Gönderen Konu: Otomobilinizin Takısı  (Okunma sayısı 6205 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
Ynt: Otomobilinizin Takısı
« Yanıtla #20 : Mart 19, 2010, 09:37:28 »
aracda olanları yazsam bi dünya şey var ama aracla özleşen şeyler fazla yoktur...

aracımı ilk aldığımda dikiz aynasında "eskişehir toyota servisi sararın" kokulu kağıdı asılıydı, başka koku asacağım zaman atmaya niye kıyamadım bilmiyorum ama hala arabada duruyor...

birde oğlumun baksırı ile kızın aslanlı tokası var :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mart 19, 2010, 09:37:28 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #21 : Mart 19, 2010, 09:49:17 »
  Harbi ne ilginç şeyler, Salih, seninkide çok anlamlı ancak Taylan'ın durum tehlikeli. Bize önemli bir koz verdi.  :)

Türkay, aracını modifiye etmek istediğinde bagajı boşalt yeter, bu sana baya performans artışı sağlar ve yakıt tüketimin düşer. :):):) Ama işin doğrusu bence her zaman ıslak havlu taşırım, tabi müzik cd lerinide.

Hakan abi napayım bir olay anında,gora'daki Arif gibi bir taksi cevirip, haydarını İsteyemem yaa :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Mart 19, 2010, 09:52:02 »
Arka camda coca cola ayısı var. Ama coca cola yazan kurdelesini söktüm çünkü coca coladan nefret ediyorum. Onun yerine kırmızı nişan kurdelesini bağladım zaten o ayıcığıda nişanlım hediye etmişti. Ayy çokmu romantik oldum ne :D

Birde nişanlımın hediye ettiği nazarlık anahtarlık var onunda anahtarlık kısımını fan düğmesine sabitledim önümde sallanıp duruyor resimlerinide eklerim kısmetse :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • MEB
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '17
  • 68 kere teşekkür etti
  • 78 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Mart 19, 2010, 10:37:07 »
Benim arabamın dikiz aynasının arkasında ufak bir Kur'an ve nazar boncuğu, üst torpido kısmında cevşen var. Vites kolunun etrafında ise nazar boncuklarından bir kolye ve askerde sabır çektiğim tesbihlerden biri :) He unutmadan pangizotun üstünde 2 tane Beşiktaş atkısını da unutmamak lazım.
Vites topuzunda tespih, kol dayamanın içinde 1 paket sigara, bagajda her türlü duruma karşılık kıyafet, 1 litre su :D

Arkadaşlar bu vites topuzunun altına takılan tesbih ve boncuklu eşyalar vites körüğünün dışını deforme ediyor benim arabayı aldığım kişi bu yüzden mahvetmiş körüğü. Arabamda aynada takılı dua ve arka camda BJK li küçük yastık var.
2003 benzinli  terra 1.6 VVT-I  dan sonra 2017 1,6 advance manuel benzinliyle yola devam.

Üç günlük seyisler ve 40 Yıllık işi karıştırıyorlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Mart 19, 2010, 10:58:48 »
Vites topuzumda kayınvalidemin hediye ettiği oltu taşından yapılma çok şık bir tespih var.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2007 sol
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '07
  • 3 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Mart 19, 2010, 10:59:50 »
Bende saydıklarınızın çoğu bendede var ama bende belki saçma belki oha bile diyebileceğiniz bişey olarak bende zil var aynada asılı hani şu ineklere öküzlere asılanlardan ama büyük değil okadar bendeki kibar olanından küçük çan :D :D :D
Susarak kazandığın değeri, boş konuşarak harcama...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Mart 19, 2010, 11:19:02 »
benim aracımda böyle hiçbirşey yok :D sadece haydar var sol şoför koltuğu altında :) bu çağda bu gerekli bişey zaten :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Mart 19, 2010, 11:22:57 »
:) Bendede var hatta ajan gibidir kendisi onu görenler baston kilit zannediyor fakat ben ona haydar diyorum :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Mart 19, 2010, 11:35:51 »
benim aracımda böyle hiçbirşey yok :D sadece haydar var sol şoför koltuğu altında :) bu çağda bu gerekli bişey zaten :D

yeni trafik yönetmeliğine göre araclarda bulunulması zorunlu meteryaller arasında olacaktır :)
kol-bacak kırıldığında üzerine bağlamak için  :D 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Mart 19, 2010, 11:38:03 »
ben öyle pek sevmem.Bir nazar boncuğu var oda depo kapağının içinde.yani pompacı v.s görürse görür :D onun dışında takı yoktur :)
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Mart 19, 2010, 11:43:14 »
bende de vardı.bigün trafik çevirdi kontrol var.Memur abide tanıdık.indim arabadan abi nassın ya falan muhabbet ediyoruz.tam binecem arabaya kapıyı açınca taannn diye sopa düştü.Sopada ,bağda bahçeyle uğraşırken küreğin sapını kırdım kırılan yerden kestim.Ele gelecek kısmı incelttim biraz tam avcumu kavrıyordu yoksa sığmıyordu :D.polis baktı  baktı.Lan bu adamı öldürür manyak dedi :D :D :D kaldır dedi.o günden sonra kaldırdım.bagaja havale ettim.kapı cebinde dedemden yadigar işlemeli çakı var o durur yıllardır :)
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Kan Grubu: A-
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Mart 19, 2010, 11:49:20 »
bende de vardı.bigün trafik çevirdi kontrol var.Memur abide tanıdık.indim arabadan abi nassın ya falan muhabbet ediyoruz.tam binecem arabaya kapıyı açınca taannn diye sopa düştü.Sopada ,bağda bahçeyle uğraşırken küreğin sapını kırdım kırılan yerden kestim.Ele gelecek kısmı incelttim biraz tam avcumu kavrıyordu yoksa sığmıyordu :D.polis baktı  baktı.Lan bu adamı öldürür manyak dedi :D :D :D kaldır dedi.o günden sonra kaldırdım.bagaja havale ettim.kapı cebinde dedemden yadigar işlemeli çakı var o durur yıllardır :)

