Gönderen Konu: istavroz dişlisi değişmesi lazım mış  (Okunma sayısı 5687 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
istavroz dişlisi değişmesi lazım mış
« : Mart 21, 2010, 02:19:52 »
arkadaşlar bir gün kahvenin önünde çay içtim bir yere doğru yola çıktım. bir kaç dakika onra arkadaşlar telefon edip araçtan baya bir yağ damladığını söylediler. gittiğim bir özel servis vardı. oraa ulaştım. akis keçesiden yağ kaçırdığını söylediler. keçenin değişimini yaparlarken orada istavroz dişlisi denen parçanında yağ kaırmadan dolayı bozulduğunu ilettiler bana. şimdi keçe değişti kaçırmaya devam ederse şanzımanın ineceğini ve bu dişlinin tormada tamirini yapılacağını bununda 500-600 tl gibi bir rakamlara çıkacağını söylediler.tabiki tornada kurtarılırsa . yoksa çıkması bulunup takılacakmış. araç 1993 model corolla 1.6 gl otomatik vites bir araç. şimdi sormak istediğim gerçekten bu paralar tutarmı tamiri ve bu parça tamir olmasda çıkması ne kadardır. bilen varmı acaba. yoksa direk ben şanzımancıyamı göstereyim bu aracı.saygılar

Toyota Club Türkiye

istavroz dişlisi değişmesi lazım mış
« : Mart 21, 2010, 02:19:52 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
Ynt: istavroz dişlisi değişmesi lazım mış
« Yanıtla #1 : Mart 21, 2010, 02:28:25 »
Adı:     muzaffer özkılıç
Üyelik Seviyesi:    Aktif Toyotacı
Alkışlar:    0
Son Aktif Olma Zamanı:    Bugün 02:21:15

Üyelik tarihinize bakınca,bir yıl içinde 48 mesaj bana çok dikkat çekici geldi.Muzaffer bey isterdim ki üye olduğunuz tarihten bu yana daiimi bir üyemiz olsaydınız,hep beraber paylaşımlarda bulunsaydık,sizlede arkadaş olsaydık.Toyota'mı sattım ve işim gereği Volkswagen kullanıyorum ama bu güzel forumdan,forumda ki gerçek dostluğu,arkadaşlığı ve kardeşliği bırakıpta gitmedim.Ama görüyorum ki siz burayı sadece Toyota'nın,otomotivin Güzin Ablası olarak görüyorsunuz...Üzüldüm doğrusu :(  :(  Sağlıklı ve mutlu günler size
   Not:Belki bana söylenip kızcaksınız,arkamdan konuşacaksınız ama içimden geçenlerdi bunlar.
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #2 : Mart 21, 2010, 02:45:49 »
 şimdi bir şey söylemek istiyorum eğer izin veriseniz.burada sohbet amaçlı bakmıyorum ben olaya . problemle ve çözüm arayışı içinde olan insanların birbirlerine yardık için buluştukları sanal bir mekan olarak gçrüyorum bunu ben. tabiki bir bakış açısı bu. sizde sanırım burada anlık yazılan meajları kontrol eden birisiniz. biri bişey yazsada bende ona mesaj yazsam diye düşüüyorsunuz sanırım ve son kurbanınızda ben oldum diye düşünmeye başladım.ve bakın isterseniz bir çok konuda da ben fikir beyan ettim  mesajlara cevap yazdım. yeni konular açtım skıntı oldukça daha ne yapsaydım. burası okadar çok uzun süre vakit geçireceğiniz bir yer değilki canım. insanlar ortak olarak sorunlarını dile getirirler. birileride buna çözüm arar. o knuyla alakalı birisi derki aynı olay bndede oldu ben böyle böyle yaptım yardımlaşma sonuçta.ama sürekli birçokkez de bağlanmadan forumlara bakıyorum.konuları inceliyorum.eğre benim yapabileceğim fikir bekirteeğim birşeyse üye adım ve şifremle giriyorum. bu kadar. sayın bayım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • If it is not Boeing, I am not going... ;)
    • ToyotaClubTr Facebook Sayfası
  • Araç: Prius
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '10
  • 2 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mart 21, 2010, 07:58:56 »
 Muzaffer Bey,
 Yazım kurallarına dikkat etmenizi, yazdığınız mesajları aceleyle yazdığınızı düşünerek bu doğrultuda değiştirmenizi rica edeceğim... Harfleri yutmamanızı, Mekanik Sohbet bölümünü chat ortamı gibi görmemenizi sizden rica edeceğim.
Toyota Prius 1.8 Premium Hybrid

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #4 : Mart 21, 2010, 17:03:11 »
yağ kaçırma varsa istavros kutusunu değiştirirler.Eğer farkedilmese idi büyük problemlere yol açabilr.kutu 500-600tl  serviste de 500 işçilik alırlar. ama en yakın zamanda problemi halletmek sağlıklı olur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mart 21, 2010, 21:52:54 »
Muzaffer Bey,
 Yazım kurallarına dikkat etmenizi, yazdığınız mesajları aceleyle yazdığınızı düşünerek bu doğrultuda değiştirmenizi rica edeceğim... Harfleri yutmamanızı, Mekanik Sohbet bölümünü chat ortamı gibi görmemenizi sizden rica edeceğim.
   Gece yazdıklarıma sinirlenmiş galiba.Ondan dolayı böyle eksik ya da yanlış yazmıştır....
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR