0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Güle güle kullan Nagihan... ACD'ye kulak asma sen. Şirket arabası da bayandandır heralde. Yoksa şirketler neden Yaris alsın ki? Bu arada plakanı trafikte de saklıyor musun?
Plaka konusunda da aslında olduğu gibi ekleyecektim ama genelde saklarlar ya doğrusu bu halde dedim sonradan Ergün.
Hehe şirket arabası olsa nolcak sonuçta SENİN en güze araba senin arabandır Şaka bi yana Güzel günlerde kullan inşallah...
Bana çok komik geliyor yaa. Kredi kartı şifresi değil ki bu. Trafikte onlarca insan görüyor, fotoğraflarda biz görsek n'olur? Ben imzama bile yazdım. Ama bir zararını görmedim. Hatta tanıyıp selam verenler bile oluyor yolda gelip geçerken
Sahalarda görmek istediğimiz, yine de gördüğümüzde şaşırıp gözlerimizi yaşartan hareketler bunlar
Sevimli cizgi film karakterleri gibi İyi günlerde kullanın çok şıkmış aracınız..
Hatta tanıyıp selam verenler bile oluyor yolda gelip geçerken
Aslında asıl problemde o , Bir çok kişi plakasıyla tanınmak istemiyor. Hatta bunun bir internet sitesinde olmasını hiç istemiyor.
Gerçi Nagihan kardeşimizin durumu biraz farklı. Sonuçta erkeğin bariz bir çoğunluğa sahip olduğu forumda yayınlamak istemeyebilir. Her ortamda her türlü insanın bulunduğunu düşündüğümüzde içimizden birinin trafikte magandalık yapmak istemeyeceğinin teminatını hiçbirimiz veremeyiz...