0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
oğuz kardeşim o işin espirisiydi bonkör olduğuma bakma hepsi babanın eskiden kalma,fiyatını bilemiyorum ama pahalı şeyler değil sanırım...bende de ayet-el kürsi biraz büyük olduğundan; aracı aldığımdan beri güneşliğimde duruyor...
siz de kayıplardasınız bu aralar,o aynadaki de ne öyle yakışıyormu hiç senin gibi hanımefendi bir teyzeye
benim arabamım arkasında TÜRK bayrağı var ve yeri hiç değişmez benim arabanın takısı da bu!! profilde görüldüğü üzere
Toyota'ya biniyorsunuz ondan sonra da bunlara ''Araba'' diyorsunuz. Araba mı, Otomobil mi sizce?
eğitimdeydim...her nekadar dışım ketrin zeta consta olsa içimde bir recep ivedik var aydın bey... ayrıca bu yaz üşenmeyip antalyaya geleceğim ve yarisinizin farını patlatacağım (teyze kelimesi sebebiyle)
aslında otomobil hatta ne alaka diyenler olacaktır hemen baş ucu kaynağımdan alıntı yapayım;araba: Tekerlekli, motorlu veya motorsuz her türlü kara taşıtı:otomobil: Motorlu, dört tekerlekli kara taşıtıkaynak: tdk.gov.tr
Aydın, Hande hanımın dili sürçtü, eli titredi yukarıda, demek istediği, benzediği Catrina Kasırgası idi. Ben anladım.
Aydın ben Fuşyat'ın olduğu fotoğraflarımı bulamıyorum her ne hikmetse.Zaten ondan başka da bir şey yok arabada Bulsam ekleyeceğim
Allah razı olsun Hakkı....Sayende buldum.İşteee Fuşyattttttt DORU (ismini forum iyesi arkadaşlar tarafından koymuştuk ) Fotoğrafı ekledikten sonra konuya bir göz gzerdimde Fuşyat'ın isim babası senmişsin Hakkı ...
Nasıl unuturum, oğlum gibi severim kendisini