Gönderen Konu: o olmasaydı .....  (Okunma sayısı 623 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
o olmasaydı .....
« : Mart 18, 2010, 17:27:34 »
''O'' olmasaydı ben olmazdım ............başıma böyle iyi şeyler gelmezdi....namusum.......... iffetim,.......milletim....evim....arabam.....dinim......düzenim...........yaşantım-hayatım...........işim-aşım......olmazdı..............

varmı öyle biri...................

Allah cc ın yazgısı yalan mı ....................................

lütfen kimseyi rahatsız etmeden araştırma destekli olarak bu konuyu yanıtlamaya çalışalım....................teşekkürler..............

Toyota Club Türkiye

o olmasaydı .....
« : Mart 18, 2010, 17:27:34 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 6 kere teşekkür edildi
Ynt: o olmasaydı .....
« Yanıtla #1 : Mart 18, 2010, 17:38:30 »
Konuyu yanıtlamak , anlamadım valla...

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : Mart 18, 2010, 17:43:13 »
''o olmasydı '' ben biz olmazdık olaylar böyle gelişmezdi.........kötülükler içinde yüzerdik .........

gibi bir yaklaşım var memleketimizde .... bu konudaki görüşünüzü sormuştum ........ortada bir konu var ve biz bu konuyla ilgili açıklamamızı cevabımızı, yanıtımızı

vericez...açıklayacaz

mümkünse arkadaşım.......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mart 18, 2010, 19:58:16 »
dedem...o olmasaydı hayat çooook farklı olurdu çoook..çeşme bugünkü gibi olmazdı, balçova bugünkü gibi olmazdı, mithatpaşa caddesinde küçük değişiklikler olurdu..evet izmir bambaşka bir yer olmazdı ama dedem olmasaydı o kocaman izmirde değişen bir çok taş olurdu..ben bambaşka biri olurdum, bütün sülale bambaşka bir sülale olurdu, bütün sülaleyi ayakta tutan tek sütunun olmadığını düşünün..hah işte o olmayaydı her şey çoook başka olurdu çoook..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli