0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bora olsa verirde passat arıza vermez kolay kolay..
kesinlikle megane II
içim rahatladı teşekkürler
Konu dağılacak biraz kusura bakmayın ama Lpg varmı araçda yada taktıracakmısınız? Eğer lpg takarsanız yağ eksiltebilir veya benzin pompası arızası verebilir.Bunun gibi sonradan yapılan şeyler sorun çıkartır sadece , oda zaten her arabada olan şeylerdir. Ama passata ekstradan birşey yapmadığınızda çok sorunsuzdur. Bizdede var şu anda Bu bizim ikinci passatımız önceki 98modeldi buda 97model ve hiç 13 yaşındaki bir araba gibi değil. Ömürlük bir araç. Bir Akrabamdada 2002 Model passat var. 0km almıştı şimdi arabası 96.000 kmde , geçen gün gelmiş ''Ya ben arabama daha hiç bakım yaptırmadım, bişey olurmu?'' diyor. Kendi ahbapımız olan bir ustaya gittik Bujisi , bi kayışı , yağı falan değişti , hepsine 270 verdi. Usta uzun uzun baktı arabaya başka hiç bir şeye gerek yok dedi. Yani düzgün kullanıldığında kesinlikle sorun çıkartmıyor. Arabanız kaç model?
bu yeni bir moda başlatmaz inşallah.....
6 aydır 3.300 km sorunsuz ve büyük memnuniyetle kullandgım 2010 model toyota corollam
BiR gün bende bu forumda yeni kasa corolla'yı kötüleyenleri,yalan yanlış propaganda yapanları,yeni kasanın belki içine binmeden malzeme kalıtesının kötü oldugunu söyleyenleri,yok yol tutuşu zayıf yok şurasından yok frenlerinden ses geliyor diye başlık açıp sonrasında kaybolanlarI, ve oo sahte kişilere destek olanları,yeni kasa güzel değil yine efsane kasa cıksın diyenleri(eskiye ragbet olsa bit pazarına nur yağar) toyotadan vazgecip başka marka otomobil alıpta bu siteye fotograflarını koyanları,hadi koydun neyse markası belli,kalitesi belli,olmasına rağmen bu daha iyi diye ısrarla üste cıkmaya çalısanları. Ve bu vurdum duymazlıgınla beni şaşırtan HAKKI REİS'i kınamak amacıyla 6 aydır 3.300 km sorunsuz ve büyük memnuniyetle kullandgım 2010 model toyota corollamı hakkı reis'in evinin önünde yakmayı planlıyorum bilginize sonrasında basında bu site'nin adı nasıl duyrulur siz düşünün artık cidden bir gün benimde nevrim dönücek az kaldı
taylan, hakkı reisin senden önce davranmasın