Gönderen Konu: 2004 model yarisin gösterge paneli hakkında yardım  (Okunma sayısı 1897 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
2004 model yaris marka bir aracım var olanlar bılır gosterge panelı yesıl ve kotu bır renk bunu degıstırmek ıcın yapabılecegım bırsey varmı ???

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Ynt: 2004 model yarisin gösterge paneli hakkında yardım
« Yanıtla #1 : Mart 19, 2010, 15:54:41 »
Tolga Bey, üniversitede okuduğum ergonomi dersinden hatırladığım kadarıyla yeşil dalga boyu sayesinde gözü en az yoran ve en dinlendirici renktir. Bence yeşil olması çok isabetli bir seçimdir. Nasıl değiştirilir inanın bu konuda ne burada ne de yurtdışındaki forumlarda hiç bir tartışmaya rastlamadım ama bence bu renk en ideali.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #2 : Mart 19, 2010, 15:56:32 »
2009 sonrası yarislerde renk sarı turuncu arası bırsey sanırım toyotayı ımal edenlerde benım gıbı bu renkten sıkılmıslar ama yınede bu konu hakkında yardımcı olabılecek bırılerı varsa sevınırım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Nisan 02, 2010, 17:34:00 »
2009 sonrası yarislerde renk sarı turuncu arası bırsey sanırım toyotayı ımal edenlerde benım gıbı bu renkten sıkılmıslar ama yınede bu konu hakkında yardımcı olabılecek bırılerı varsa sevınırım
tolga bey benimde aracım aynı ve ilk başlarda bende buz mavisi yapmak istiyorumdum sonradan vaz geçtim.Ancak bu sitede toyotacı abimizin birisi yapmıştı kendi aracına bilidiğim kadarı ile basit bi işlem.Forumdan arayın kesinlikle bulursunuz.
Bence oto elektrikçisine sorun onlar ledden veya istediğiniz renk veya ampulden yapabiliyolar.