Gönderen Konu: Yeni Kasa Avensis Lpg  (Okunma sayısı 4668 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 75000
  • Model Yılı: '09
Yeni Kasa Avensis Lpg
« : Mart 20, 2010, 10:55:24 »
Arkadaşlar yeni kasa avensisime lpg taktırmak istiyorum yakıt tüketimim haftada 100 tl fakat yaptığım km 300 ila 330.. biraz fazla gelmeye başladı acıkcası.. Taktıran varmı yada taktırmamı önerirmisnz..Marka hangisi olmalı eğer uygunsa..İlgileriniz için tesekkür ederim..konulara bi göz gezdirdim acılmıs konu göremedm ama var ise oradan devam edebilirm kusura bakmayın..

Toyota Club Türkiye

Yeni Kasa Avensis Lpg
« : Mart 20, 2010, 10:55:24 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • hayatımın anlamı biricik kızım seni çok seviyorum
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
Ynt: Yeni Kasa Avensis Lpg
« Yanıtla #1 : Mart 21, 2010, 00:01:10 »
kenan bey bende 2008 corolla var landirenzo omega sistemi bu markadan uzak durun diyorum kesinlikle brc brc emin olun bana çok dua edersiniz
2008 elegant corolla gri kaplanım :) (gittiiiii gitti gitti)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mart 21, 2010, 00:17:33 »
Bence yazık o arabaya.Hem arabanın üzrerinde valvematic motor var.Bu motor la lpg nasıl uyum gösteriyor daha kimse bilmiyor.VVT i olsa tamam .Ne takarsan yok demiyor..Bence o arabaya ayzık valla.KEşke ozaman 1,4 edizel legant corolla alsaydınız
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 184000
  • Model Yılı: '13
  • 32 kere teşekkür etti
  • 59 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mart 21, 2010, 00:25:09 »
valve matic üzerine henüz uygulama yapan firma olduğunu sanmıyorum, büyük ihtimalle sorun yaşanır lpg uygulanırsa.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #4 : Mart 21, 2010, 00:41:20 »
iyi geceler arkadaşlar bu gün bir sitede  2005 model Toyota terra  SW arabaları araştırdım fiyatları modellerine göre düşük geldi 18.500 ile21.500 TL arasında fiyat istemişler. Halbuki 2005 model Toyota Sol modeller daha pahalı.
Neden fiyatı ucuz aceba Terra Steyşın Vagon modeller tutulmuyormu veya tutulmayan bilmediğim bir yönümü var yardımcı olursanız sevinirim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 184000
  • Model Yılı: '13
  • 32 kere teşekkür etti
  • 59 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mart 21, 2010, 01:05:59 »
Arif bey foruma hoş geldiniz, öncelikle eksik profil bilgilerinizi tamamlayıp sonrasında kendinizi tanışma bölümünde tanıtırsanız çok seviniriz.
Bunun devamında sorunlarınızı uygun konular altında sorarsanız forum düzenimizde oluşabilecek karmaşaların önüne geçmiş oluruz, zira gördüğünüz üzere bu başlık Kenan beyin aracının lpg dönüşümü hakkında

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 75000
  • Model Yılı: '09
« Yanıtla #6 : Mart 21, 2010, 01:55:13 »
bende kıyamıyorum arabama ama alırken bu kadar yüksek yakıt tüketimi olacağı konusunda uyarılmadk sorduk eski kasa corolladan daha az yakar dediler..ki biz plazaya corolla dizel full+full die gitmiştik pek fiyat farkı yoktu aralarında.. ben öğrenciyim benzinin bir kısmını ailem bir kısmını kendim karsılıorm 6 ayda yaklasık 2bin tl benzin parası cıkmıs toplamda haftada 100 tl ve üzeri veriyorum..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Mart 21, 2010, 02:17:13 »
   Bir kere aracınızın motoru yeni olduğundan dolayı bir süre fazla yakacaktır.Peki bu değer kaç km'dir diye soracak olursanız eğer kullanıcısına bağlı olarak 10 ile 20 bin km arası değişmektedir.Örnek benim aracım 10bin km'ye varmadan yakıt değeri düştü....Biraz düzgün biraz da sabır ile aracınız az yakmaya başlayacaktır...100 Tl ile 300 km gitmeniz yeni bir motor için gayet normal bir değer..Ben 1.6 Passat ile 280 kuruş yakıyorken sizin 300 kuruş yakmanız gayet normal Kenan bey
   Aracınızı en iyi günlerde kullanmanız dileği ile..sağlıklı mutlu kalın
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • Araç: Corolla
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Mart 22, 2010, 13:07:36 »
hafta sonu o araçların lpg sorunu çözüldü yakında türkiyeye de gelir gibi bi muhabbet vardı ama irdelemedim pek işin aslı, belki doğrudur, gelir yakında.
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • hayatımın anlamı biricik kızım seni çok seviyorum
« Yanıtla #9 : Mart 22, 2010, 22:53:49 »
kenan bey aracınız hayırlı olsun bu arada ben aracınızın motor özelliğini bilmediğim için size öneride bulundum ancak şu an anlıyorum ki lpg denenmediği için bu motorda bence biraz sabredin bu arada bence eko 66 yakıt tasarruf cihazını araştırın bence lpg den daha iyidir ama o konu ile ilgili bende pek birşey bilmiyorum ama eğer sorun yapmıyorsa bence lpg den daha iyi :)
2008 elegant corolla gri kaplanım :) (gittiiiii gitti gitti)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2015 VERSO PREMIUM
  • Araç: Verso
  • Kilometre: 44000
  • Model Yılı: '15
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Mart 24, 2010, 00:04:38 »
aracınız hayırlı olsun kenan bey .
balıkesirde sadık otogaz var bildiğim kadarıyla onlarla bir fikir alışverişi yapın belki faydası olur.aklınıza takılanları sorun yardımcı olucaklardır.bende telefon ile görüşmüştüm yardımcı olmuşlardı bana...