0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba;yaklasik 2 aydir araniyordum biliyorsunuz. Galiba burayi Toyota'dan iyi takip eden yetkililer mevcut. Ilk seferinde kitap mevcut degil dediklerinde iyi de CD'de pdf sini gonderin o zaman dedim; oyle uygulamamiz yok demislerdi.Neyse gecen persembe Toyota Istanbul'dan tekrar arandim. Isteginiz vardi, size bir CD hazirladik, verdiginiz adrese gonderiyoruz dediler.Bugun elime gecti Cd icinde pdf seklinde geldi. Gercekten helal olsun. Herhalde "cizilen" karizmayi toplama niyetleri de mevcut su geri cagirma islerinden dolayi.Hemen karistirdim, mesela farkinda degilim ve bilmiyordum, bu kasalarda silecek suyunun eklendigi yerin icinden yukari huni uzuyormus (? denemedim daha, var mi yer orada bilmiyorum ama) gibi..Toyota musterilerini sevindirmeyi basarabiliyormus. Kendilerini tebrik ediyorum. Daha guzeli bence web sayfalarina da yuklemeleri ve kimsenin talebi olmadan ihtiyaci olunca acip indirmeleri. Elektronik aletlerde artik hersey online kitapcik mesela.Kitaba calisayim ben artik.
hayırlı olsun alper- yada alper bey... şu yaş bilgisinide girebilirmisin.buranın dışında toyotanın kendi sayfasından yada müşteri hizmetlerinesöylediyseniz geç de olsa size göndermişlerdir. hayal kırıklığı olmasın ama bu sayfa üzerinden takip edeceklerini sanmıyorum...aha bende kapı tapası istiyorum,göndersinler bakiyim
CD'yi upload etme imkanın var mı acaba?
buranın dışında toyotanın kendi sayfasından yada müşteri hizmetlerinesöylediyseniz geç de olsa size göndermişlerdir. hayal kırıklığı olmasın ama bu sayfa üzerinden takip edeceklerini sanmıyorum...aha bende kapı tapası istiyorum,göndersinler bakiyim
üstad aracımı 2.el aldığımdan kitapçık yok , eğer upload edersen , çok kişiyi sevindireceksiniz...
merhaba arkadaslar;pek cok kisiyi sevindirmek isterim. Bana ozelden de mailler geldi.CD bana Toyota merkezden ulasti. Arada herhangibir bayii yok. Benimki bir tahmin burayi takip edip etmedikleri. Ilk basta telefonda hic kaaale almadilar, belki su musteri hizmetleri merkezlerinin "gorusme kayda alinmaktadir" seklindeki durumunda "ust yonetici" sIkIlip arada dinliyor ise farkedip, pdf sini gonderelim demis olabilir.Sevgili arkadaslar:bir yontem biliyorsaniz bir link-adres verin oraya yukleyeyim. 75 yasinda olunca biligsayardan pek anlamiyoruz iste. selamlar
Alper Bey, CD'nin içindeki pdf formatındaki dosyayı öncelikle bilgisayarınızn harddiskine kopyalamanız gerekir. Daha sonra rapid vb. sitelerden upload edip ilgili linki burada paylaşmanız yeterli olacaktır. Umarım çevrenizde size yardımcı olabilecek birileri vardır. Şimdiden kolay gelsin ve teşkkürler...
http://rapidshare.com/buradan zaten browse seçeneği ile seçip yüklüyorsunuz, baya basit. Video da var sayfada anlatan. Ancak dosyanın belli bir indirme limiti falan oluyor, ve belli bir süre indirilmez ise siliniyor.bu arada 74 doğumlusunuz galiba, isterseniz profilinizi sizin yerinize değiştireyim edit: ha bu yukarıdaki işlem de baya uzun sürebilir, özellikle internet hızının yavaş ise.