Gönderen Konu: SERVİSE KIZIP OTOMOBİLİNİ YAKTI  (Okunma sayısı 5254 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
Ynt: SERVİSE KIZIP OTOMOBİLİNİ YAKTI
« Yanıtla #60 : Mart 22, 2010, 16:23:30 »
Bora olsa verirde passat arıza vermez kolay kolay..

içim rahatladı
teşekkürler
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Mart 22, 2010, 16:23:30 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
« Yanıtla #61 : Mart 22, 2010, 16:33:46 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • Kan Grubu: 0+
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #62 : Mart 22, 2010, 16:39:35 »
içim rahatladı
teşekkürler
Konu dağılacak biraz kusura bakmayın ama
Lpg varmı araçda yada taktıracakmısınız?
Eğer lpg takarsanız yağ eksiltebilir veya benzin pompası arızası verebilir.
Bunun gibi sonradan yapılan şeyler sorun çıkartır sadece , oda zaten her arabada olan şeylerdir.
Ama passata ekstradan birşey yapmadığınızda çok sorunsuzdur. Bizdede var şu anda Bu bizim ikinci passatımız önceki 98modeldi buda 97model ve hiç 13 yaşındaki bir araba gibi değil. Ömürlük bir araç. Bir Akrabamdada 2002 Model passat var. 0km almıştı şimdi arabası 96.000 kmde , geçen gün gelmiş ''Ya ben arabama daha hiç bakım yaptırmadım, bişey olurmu?'' diyor. :D :D Kendi ahbapımız olan bir ustaya gittik Bujisi , bi kayışı , yağı falan değişti , hepsine 270 verdi. Usta uzun uzun baktı arabaya başka hiç bir şeye gerek yok dedi. Yani düzgün kullanıldığında kesinlikle sorun çıkartmıyor.
Arabanız kaç model?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #63 : Mart 22, 2010, 20:57:57 »
megane larda elektronik problemi çok diyorlar zaten. kronikmiş...
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #64 : Mart 23, 2010, 19:44:39 »
Konu dağılacak biraz kusura bakmayın ama
Lpg varmı araçda yada taktıracakmısınız?
Eğer lpg takarsanız yağ eksiltebilir veya benzin pompası arızası verebilir.
Bunun gibi sonradan yapılan şeyler sorun çıkartır sadece , oda zaten her arabada olan şeylerdir.
Ama passata ekstradan birşey yapmadığınızda çok sorunsuzdur. Bizdede var şu anda Bu bizim ikinci passatımız önceki 98modeldi buda 97model ve hiç 13 yaşındaki bir araba gibi değil. Ömürlük bir araç. Bir Akrabamdada 2002 Model passat var. 0km almıştı şimdi arabası 96.000 kmde , geçen gün gelmiş ''Ya ben arabama daha hiç bakım yaptırmadım, bişey olurmu?'' diyor. :D :D Kendi ahbapımız olan bir ustaya gittik Bujisi , bi kayışı , yağı falan değişti , hepsine 270 verdi. Usta uzun uzun baktı arabaya başka hiç bir şeye gerek yok dedi. Yani düzgün kullanıldığında kesinlikle sorun çıkartmıyor.
Arabanız kaç model?

araba 99 model lpg var 188.000 km de arabayı dün şürdüm maşallah saat gibi çok seri bi araba ben beğendim şahsen
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #65 : Mart 23, 2010, 20:37:52 »
   Toyota sorunsuz olduğu kadar başka arabalarda sorunsuz olabilir.Bu kadar da fanatizm yapmayalım arkadaşlar :)
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 987 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #66 : Mart 23, 2010, 20:40:23 »
Sorun çözmek de güzeldir ;)
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #67 : Mart 23, 2010, 21:54:05 »

Ya bu Alpere hastayım arkadaş. durur durur sonundfa cuk diye dehşet bi laf sokuşturur. Sorunu çözülmediği için arkadaş öfkesini dile getirmiş. İfaedeler filan araç neydi hesapları (konudaki gibi) kötü reklam yapacağından susturulması için reno tarafından artık o yeni aracı neydi fluence yada ne biliiim daha lüks eee bir vel satis ile ödüllendirilmiştir. :D :D ağbi al sus sakın reno deme :D 

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #68 : Mart 25, 2010, 12:19:30 »
bu yeni bir moda başlatmaz inşallah.....:):):):):):):):):):):):):):)

Manisalı müteahhit Mustafa Yılmaz, parke döşemesininin ücretini alamadığı garakçesiyle, başkanı protesto ederek otobüsünü ateşe verdi.

Sancaklı Bozköy beldesi sakinlerinden 40 yaşındaki üç çocuk babası müteahhit Mustafa Yılmaz , belediye başkanını protesto etmek için otobüsünü yaktı. Beldenin tüm cadde ve sokakları gece gündüz çalışarak çalıştırdığı işleriyle kilit parke taşla döşeyen 40 yaşındaki üç çocuk babası müteahhit Mustafa Yılmaz, işçilerini taşıdığı 45 TS 952 otobüsü ile belde meydanında belediye binası önüne çekti.Belediye Başkanı Halim Halavurt’u ziyaret edeceğini düşünürken, Mustafa Yılmaz otobüsünü içerisine benzini döktü sonrasında ateşe verdi. Yılmaz, belde meydanındaki onlarca kişinin şaşkın bakışları arasından yanan otobüsünü herkes gibi seyretti. Belediyeye yaptığı iş karşılığında parasını alamadığı için de çocuklarına simit bile alamadığını bu nedenle eşi Dudu Yılmaz’ın kendisini çocukları ile terk ettiğini Vergi dairesine olan 100 bin TL lik vergi borcunu da alamadığı para için ödeyemediğini belirten Müteahhit Mustafa Yılmaz şunları söyledi.

