0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şu anda kendi aracımada ne takacaksam ya iki katı parasını verip kalitelisini takıyorum yada hiç takmıyorum. Bence güzel birşey yapacak kadar param yoksa hiç yapmamam daha mantıklı.
Şimdi siz bana ''Bu araca kadar pahalı şeyler takılırmı?'' diyeceksiniz.
aslında çok da pahalı şeyler değil yazdıkların gayet de ortalama..
...........verdiğin sistem de 1500 lirayı geçer, ...........
ne demek istediğini anladım ben yav, o resimdeki ürünler zaten 1000-1500 lira civarı..
bu modelde ecu ya modifiye yapan bir abimiz vardı sitede Sinan dı adı yanlış hatırlamıyorsam kendisiyle iletişime geçebilirsem güzel olur motor performansını o şekilde halledeceğiz..
yakıtta ve frende değişiklik olmasını istemiyoruz.
Kule gergisinide Mesut abiye yaptırırız artık...El yapımı...
bana göre müzik setinde en önemli parça ana ünitedir..ana ünite muhakkak kaliteli seçilmeli, diğer parçalar yavaş yavaş değiştirilebilir ana ünite olarak da alpine öneririm pioneerden(türkçe kuralı, ekler yazıldığı şekline göre eklenir, okunan şekle göre değil) çok.amfi, ana ünite, woofer ile sistem yapılacaksa sistemde bir bass ağırlığı olacaktır, tizler bozuk, midler yok gibi bir şekilde gelecektir..en azından ön kapılara komponent takılmalı..
Bu aracın performansı artmaz sadece korunur.Chiptuning yaptırıp aracın gücünü arttırcaksınız, sonra 2 inç büyük jant lastik alcaksınız, kazandığınız performans aracın orjinal performansına döncek