Gönderen Konu: Toyota Corolla 2005 Kullanim Kitapcigi'ni CD'de gonderdi  (Okunma sayısı 18707 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
Merhaba;
yaklasik 2 aydir araniyordum biliyorsunuz. Galiba burayi Toyota'dan iyi takip eden yetkililer mevcut. Ilk seferinde kitap mevcut degil dediklerinde iyi de CD'de pdf sini gonderin o zaman dedim; oyle uygulamamiz yok demislerdi.
Neyse gecen persembe Toyota Istanbul'dan tekrar arandim. Isteginiz vardi, size bir CD hazirladik, verdiginiz adrese gonderiyoruz dediler.
Bugun elime gecti Cd icinde pdf seklinde geldi. Gercekten helal olsun. Herhalde "cizilen" karizmayi toplama niyetleri de mevcut su geri cagirma islerinden dolayi.
Hemen karistirdim, mesela farkinda degilim ve bilmiyordum, bu kasalarda silecek suyunun eklendigi yerin icinden yukari huni uzuyormus (? denemedim daha, var mi yer orada bilmiyorum ama) gibi..
Toyota musterilerini sevindirmeyi basarabiliyormus. Kendilerini tebrik ediyorum. Daha guzeli bence web sayfalarina da yuklemeleri ve kimsenin talebi olmadan ihtiyaci olunca acip indirmeleri. Elektronik aletlerde artik hersey online kitapcik mesela.
Kitaba calisayim ben artik.

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
Ynt: Toyota Corolla 2005 Kullanim Kitapcigi'ni CD'de gonderdi
« Yanıtla #1 : Mart 15, 2010, 18:19:28 »
hayırlı olsun alper- yada alper bey... şu yaş bilgisinide girebilirmisin.
buranın dışında toyotanın kendi sayfasından yada müşteri hizmetlerinesöylediyseniz geç de olsa size göndermişlerdir. hayal kırıklığı olmasın ama bu sayfa üzerinden takip edeceklerini sanmıyorum...

aha bende kapı tapası istiyorum,göndersinler bakiyim :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mart 15, 2010, 18:27:47 »
Merhaba;
yaklasik 2 aydir araniyordum biliyorsunuz. Galiba burayi Toyota'dan iyi takip eden yetkililer mevcut. Ilk seferinde kitap mevcut degil dediklerinde iyi de CD'de pdf sini gonderin o zaman dedim; oyle uygulamamiz yok demislerdi.
Neyse gecen persembe Toyota Istanbul'dan tekrar arandim. Isteginiz vardi, size bir CD hazirladik, verdiginiz adrese gonderiyoruz dediler.
Bugun elime gecti Cd icinde pdf seklinde geldi. Gercekten helal olsun. Herhalde "cizilen" karizmayi toplama niyetleri de mevcut su geri cagirma islerinden dolayi.
Hemen karistirdim, mesela farkinda degilim ve bilmiyordum, bu kasalarda silecek suyunun eklendigi yerin icinden yukari huni uzuyormus (? denemedim daha, var mi yer orada bilmiyorum ama) gibi..
Toyota musterilerini sevindirmeyi basarabiliyormus. Kendilerini tebrik ediyorum. Daha guzeli bence web sayfalarina da yuklemeleri ve kimsenin talebi olmadan ihtiyaci olunca acip indirmeleri. Elektronik aletlerde artik hersey online kitapcik mesela.
Kitaba calisayim ben artik.

