0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Camry Amerika'da çok satılıyor, o pazar için geliştiriliyor ve o pazarın isteklerini karşılayacak biçimde geliştiriliyor.Kalabalık şehirler için oldukça kullanışsız bir araç olduğundan Türkiye'de ve Avrupa ülkelerinde pek ilgi görmüyor.[/quote]avrupa turkıyeden daha kalabalıktır bunu belırtmek ısterım bu arac e segmentınde bır aractır o zaman nıye mercedes E serısı turkıyede ıstenılen duzeyde satıyoda camry satmıyoo
ben vergiye bağlıyorum birazda.[/quote]verıgye baglamanıza bende katılıyorum ama ben camrynın turkıyedekı rakıplerı olan bmv mercedesın e segmenıtndekı aracların satısına yaklasık bır satısın gerceklesmesını beklıyorummm haksızmıyımmm cunku bu aracların sıfırlarını alıp ıkı uc sene sonra satmaya kalktıgınız zaman ıkıncı elı olmadıgı ıcın cok dusukk fıyata gıdıyooo
ben kasım ayından beri kullanıyorum camry 3.0. Türkiyede tutmama nedeni sadece vatandaşın bu arabayı bilmemesi ve bu fiyatlara çıkıldığında "bu para toyota'ya verilir mi" psikolojisisi. Ama emin olun çok keyifli, E 320 mercedes ' te kullanıyorum camry' de , hangisi daha keyifli, konforlu derseniz camry bence, sessizlik, titreşimsiz motor v.s.[/quote]kullandıgınız kac modelll?? motor gucuu ne resımlerı varsa koyarmısnızzz
kullandıgınız kac modelll?? motor gucuu ne resımlerı varsa koyarmısnızzz[/quote]Tugrul Bey, bir mesaj atarken Türkce yazim kurallarina biray daha dikkat etmenizi rica edecegim.
Tugrul Bey, bir mesaj atarken Türkce yazim kurallarina biray daha dikkat etmenizi rica edecegim.[/quote]bende bu konuda sızı katılıyoruumm oncelıkle sız kendınızıı duzeltınn kendı yazım kurallarınıza bı bakın lutfenn
bende bu konuda sızı katılıyoruumm oncelıkle sız kendınızıı duzeltınn kendı yazım kurallarınıza bı bakın lutfenn[/quote]Tugrul Bey, üslübunuza dikkat edin!Benim görevim kurallari koymak ve uygulamak. Sizin görevinizde uymak. Normal sartlarda size en az 1 gün tatil verirdim.Bu sefer yeni oldugunuz icin yirttiniz. Not: Merakinizi gidereyim. Kullandigim bilgisayar Alman klavyeye sahip.
Camry 'nin satildigi yer Amerika. Avrupa'da da pek alinmaz. Amerika'da amerikan arabalarina bakinca ne kadar kötü olduklarini görüyorsun. Avrupa araclari da cok pahali. Uygun ne var Toyota, Honda, Nissan. Türkiye'de bir kere Camry'nin fiyatini verecek insan sayisi cok az. Zaten parasi olan adam cuvalla para kazandigi icin prestij pesinde. Adam aldigi Mercedes, BMW yi aslinda birazda is icin de aliyor. Camry'li bir mütahit mi yoksa Mercedes'li mütahit mi daha fazla kiymtlidir Türk insaninin gözünde. Bir miktar ye kürküm ye olayi.[/quote]bu konuda sıze katılıyorum haklısınız ama yenı model sankı mercedeslerle kapısak duzeyde toytanın fıyatı uygun ama kalıtelı oldugu ıcın satılıyo yoksa ona bakarsanız tatanında fıyatı uygun burda. amerıkada toyotanın cok satmasını saglayan kalıtesı eger fıyatın uygun olmasından dolayı cok satsa amerıkan devı ford fabrıka kapatmayı, ortak arac uretıp malıyetı dusururmeyı dusunmezdı. bıraz fıyat ındırır satısana bakardı burda kalıte gosterıyoo kendınıı oyle kolay bısey degıl dunya capında sorunsuz unvanını kazanmak haksızmıyımm.....