bendeki güvenlik görevlilerinin ve polislerin kullandığı kauçuk Jop :D koltuğun kenarında hiç belli olmuyor yer döşemeside siyah jopta :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Mart 19, 2010, 11:53:03 »
benim arabamda yaza özel şeyler ;
mangal, 50li plastik tabak, 50li plastik çatal,bıçak,kaşık; 2 kişilik çadır, 2 kişilik şişme yatak, yatak için pompa, polar battaniye, buz dolabı, meyveli soda
benim arabamda kışa özel şeyler ;
polar battaniye, 2 tane atkı, 2-3 bere, ara sıra mangal ve yukardaki plastik ıvır zıvır, yemek için çuku kek falan.

yaz-kış muhakkak bulunanlar;
çeşitli boylarda, kalınlıkta ve çeşitte kablo, bakır tel, bir tane 5 litrelik 2 tane 1.5 litrelik su, kaçınılmaz olarak parfüm, kaçınılmaz olarak 4-5 çeşit sakız (mühimmat gibi geziyormuşum ya, yazarken farkettim :)
ama en önemli aksesuarım nazar boncuğu :)
ooo oda bişeymi abi bizim arkadaşlar bagajı bir açıyorlar.Sanayii resmen diyorlar kapatıyorlar.Tabi hep eve çıkardım.Annem hep kızıyor.Kilerde orj farlar stoplar.Yatağımın altında olanlar;
Otto eksoz krom :D motor-fren-hidrolik yağ,orj hoparlörler,rekorlar,kablolar,orj park lambaları,xenon kutusu,kılıf,vites topuzu,bazı sticker,cırcır ve lokma takımı,şarzlı tornavida uç seti,Tırdan kalan stop lambaları-depo kapağı :D aklıma gelen bunlar :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Mart 19, 2010, 11:56:06 »
bendeki güvenlik görevlilerinin ve polislerin kullandığı kauçuk Jop :D koltuğun kenarında hiç belli olmuyor yer döşemeside siyah jopta :D
2yıl evel bir kavgada job kırdım abi ben nasıl oldu bende anlamadım :D  o günden sonra kürek sapı dayanır oldu onu taşıyordum.dayanmıyor bana jop mob :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #34 : Mart 19, 2010, 12:48:09 »
ben de molotof kokteyli taşıyorum arabada :D :P (tabiki de şaka)
hesap iptal :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 17 kere teşekkür etti
« Yanıtla #35 : Mart 19, 2010, 12:58:16 »
Arkadaşlar, takı muhabbetinin dışına çıkmayaşım lütfen :) :polis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Mart 19, 2010, 13:30:03 »
   Maşallah maşallah..arabadaki takılara bakarmısın Hakkı.Sanırsın üçüncü cihan harbine gidecekler :D :D
   Yıllar önce bir taksici ile birbirimize girdik ve karakolluk olduk.Taksiden çıkanlar;
-bir adet plastik jop (koluma vurmuştu onu)
-iki adet demir haydar(bagajda)
-iki adet tahta haydar...
   Şikayetçi oldum,bir gün nezarette kaldı,araba parka çekildi....yalvar yakar şikayetimden vaz geçirdiler...
   HAkkı babam bana verdiği söz gereği Lüle taşından yapılma tespihi arabada değil evde kullanıyor :D
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 17 kere teşekkür etti
« Yanıtla #37 : Mart 19, 2010, 13:41:02 »
  Maşallah maşallah..arabadaki takılara bakarmısın Hakkı.Sanırsın üçüncü cihan harbine gidecekler :D :D  ...

:D Muhabbeti okuyunca aklıma bir kaç ay önce Alman Prosieben kanalındaki meşhur Galileo programında tesadüfen izlediğim bir test geldi. Testin konusu tam bize göre, kırma performansı en iyi olan sopa hangisidir :D Adaylar beyzbol, kriket ve golf sopalarıydı :D Adamlar aklına gelebilecek her türlü malzemeyi kullanarak bu sopaları test ettiler ve birinciyi belirlediler. Ama testin sonucunu söylemeyeceğim  8-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Mart 19, 2010, 13:42:18 »
   Amman söyleme Hakkı :D başına iş açma,kötü örnek olma :rofl:
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • 1 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Mart 19, 2010, 14:36:21 »
Eskiden bekar iken olsa  p..  eksik olmaz diyecektim :D

son dört aracımda bulunan ve her aracı değiştirirken ilk söküp aldığım şey gariptir ki küçük metal bir Anten :D

Aynamda asılı olanın fotoğrafını çekip paylaşacağım bence bu konuda herkez çekip paylaşsın ;)