Gönderen Konu: Motor Yağ Kaçağı  (Okunma sayısı 7023 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Motor Yağ Kaçağı
« : Mart 21, 2007, 17:31:09 »
bir hafta önce arabanın altında yağ akıntısı gördüm bir haftadır araba orda yağ yeni akmış gibi duruyordu. servise götürdüm motor da yağ kaçağı olduğunu söylediler silindir kapağı contasının değişmesi gerektiğini conta takımının fiyatı 110 orjinal ve bunun işçiliği 300 gibi yani 410 tutuyor. sizce arkadaşlar bu rakam normal mi ne yapmam gerekir. motor yağına bakıyorum hiç eksilme yok defransiyelde problem yok dediler otomatik şanzıman yağı normal dediler onlarda bir problem var mı normal mi neler tavsiye edersiniz.

Toyota Club Türkiye

Motor Yağ Kaçağı
« : Mart 21, 2007, 17:31:09 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
Motor Yağ Kaçağı
« Yanıtla #1 : Mart 21, 2007, 19:53:28 »
off o ne yaaa işçiliğe bak parçanın 3 katı. Aracınnın modeli ne?
2000 ZZE112 Toyota Corolla 1.6 Terra Special A/C

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Motor Yağ Kaçağı
« Yanıtla #2 : Mart 22, 2007, 09:49:18 »
Alıntı yapılan: Erdem Manisalı
off o ne yaaa işçiliğe bak parçanın 3 katı. Aracınnın modeli ne?
2003 Corolla SW
[/quote]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
Motor Yağ Kaçağı
« Yanıtla #3 : Mart 22, 2007, 14:39:12 »
vallakeşke arcının garantisi deavm etseydi. Ama ben bi tavsiye veriyim aracının kmsi kaçta bilmiyorum ama 100.000 kmyi geçmemişse hatta yaklaşmamışsa toyota müşteri hizmetlerine ağır bir mail çek serviste tanıdığın birisi varsa onun yardımıyla garantiden halletmeye çalış. Bizim aracın motorunda yağ eksiltme vardı garanti bittikten sonra ortaya çıktı fakat baskılar sonucunda motor bloğu garantiden değişti. Şasnısın dene derim olmazsa eğer iyi bir toyota ustasına orijinal parçaları servisten almak şartıyla değiştir deirm ben sonuçta garantisi bitmiş. Ama iyi ve Toyotadan çok iyi anlayan hatta toyotadan ayrılmış ustalar da olabilr böyle birisinin yapmasında fayda var.  Eğer o da yakın bi işçilik isterse seviste yaptırmanı tavsiye ederim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Motor Yağ Kaçağı
« Yanıtla #4 : Mart 22, 2007, 16:15:06 »
erdem bey ilgin için çok teşekkür ederim c.tesi ankara akotadan randevu aldım bakalım ne olacak aracın km 186.000 de

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
Motor Yağ Kaçağı
« Yanıtla #5 : Mart 22, 2007, 19:52:04 »
Hımm o zaman garantiden ümid kesin derim. İnşallah iyi haberler alırsınız.