Gönderen Konu: yeni corolla teyp sorunu  (Okunma sayısı 1851 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
yeni corolla teyp sorunu
« : Mart 18, 2010, 22:01:56 »
merhaba    arkadaşlar,                                                                                                                                                        2009 coralla d4d elegant'mın radyosuyla başım dertde :( seyir halindeyken radyoda çekim sorunu var yani seste artma azalma oluyor(sabit hızda) servise gittim ve çekim ünitesinde arıza oldugunu söylediler ve yeni bir cd çalar taktılar buraya kadar her şey mükemmel cd çalarımda yenilendi derken!! sorunun hala devam ettigini farkettim fırsat bulup tekrar gidemedim servise.acaba aynı sorunu yaşayan varmı? yada bu konuda başka şikayeti olan yardımcı olursa sevinirim.birde depoyu fulleyince depodan gelen şu sese çare bulan varmı ben servise sordum dizellerde bu sese yapacak bi şey yok dediler ne komik bi durum 46 bin tl veriyosunuz ama deponuzu fulleyemiyosunuz  :alkis:

Toyota Club Türkiye

yeni corolla teyp sorunu
« : Mart 18, 2010, 22:01:56 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10500
  • Model Yılı: '19
  • 132 kere teşekkür etti
  • 354 kere teşekkür edildi
Ynt: yeni corolla teyp sorunu
« Yanıtla #1 : Mart 18, 2010, 22:14:15 »
Depom full.Önemsiz bir çalkantı sesi.Alışılıyor.Diğer sorununuzla karşılaşmadım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: AB+
« Yanıtla #2 : Mart 19, 2010, 13:39:07 »
depoyu fulleyince 200 km kadar bu ses geliyor.özellikle camlar kapalıyken ve teypin sesi azken her frene bastıgınızda sanki arka koltukta içi yarım dolu bir bidon var gibi şapırtılar geliyor..neyse umarım bende sizin gibi alışırım yada servis buna bi çözüm bulur,çünkü arabamdan çok memnunum bu sebebden dolayı arabamı kötülemiyorum ama olmasa yada çözümü olsa daha iyi olurdu her güzelin bi kusuru olur diyeceğim artık:) teyp konusunda bilgisi olan varsa cevap atarsa sevinirim...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #3 : Mart 20, 2010, 01:54:50 »
Depo sesi sorunu yeni corolla larin hepsinde var, dizel ve benzinli
Aslinda sorun degil, servisin soyledigini aynen aktariyorum, ne kadar dogru bilemem
"Guvenlik amacli olarak deponun icinde dalga kiran gibi bir sey var, bu depoyu ortadan ikiye dikine bölüyor, ama en ust kısma kadar gitmiyor, depoyu fulleyince benzin o ust kismi geciyor, ve araba sallaninca dalgalaniyor ve ses geliyor"
Ancak bunun tam dolumda degil, olmasi gerekenden fazla doldurunca depoyu yaptigini soylediler, yani fabrika verilerine gore tam dolumda yapmiyormus
Bana mantikli geldi, cunku ben benzini hep fazla doldururum, yani pompa atsa bile doldururum, zaten bu ses nadir geliyor, gelsede sesin valumu az, fark etmekte zor
Ama 100 km sonra benzin azalinca zaten hic bir ses gelmiyor
benzin fiyatlari boyle olunca sorunda kendiliginden cozuluyor:)