0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
fabrika çıkışlı gelen lastikler v sınıfı olduğu için özellikle soğuk havalarda daha fazla ses yapıyor. ama H sınıfı bir lastik alarak bu sorunu çözersin. ben yokohama aldım gayet memnunum. o lastik sesi yüzünden neredeyse arabamdan soğuyacaktım. bu araçların en dolusu veya boşu diye bir ayrım yok hepsi ingiltere yapımlı ama sanırım birkaç avrupa ülkesinde daha imalatı var diye duydum. bendeki 1,6 terra ingiltere yapımı. kronik sorun falan da yok yani ben yaşamadım allaha şükür. benzinini koy bin...
Serkan Hb ler ingiltere montajı.2002-2007 arasında üretildi.2002-2004 temmuzuna kadar benim avatarda gördüğün makyajsız 2004 temmuz sonrası makyajlandı.piyasada terra ,sport.plus line,sol,sol special donanımları mevcut..Siyah okyanus mavisi yeşil ve kum gri olması lazım bu renk seçeneklerinde iç döşemeler bej döşeme.2004 öncesi makyajsız kasalarda içi bej döşeme olan araçların göğsü maun kaplama.En üst donanımı sol donanımı.En çok rahatsız edecek seni yol sesi 120den sonra motor sesi ve rüzgar sesi biraz fazla içerde.Birde arka pandizot bozuk yollarda tıkırdıyo.Lpg takacam falan diyorsan sorunsuz olsun alışık oldugum araba diyorsan corolla Hb sana göre.Piyasada çok tutulmadı diyorsun ilden ile değişiyor.Ben 5 senedir sorunsuz kullanıyorum şükürler olsun. 2 sene daha kullanmayı düşünüyorum..Düşük km li temiz bulursan seninde hoşuna gideceğine inanıyorum
Tuncay o pandizot olayı çok gıcık bir şey.Ne yapsam ne etsemde şu 206'nın sesini kessem diye düşünüyorum