsa....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Katalizör
« Yanıtla #23 : Ocak 02, 2008, 16:16:29 »
95 xli' im var yağ soğutucusu var katalizör yok 114 hp. kaputun altındada toyotaSA ( türkiye montajlı ) olduğuna dair etiket var...
İnsanın en büyük hatası sevmek değil, Sevmeye layık olmayan birinden sevilmeyi beklemektir !
[paul auster]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 99270
  • Model Yılı: '97
  • 1 kere teşekkür edildi
Katalizör
« Yanıtla #24 : Ocak 03, 2008, 00:37:07 »
Alıntı yapılan: eyup turgut
95 xli' im var yağ soğutucusu var katalizör yok 114 hp. kaputun altındada toyotaSA ( türkiye montajlı ) olduğuna dair etiket var...
[/quote]

vallahi bilmiyorum ama bizde yag sogutucu yok 94 xl.i ext  sende oldugundan eminmisin

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
Katalizör
« Yanıtla #25 : Ocak 03, 2008, 01:26:03 »
enjeksiyon olan her araçta katalitik konverter vardır diye biliyorum ben.
''Toyota için kalite yalnızca bir vaat değil, bir yaşam biçimidir.''

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Katalizör
« Yanıtla #26 : Ocak 03, 2008, 20:06:40 »
yağ soğutucu var kesinlikle eminim. isterseniz yarın resim ekleyebilirim.  

Niyazi Savaş > katalizör standartı 98 yılından itibaren uygulanmaya başladığı için. 95 model aracımda katalizör yok. çok şükür ki yok  hatta aldığımızın ilk haftalarıydı egsozcuya gidip lifte kaldırtıp bakmıştım. ne kadar fazla teferrühat o kadar arıza;)
İnsanın en büyük hatası sevmek değil, Sevmeye layık olmayan birinden sevilmeyi beklemektir !
[paul auster]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 99270
  • Model Yılı: '97
  • 1 kere teşekkür edildi
Katalizör
« Yanıtla #27 : Ocak 03, 2008, 23:52:33 »
Alıntı yapılan: eyup turgut
yağ soğutucu var kesinlikle eminim. isterseniz yarın resim ekleyebilirim.  

Niyazi Savaş > katalizör standartı 98 yılından itibaren uygulanmaya başladığı için. 95 model aracımda katalizör yok. çok şükür ki yok  hatta aldığımızın ilk haftalarıydı egsozcuya gidip lifte kaldırtıp bakmıştım. ne kadar fazla teferrühat o kadar arıza;)
[/quote]

ya sana zahmet eger koyarsan seviniriz en azından görmüs oluruz nerde bulunur nasıl birseydir diye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Katalizör
« Yanıtla #28 : Ocak 04, 2008, 23:11:57 »
Yağ soğutucu olmayan AE101 lerin çoğu önden sağlam bir darbe almıştır bence. Benim araç ne extra ne de gli Arabam xli olmasına rağmen yağ soğutucu benimkinde de var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • fastest 3zzf(t)e in turkey :)
Katalizör
« Yanıtla #29 : Ocak 04, 2008, 23:57:27 »
kat iptali yapcaksanız turbo gibi bi uygulama daha önce gelmeli bence....alt boruları büyütmüyorum bu yüzden
3sgte swaped rolla?awd?

skyrolla01@yahoo.com.tr
ufuk L. yalçın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Katalizör
« Yanıtla #30 : Ocak 06, 2008, 15:35:28 »

arkada görünen büyük radyatör su soğutucusu , öndeki araları açık olan da yağ soğutucusu...
[paul auster]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
Ynt: Katalizör
« Yanıtla #31 : Mayıs 13, 2008, 12:51:37 »
Arkadaşlar,
98 yılında arabamı alırken katalitik konvertör olsun mu diye sormuşlardı. olsun dedim.İsteğe bağlı olarak takmışlardı.şimdi pişman oldum.Yenisi hem çok pahalı, hem de iptal edip sadece eksozla kullanılamaz dediler.Ayrıca araç katalik konvertörsüz muayeneden geçmiyormuş.
98 Corolla 1.6 GLI Special

Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir.
''Mme Jeanne Roland''