0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Andaç nerde Corollayı yakmaya hazırlanıyor olmasın.Alper Hocam gel etme eyleme yazıktır kıyma kendine
Alper Hocam gel etme eyleme yazıktır kıyma kendine
Neyse, yine beklettiler bi yarım saat falan ama aracı bırakıp geldim. Burdan Opan servis danışmanı Ali beye de selamlarımı ileteyim, o olmasa sanki oranın servisi batar gidime geliyor
Yok yok,Ali bey olmasaymış yakacakmış Muhammet Allah'tan Ali bey varda akşam haberlerinde "aa bu bizim Alper değil mi? Vah vah arabasını yakmış" demeyeceğiz
tv ye çıkmayı hakediyorlar diye düşünüyordum
Zaten tüm TV'ye çıkmayı hak edenler çıksa, hak etmeyenlerde arabalarını yaksa ne güzel olurdu
ben de toyota forumunda fink atan opelciler vosvoscular ve hondacıları toplayıp yakmayı planlıyorum....
Kurtlar vadisini çok izlemişsiniz galiba Hande hanım...
Şişman kel bir adamdı
Alper ve Kemal abi...Sizleride esefle kınıyorum doğrusu.Hele Kemal abi sen beni hepten hayal kırıklığına uğrattın.Seni savunmalar,destek olmalar,artı alkış vermeler falan Bu arada ortalığı yakıp kavuran Polat değil Hande hanım abla.Şişman kel bir adamdı
HAyırlı olsun da öyle hemen arızalar vermeyemi başladı
yok abi arıza vermedi gerçi satışı daha 3 saat önce aldık araba 3 saat önce geldi de en az arıza veren otomobiller japon olduğu için diyorum vw nin arıza oranı daha yüksek ondan korkuyoruz inşallah vermez ama...