0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Harbi ne ilginç şeyler, Salih, seninkide çok anlamlı ancak Taylan'ın durum tehlikeli. Bize önemli bir koz verdi. Türkay, aracını modifiye etmek istediğinde bagajı boşalt yeter, bu sana baya performans artışı sağlar ve yakıt tüketimin düşer. Ama işin doğrusu bence her zaman ıslak havlu taşırım, tabi müzik cd lerinide.
Benim arabamın dikiz aynasının arkasında ufak bir Kur'an ve nazar boncuğu, üst torpido kısmında cevşen var. Vites kolunun etrafında ise nazar boncuklarından bir kolye ve askerde sabır çektiğim tesbihlerden biri He unutmadan pangizotun üstünde 2 tane Beşiktaş atkısını da unutmamak lazım.
Vites topuzunda tespih, kol dayamanın içinde 1 paket sigara, bagajda her türlü duruma karşılık kıyafet, 1 litre su
benim aracımda böyle hiçbirşey yok sadece haydar var sol şoför koltuğu altında bu çağda bu gerekli bişey zaten
bende de vardı.bigün trafik çevirdi kontrol var.Memur abide tanıdık.indim arabadan abi nassın ya falan muhabbet ediyoruz.tam binecem arabaya kapıyı açınca taannn diye sopa düştü.Sopada ,bağda bahçeyle uğraşırken küreğin sapını kırdım kırılan yerden kestim.Ele gelecek kısmı incelttim biraz tam avcumu kavrıyordu yoksa sığmıyordu .polis baktı baktı.Lan bu adamı öldürür manyak dedi kaldır dedi.o günden sonra kaldırdım.bagaja havale ettim.kapı cebinde dedemden yadigar işlemeli çakı var o durur yıllardır
benim arabamda yaza özel şeyler ;mangal, 50li plastik tabak, 50li plastik çatal,bıçak,kaşık; 2 kişilik çadır, 2 kişilik şişme yatak, yatak için pompa, polar battaniye, buz dolabı, meyveli sodabenim arabamda kışa özel şeyler ;polar battaniye, 2 tane atkı, 2-3 bere, ara sıra mangal ve yukardaki plastik ıvır zıvır, yemek için çuku kek falan.yaz-kış muhakkak bulunanlar;çeşitli boylarda, kalınlıkta ve çeşitte kablo, bakır tel, bir tane 5 litrelik 2 tane 1.5 litrelik su, kaçınılmaz olarak parfüm, kaçınılmaz olarak 4-5 çeşit sakız (mühimmat gibi geziyormuşum ya, yazarken farkettim ama en önemli aksesuarım nazar boncuğu
bendeki güvenlik görevlilerinin ve polislerin kullandığı kauçuk Jop koltuğun kenarında hiç belli olmuyor yer döşemeside siyah jopta
Maşallah maşallah..arabadaki takılara bakarmısın Hakkı.Sanırsın üçüncü cihan harbine gidecekler ...