0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bende Peugeot var.Aman ha sakın bulaşma..Golf mis gibi araba yapma.Arabanın gazında problem vardır.Ya Corolla al ya da Golf al.Ama FSI motor olandan al.102 Hp olmasın.
Serkan bencede Toyotadan sonra tabili Toyota ama olmazsa senin limite göre bence alabileceğin en iyi araç Astra.... Tabi o paraya neden E12 düşünmüyorsu onuda sormak isterim sakıncsı yoksa?
Corolla Hb ve Golf arasında seçim iyi olur bence. Golf Tsi 122Hp. de var ve o da hem nispeten ekonomik, hemde seridir. Ancak hiçbirinde AE101 'in çok yönlülüğünü (ekonomiklik, sorunsuzluk, performans vs.) aramayın bence.
sorunsuz istersen fransıza bulasma, saglamlıkta japondan sasma, konfor rahatlık istersende almana, baska turlu anlatılmaz sanırım..
Serkan bak bunuda düşünebilirsin.Gayet hoş duruyor.Ama 2.0 motora sahiphttp://www.otocenter.com/Araba/20274-2004-model-toyota-avensis.aspx
ae 101 dursun,hiç macera yaşamayın,ben 2005 corolladan sonra tekrar 98 corolla aldım tadı bambaşka...
ya arkadaşlar şu toyotaya bir mail atalım ae10001 üretsinler yahu kamu oyu baskısı oluturalım ne bileyim yani iç döşemeyi mercedes kalitesinde ve konforunda üretsinler çok motor seçeneği yapsınlar AE10001 sport modelini çıkarsınlar tek kapı gibi dursun ama tersten açılan arka kapıları olsun RX-8 gibi. Makyajlayıp sıfırını yeniden üretsinler yahu nekadar çok satar bilmiyorlarmı? Ben toyotanın patronu olsam hemen yaparım bu işi karıma kar katarım
aynen türkayım aynen sen benim açtığım konuda gördünmü bz touring modelini? hastayım o modellere
yapma yaaa nasıl buldun kanka allasen Bu arada onun ön tamponunu nasıl uydurabiliriz acep? Fiberciye gitsek eminim orjinaline benzetemez. Sencede öyle değilmi?
Corolla'nın altı sürtsün varsın, bi problem çıkarmaz ki