Gönderen Konu: İkinci sanatçı açılımı  (Okunma sayısı 843 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
İkinci sanatçı açılımı
« : Mart 20, 2010, 21:09:36 »
  Bildiğiniz gibi bir ay önce ses sanatçıları ile görüşen Başbakanımız Erdoğan bugün de sinema ve sahne sanatçıları ile buluştu. Aralarında bir çok sinema ve tiyatro oyuncuları, yapımcılar, stand-up'çıların bulunduğu sanat dünyasının ünlü isimleri  Beşiktaş’taki Başbakanlık ofisinde kahvaltıda Başbakanımız Erdoğan ile bir araya geldi.
  Başbakanımız açılım konusunda sanatçılardan destek istedi. Demokratik açılım konusunda destek kahvaltısına katılan sanatçıların bazıları açık desteğini belli ederken bazıları da sessiz kalmayı tercih etmişler.
  Bu güne kadar gündeme gelen demokratik açılımı tam olarak anlıyamamış bir çok kişi var. Detayı tam olarak açıklanmadığı için çoğunluk yüzeysel düşünce ve fikirlere sahip. Sizlerin bu konu hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? Bu demokratik açılımın kapsamı nedir? Ses sanatçılarından sonra sinema ve sahne sanatçıları ve gelecekte diğerleri, neden? Acaba halkın tam anlıyamadığı bazı konuları sanatçılar mı halka anlatacak?
  Konuyu siyasi polemik yapmadan normal bir vatandaş olarak yorumlarsak belki biraz daha fazla bilgi sahibi olabiliriz.
98 Corolla 1.6 GLI Special

Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir.
''Mme Jeanne Roland''

Toyota Club Türkiye

İkinci sanatçı açılımı
« : Mart 20, 2010, 21:09:36 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
Ynt: İkinci sanatçı açılımı
« Yanıtla #1 : Mart 20, 2010, 21:46:03 »
Ben amacını bilmediğim ve bana amacı söylenmeden dayatılan her şeyi tehdit unsuru olarak görürüm.
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 56000
  • Model Yılı: '11
  • 2 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mart 21, 2010, 09:38:59 »
İlk önce halka anlat derdini karar verecek olan halk'tır zaten.
Sanki sanatçılar yardım edecek destekleyecek  te benim fikirlerim değişecek.

Sanatçıların çoğunun tuzu kuru onların büyük bir çoğunluğu zaten başka bir alemde yaşıyorlar.
Demokrasi diye tutturmuş giyorlar fakat demokrasinin anlamını bile bildiklerinden şüpheliyim.

Söylenek çok şey varda işin içine siyaset girince polemik kaçınılmaz oluyor ......  :)

Deli sormuş deliye aşk nedir diye? deli gülmüş deliye ben niye delirdim diye!  ***TOYOTA  Auris 1,33 Comfort  ( 2011 ) ***

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : Mart 21, 2010, 09:45:29 »
yapılan işin temize çıkarılma çabası.....bence.....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mart 21, 2010, 19:07:25 »
Açılım mı kaldı ki, kahvaltı yapmışlar :)
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mart 21, 2010, 19:41:27 »
Açılım mı kaldı ki, kahvaltı yapmışlar :)
  Belki kahvaltı sırası bize de gelir :)
98 Corolla 1.6 GLI Special

Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir.
''Mme Jeanne Roland''