CD'yi upload etme imkanın var mı acaba?
2004 Corolla 1.6 VVT-I 16V A/T Terra Sedan Gümüş Gri

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #3 : Mart 15, 2010, 20:41:15 »
hocam valla biz de aylardır böyle bir pdf dosyası arıyorduk upload ederseniz çok makbule geçer. sonuçta bu bir kullanım klavuzu. bir sorun olacağını sanmıyorum. herşey aracımızı daha dikkatli ve verimli kullanmamız için de mi?...
2005 TOYOTA COROLLA TERRA SEDAN [/b][/center]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #4 : Mart 15, 2010, 22:50:38 »
hayırlı olsun alper- yada alper bey... şu yaş bilgisinide girebilirmisin.
buranın dışında toyotanın kendi sayfasından yada müşteri hizmetlerinesöylediyseniz geç de olsa size göndermişlerdir. hayal kırıklığı olmasın ama bu sayfa üzerinden takip edeceklerini sanmıyorum...

anlattim ya; servise gittim parasiyla alcam dedim, siparis cekelim dedir, temin edilemiyor cevabi alindi. Musteri hizmetlerine mail attim; mevcut degil dendi. telefonla arandim, mumkun degil dendi. cd yapin dedim, boyle hizmetim yok dendi.

sonra burada parasi ile alcam diye ilan verdim; verdigim para begenilmedi, 30 muydu arkadaslar son veririm dedigim para onu hatirlamadim.
en son dusundugum ruhsat sahibinin adresine mektup yazip istemek idi..
gecen persembe "vahiy" seklinde telefondan Toyota size gondercez diye aradi..

yas ve hitabet onemli degil hocam. onemli ise 75 yasindayim ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #5 : Mart 15, 2010, 22:51:57 »
CD'yi upload etme imkanın var mı acaba?
bir yontem onerirseniz yapariz, 20 kusur mb.. yasal sorun olacagini sanmam..ISBN si olan copyright li birsey degildir ki bu ;))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #6 : Mart 16, 2010, 00:10:48 »
üstad aracımı 2.el aldığımdan kitapçık yok , eğer upload edersen , çok kişiyi sevindireceksiniz...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Mart 16, 2010, 08:42:18 »

toyota müşteri hizmetlerinin burayı takip ettiğini ben de zannetmiyorum, bence o durum toyotanın hızından kaynaklanıyor. ama yadırgamıyorum ben, böyle ülkenin her yerinde şubeleri olan, kurumsal bir şirket haliyle yavaş olur...
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #8 : Mart 16, 2010, 08:47:50 »
arkadaslar ben de aracımı aldıktan sonra müşteri hizmetlerine kitapçığın temini konusunda mail attım. fakat beni bayiye yönlendirdiler ve enyakın bayii 200km ötede. neden bana da ulasmadılar acaba. simdi tekrar mail gönderecem.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #9 : Mart 16, 2010, 10:02:14 »
üstad aracımı 2.el aldığımdan kitapçık yok , eğer upload edersen , çok kişiyi sevindireceksiniz...

merhaba arkadaslar;
pek cok kisiyi sevindirmek isterim. Bana ozelden de mailler geldi.
CD bana Toyota merkezden ulasti. Arada herhangibir bayii yok. Benimki bir tahmin burayi takip edip etmedikleri. Ilk basta telefonda hic kaaale almadilar, belki su musteri hizmetleri merkezlerinin "gorusme kayda alinmaktadir" seklindeki durumunda "ust yonetici" sIkIlip arada dinliyor ise farkedip, pdf sini gonderelim demis olabilir.

Sevgili arkadaslar:
bir yontem biliyorsaniz bir link-adres verin oraya yukleyeyim. 75 yasinda olunca biligsayardan pek anlamiyoruz iste.
selamlar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Mart 16, 2010, 11:10:25 »
merhaba arkadaslar;
pek cok kisiyi sevindirmek isterim. Bana ozelden de mailler geldi.
CD bana Toyota merkezden ulasti. Arada herhangibir bayii yok. Benimki bir tahmin burayi takip edip etmedikleri. Ilk basta telefonda hic kaaale almadilar, belki su musteri hizmetleri merkezlerinin "gorusme kayda alinmaktadir" seklindeki durumunda "ust yonetici" sIkIlip arada dinliyor ise farkedip, pdf sini gonderelim demis olabilir.

