0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhabalar Herkeze.Otomatik vites bir 2005 Corolla sedan aracımız var . arabada atiker marka sıralı sistem lpg takılı.Şehir içi çok yakıyordu ama bu kadar çok yaktığını görmedim . Şaşırdım moralim bozuldu canım sıkıldı.Aracımız tankını fulledim ( 25 liktrelk tank) yaklaşık 4-5 gün bindim 80 km yol yaptım . ve aynı petrol ofisinde depoyu tekrar doldurttum27 Liralık bir gaz aldı . Hesaplıyorum 3,25 kr çıkıyor . Daha önceki depolardada 2.80lerdeydi. -Ve Bu Akşam 90 Km Lik bir uzun yol yaptım . tekrar doldurdugumda 17 Lira aldı . ( Aynı benzinlikten ).Acaba biz otomatik vites kullanmayı bilemedigimizden mi oluyor. hiçde basmıyoruz çok hızlı kullanmıyoruz anlamış değilim .atiker bayisinde gaz ayarlarıda düşürüldü . Sizin görüşlerinizi alayım dedim.Sizce bunlar normal mi.Edit : Lpg Lt : 1.83
Sırf yakıttan dolayı bu aracı aldıgıma alacagıma pişman oldum . . Şuan depo dolu . sadece şehiriçi kullanıyorum . Bakalım ne kadar kilometre yapıcak.
50 liralık gaz ile 55 km gittim tüp bitti. sebep : şamandıradan gaz kaçağı varmış.Allah korumuş ölmedik.