Gönderen Konu: uzaktan kumanda ile açma kapama ve dörtlüler ...  (Okunma sayısı 1316 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
uzaktan kumanda ile açma kapama ve dörtlüler ...
« : Mart 16, 2010, 22:29:44 »
 !!! değerli arkadaşlar aracım 2005 model toyota corolla sol aracım uzaktan kumanda ile açılıp kapanmalarda açılmalarda 2 kere kapanmada 1 kere dörtlüler yanıp sönmekte idi bugün akşam farkına vardımki sinyaller yanmıyor fakat açılıp kapanmakta normal şekilde ayrıca aracımın benzin lambası yanmaya başladı yakıt azaldığından acaba bunla bir bağlnatısı olabilirmi slmlar ...

Toyota Club Türkiye

uzaktan kumanda ile açma kapama ve dörtlüler ...
« : Mart 16, 2010, 22:29:44 »

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Ynt: uzaktan kumanda ile açma kapama ve dörtlüler ...
« Yanıtla #1 : Mart 16, 2010, 22:40:01 »
dörtlüler normal olarak yanıyor ise sorun elektrik tesisatında yaşanan bir problem olabilir ...büyük olasılıkla sigorta olabilir bence .....ama sen iyi bir elektrik ustası ile sorununu halledebilirsin .....benzin göstergesi olayını takiple anlayabilirsin.....aracın yeni maddi sorunun yoksa serviste baktır bence....kolay gelsin

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mart 16, 2010, 23:21:45 »
Hocam bazen oluyor.Akü zayıflaması etkili olabilir..Bendede sinyal kolu aşagı yukarı hareket ediyor ama sinyal vermiyor.Farları acıp kapıyor sis leri acıyor ama kısa bir süre sinyaller hiç çalışmadı.Sonradan stop ettim de tekrar denedim çalışıyordu bende anlam veremedim...
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #3 : Mart 16, 2010, 23:57:33 »
cvb veren arkadaşlara teşk. ederim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #4 : Mart 18, 2010, 14:17:59 »
arkadaşlar inanmıycaksınız fakat kendi arabamda yaşadım gerçekten çok çok şaşırdım bunu hondası olan bir arkadaşa anlattım çok şaşırdı ve o günden sonra yani dün gittim ve depomu fulledim veee sonuç aracımın uzaktan kumanda ile açma kapama uyguladım inanmıycaksınız şükürler olsun aracımın açma ve kapamalarında dörtlüler yanıyor ;))) fakat bu olayın göstergelerdeki benzin depo işareti yandıktan sonra çalışması şaşırtıcı değilmi değerli forum arkadaşları sizlerin yorumunu bekliyorum slmlar ,keyfim yerine geldiiii .....!