Gönderen Konu: corollanın elektirk aksamından anlıyosanız lütfen yardım edin  (Okunma sayısı 1171 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • ankara
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
toyota corolla 98 model 1.6 xei 16 walf 4f motora sahip aracımın emme manifotunun kebeğin ordan 1 tane geliyo bu soket bçıkmışmı yada boştamı olması gerekiyo  :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\
yaklaşma toz olursun geçme pişiman olursun

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • If it is not Boeing, I am not going... ;)
    • ToyotaClubTr Facebook Sayfası
  • Araç: Prius
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '10
  • 2 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
toyota corolla 98 model 1.6 xei 16 walf 4f motora sahip aracımın emme manifotunun kebeğin ordan 1 tane geliyo bu soket bçıkmışmı yada boştamı olması gerekiyo  :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\
Muzaffer Bey defalarca okudum bir şey anlamadım. Sorunuzu biraz daha detaylı, anlaşılır ve dikkatli yazabilir misiniz?
Toyota Prius 1.8 Premium Hybrid

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
  Doktor reçeteleri gibi olmuş. :)
 Lütfen daha anlaşılır, açık bir şekilde ve yazım kurallarına dikkat ederek yazalım. Teşekkürler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
Muzaffer Bey defalarca okudum bir şey anlamadım. Sorunuzu biraz daha detaylı, anlaşılır ve dikkatli yazabilir misiniz?
:D :D :D senin cevabı okumadan önce ben de defalarca okudum, hatta anlama kabiliyetimden şüphelendim ama baktımki yalnız değilmişim. mutlu oldum...
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 66 kere teşekkür etti
  • 254 kere teşekkür edildi
 Muzaffer bey  Yukarıda bir çok soruna çözüm üreten 3 iyi arkadaşımız var sınırları zorlamayalım
 Belkide böyle anltmak çok zor olucak sizin için en iyisi fotoğrafını çekin soketin ki doğru cevabı alabilesiniz.