EŞİM BİLE TERK ETTİ

“75 bin metre karelik parke taş döşedim. Ürettiğim taşları bile elimden alarak, ‘senin adına satıp parasını sana vereceğim’ dedi.  Sancaklı Bozköy Belediye Başkanı Halim Halavurt ise suçlamalarının yersiz olduğunu, alacağın 25 bin TL olduğunu belirtti. Halavurt “Alacağını da vergi dairesine olan borcuna karşılık devlet tutuyor. Sahte imza ile kimsenin hesabından para  çekmiş değilim. Valilik benim hakkımda yaptığı soruşturmalardan hiçbir şey çıkmadı” dedi. •

kaynak.....http://www.stargazete.com/ege/baskana-kizdi-otobusu-yakti-haber-251785.htm

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #69 : Mart 25, 2010, 21:18:32 »
BiR gün bende bu forumda yeni kasa corolla'yı kötüleyenleri,yalan yanlış propaganda yapanları,yeni kasanın belki içine binmeden malzeme kalıtesının kötü oldugunu söyleyenleri,yok yol tutuşu zayıf yok şurasından yok frenlerinden ses geliyor diye başlık açıp sonrasında kaybolanlarI, ve oo sahte kişilere destek olanları,yeni kasa güzel değil yine efsane kasa cıksın diyenleri(eskiye ragbet olsa bit pazarına nur yağar) toyotadan vazgecip başka marka otomobil alıpta bu siteye fotograflarını koyanları,hadi koydun neyse markası belli,kalitesi belli,olmasına rağmen bu daha iyi diye ısrarla üste cıkmaya çalısanları. Ve bu vurdum duymazlıgınla beni şaşırtan HAKKI REİS'i kınamak amacıyla 6 aydır 3.300 km sorunsuz ve büyük memnuniyetle kullandgım 2010 model toyota corollamı hakkı reis'in evinin önünde yakmayı planlıyorum bilginize :D :D sonrasında basında bu site'nin adı nasıl duyrulur siz düşünün artık :D cidden bir gün benimde nevrim dönücek az kaldı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #70 : Mart 25, 2010, 21:51:09 »
6 aydır 3.300 km sorunsuz ve büyük memnuniyetle kullandgım 2010 model toyota corollam
hacı ben de 1 yıl 2 ay doldurdum, 12-13 bin km civarında kendisi, ne ses, ne sorun, her şeyinden memnunum keratanın :) en son kullandığımda depoyu fulledim, ani kalkıp fren yaptım depo çalkalanma sesi duydum :) hayret ettim :) onun dışında da ne ses, ne tıkırtı, ne sıkırtı :) haa kemer tokasından da çoook az bir ses geliyor o da benim gibi müzik dinleyen birini hiiiç ama hiiiç ilgilendirmiyor :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #71 : Mart 26, 2010, 01:14:52 »
Depo' full olunca benim corollamdan'da aynı ses geliyor ama bende pek takmıyorum.Ama bazılarına göre dunyanın en sorunlu aracını kullanıyoruz.Arada bakıyorum amblemine toyotamı yazıyor cheryy'mı dıye artık o noktalara geldım :P :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #72 : Mart 26, 2010, 09:41:47 »
BiR gün bende bu forumda yeni kasa corolla'yı kötüleyenleri,yalan yanlış propaganda yapanları,yeni kasanın belki içine binmeden malzeme kalıtesının kötü oldugunu söyleyenleri,yok yol tutuşu zayıf yok şurasından yok frenlerinden ses geliyor diye başlık açıp sonrasında kaybolanlarI, ve oo sahte kişilere destek olanları,yeni kasa güzel değil yine efsane kasa cıksın diyenleri(eskiye ragbet olsa bit pazarına nur yağar) toyotadan vazgecip başka marka otomobil alıpta bu siteye fotograflarını koyanları,hadi koydun neyse markası belli,kalitesi belli,olmasına rağmen bu daha iyi diye ısrarla üste cıkmaya çalısanları. Ve bu vurdum duymazlıgınla beni şaşırtan HAKKI REİS'i kınamak amacıyla 6 aydır 3.300 km sorunsuz ve büyük memnuniyetle kullandgım 2010 model toyota corollamı hakkı reis'in evinin önünde yakmayı planlıyorum bilginize :D :D sonrasında basında bu site'nin adı nasıl duyrulur siz düşünün artık :D cidden bir gün benimde nevrim dönücek az kaldı :)

ahahahahahahahahha.... :lol: bende geliyorum... :lol:
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #73 : Mart 26, 2010, 14:32:39 »

taylan, hakkı reisin senden önce davranmasın :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 42 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #74 : Mart 26, 2010, 17:40:16 »

:alkis:
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #75 : Mart 26, 2010, 19:10:45 »

inşşalah davranır dur der :)