Sevgili arkadaslar:
bir yontem biliyorsaniz bir link-adres verin oraya yukleyeyim. 75 yasinda olunca biligsayardan pek anlamiyoruz iste.
selamlar

Alper Bey, CD'nin içindeki pdf formatındaki dosyayı öncelikle bilgisayarınızn harddiskine kopyalamanız gerekir. Daha sonra rapid vb. sitelerden upload edip ilgili linki burada paylaşmanız yeterli olacaktır. Umarım çevrenizde size yardımcı olabilecek birileri vardır. Şimdiden kolay gelsin ve teşkkürler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #11 : Mart 16, 2010, 17:47:08 »
Alper Bey, CD'nin içindeki pdf formatındaki dosyayı öncelikle bilgisayarınızn harddiskine kopyalamanız gerekir. Daha sonra rapid vb. sitelerden upload edip ilgili linki burada paylaşmanız yeterli olacaktır. Umarım çevrenizde size yardımcı olabilecek birileri vardır. Şimdiden kolay gelsin ve teşkkürler...
merhaba;
75 yas bir espri, pdf yi cd den hdd ye aktarmak gerektigini de elbette biliyorum :) isin sakasi bir yana, hic nette rapid vb ye upload yapmadim; su linke gidin sunu yapin diye onerdiginiz birsey varsa yapayim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Mart 16, 2010, 17:54:47 »
http://rapidshare.com/

buradan zaten browse seçeneği ile seçip yüklüyorsunuz, baya basit. Video da var sayfada anlatan. Ancak dosyanın belli bir indirme limiti falan oluyor, ve belli bir süre indirilmez ise siliniyor.

bu arada 74 doğumlusunuz galiba, isterseniz profilinizi sizin yerinize değiştireyim :ıslık:

edit: ha bu yukarıdaki işlem de baya uzun sürebilir, özellikle internet hızının yavaş ise.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #13 : Mart 16, 2010, 20:56:53 »
http://rapidshare.com/

buradan zaten browse seçeneği ile seçip yüklüyorsunuz, baya basit. Video da var sayfada anlatan. Ancak dosyanın belli bir indirme limiti falan oluyor, ve belli bir süre indirilmez ise siliniyor.

bu arada 74 doğumlusunuz galiba, isterseniz profilinizi sizin yerinize değiştireyim :ıslık:

edit: ha bu yukarıdaki işlem de baya uzun sürebilir, özellikle internet hızının yavaş ise.

dogum yilimla ilgili tahmin nereden merak ettim acikcasi. hem ne onemi var, arabamiz Toyota, gonlumuz Corolla :)
ve beklenen gun ve olay geldi galiba

iste download linki:

http://rapidshare.com/files/364233678/COROLLA_EKIM-05.pdf.html

bir de bole bisi yazdi nedir bilmem
MD5: 9B0D06FC8FE180D9ADD10271FD54F383

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #14 : Mart 16, 2010, 21:16:29 »
güzel...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #15 : Mart 16, 2010, 21:43:08 »
Çok sağolasın , şu an indiriyorum , harika bi paylaşım oldu,  bunu daha dikkat çekici bi şekilde sabitlemeliyiz..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • If it is not Boeing, I am not going... ;)
    • ToyotaClubTr Facebook Sayfası
  • Araç: Prius
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '10
  • 2 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Mart 16, 2010, 21:47:24 »
 Arayanların kolaylıkla ulaşabilmesi açısından linkin olduğu mesaj hariç bu konuda yer alan diğer tüm mesajları yazan arkadaşlar silmeme müsade ederlerse sabitleyebiliriz...
Toyota Prius 1.8 Premium Hybrid

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #17 : Mart 16, 2010, 22:11:29 »
Allah razı olsun üstad...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • merhabalar
    • has41
  • Kan Grubu: AB+
« Yanıtla #18 : Mart 17, 2010, 22:25:00 »
arkadaşlar merhaba ben 2005 corolla kitpcık cd sini indiremedim yardımcı olurmusunuz ve ya mailime atarmısınız
sağolun teşekkürler
merhaba

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Mart 17, 2010, 22:37:41 »
Teşekkürler ancak şu anda error veriyor. :( maalesef indirmedim...