Gönderen Konu: AE101 sonrası hangi araç?  (Okunma sayısı 3993 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '02
Ynt: AE101 sonrası hangi araç?
« Yanıtla #20 : Mart 15, 2010, 14:34:51 »
Corolla'nın altı sürtsün varsın, bi problem çıkarmaz ki :)
SIU Corolla T-Sport

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mart 15, 2010, 14:34:51 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Mart 15, 2010, 16:11:28 »
hrv nin artısı eksisi nedir çok bilmiyorum, kullanmadım hiç, içinde yolculuk da yapmadım ama o araçlar arazi taşıtı geçiyor, binek otomobil değil. alırsanız eğer dikkat etmeniz gereken bir unsur; o araçların şehirler arası hız sınırı 80 km/saat 90 değil, bir de otobanda 120 diye güvenme o da 80...
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2007 sol
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '07
  • 3 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Mart 16, 2010, 00:19:25 »
   Bende Peugeot var.Aman ha sakın bulaşma..Golf mis gibi araba yapma.Arabanın gazında problem vardır.Ya Corolla al ya da Golf al.Ama FSI motor olandan al.102 Hp olmasın.
Abim arkadaşımın golfde FSI 2006 mıdlıne hem araba gitmiyo hemde bu motora lpg takılmıyo galiba

Serkan bencede Toyotadan sonra tabili Toyota ama olmazsa senin limite göre bence alabileceğin en iyi araç Astra.... Tabi o paraya neden E12 düşünmüyorsu onuda sormak isterim sakıncsı yoksa?
benim seçeneklerde E12 (hb olanlarlarsa) onlarda var hoşuma gidiyo ama pek tutulmuyo nedense yada ben pek göremiyorum buralarda

Corolla Hb ve Golf arasında seçim iyi olur bence. Golf Tsi 122Hp. de var ve o da hem nispeten ekonomik, hemde seridir. Ancak hiçbirinde AE101 'in çok yönlülüğünü (ekonomiklik, sorunsuzluk, performans vs.) aramayın bence.
Abi ya benim arabaya yaptıklarımdan sonra sorunsuzluk diye bişi yaşamadım ben sırf bulunduğum yerde adam gibi usta yok diye kaçkere 100km uzağa götürdüm arabamı 100de geliş  biraz yoruldum soğudum HB arabaları beğeniyorum corolla golfe göre nasıldır?
Susarak kazandığın değeri, boş konuşarak harcama...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2007 sol
  • 3 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Mart 16, 2010, 00:25:19 »
sorunsuz istersen fransıza bulasma, saglamlıkta japondan sasma, konfor rahatlık istersende almana, baska turlu anlatılmaz sanırım.. :)
benim alacağım araç 2007 ve üzeri olacak yinede sorunmu yaşatır bu pejo görüntü olarak zaten yakıyo beeni
   Serkan bak bunuda düşünebilirsin.Gayet hoş duruyor.Ama 2.0 motora sahip

http://www.otocenter.com/Araba/20274-2004-model-toyota-avensis.aspx
abi avensis düşünmüyorum hemde motoru 2.0 vergisiyle uğraşılmaz,çok yakar vs.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '16
  • 25 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Mart 16, 2010, 13:33:40 »
ae 101 dursun,hiç macera yaşamayın,ben 2005 corolladan sonra tekrar 98 corolla aldım tadı bambaşka...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2007 sol
  • 3 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Mart 16, 2010, 20:27:08 »
ae 101 dursun,hiç macera yaşamayın,ben 2005 corolladan sonra tekrar 98 corolla aldım tadı bambaşka...
yapma abicim valla kim ne dese kafam karışıyo ve en korktuğum şey değiştirdikten sonra arabamı aramak bide çok uğraştım bunla en ufak sorunu için 100km ötedeki ustama götürdüm ama beni bunalttı uğraşmak şuan zaten süper oldu ama kafam karışıp duruyo :wacko: :wacko:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '16
  • 25 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Mart 17, 2010, 10:24:29 »
keşke imkanın olsa ae 101 dursa da,yeni araba da alabilsen...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Mart 17, 2010, 11:56:03 »
Honda HRV den memnun değillermiş yani neden olduğunu bilmiyorum am memnun değiller. Onun yerine Golf IV bakın derim ben 4X4 her yönüyle 4X2 den masraflıdır falandır filandır her yönüyle negatiftir sürüş keyfi hariç tabiki :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Mart 17, 2010, 11:59:53 »
ya arkadaşlar şu toyotaya bir mail atalım ae10001 üretsinler yahu kamu oyu baskısı oluturalım ne bileyim yani iç döşemeyi mercedes kalitesinde ve konforunda üretsinler çok motor seçeneği yapsınlar AE10001 sport modelini çıkarsınlar tek kapı gibi dursun ama tersten açılan arka kapıları olsun RX-8 gibi. Makyajlayıp sıfırını yeniden üretsinler yahu nekadar çok satar bilmiyorlarmı? Ben toyotanın patronu olsam hemen yaparım bu işi karıma kar katarım :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • daihatsu yrv turbo 1.3 lt 140 hp
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Mart 17, 2010, 12:07:48 »
serkan kardeş 2006 hb kullanıcısı olarak corolla hb alın derim. çünkü 25 e alt seviyelerde bir golf alacağınıza aynı fiyata üst seviyelerde temizlikte ve donanımda bir hb corolla alabilirisiniz. aracımı 1 yıldır kullanıyorum. 30000km de aldım şimdi 50000 de hiçbir sorun yok. sadece ses problemi vardı (genetik), lastik kaynaklıydı(bridgestone b390), onu da yokohama ile hallettim...:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Mart 17, 2010, 12:44:37 »
ya arkadaşlar şu toyotaya bir mail atalım ae10001 üretsinler yahu kamu oyu baskısı oluturalım ne bileyim yani iç döşemeyi mercedes kalitesinde ve konforunda üretsinler çok motor seçeneği yapsınlar AE10001 sport modelini çıkarsınlar tek kapı gibi dursun ama tersten açılan arka kapıları olsun RX-8 gibi. Makyajlayıp sıfırını yeniden üretsinler yahu nekadar çok satar bilmiyorlarmı? Ben toyotanın patronu olsam hemen yaparım bu işi karıma kar katarım :D
en azından adapazarı fabrikası el atsa şu işe..bz touring versiyonunu üretmeye başlasa, yeni donanım sınıfı class, comfort ve elegant olsa xli, xei, gli yerine, mevcut corollanın donanımları olsa içinde...aaah aah, hemen gider alırım hemmen
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Mart 17, 2010, 12:57:02 »
aynen türkayım aynen sen benim açtığım konuda gördünmü bz touring modelini? hastayım o modellere

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #32 : Mart 17, 2010, 13:19:43 »
aynen türkayım aynen sen benim açtığım konuda gördünmü bz touring modelini? hastayım o modellere
gördüm gördüm, sıkıysa yap burda yapabiliyorsan :D sadece arka reflektörü getirtcem şimdi ben, onun stoplarını buldum türkiyede, sadece reflektörü 270 lira tutuyor :) iki stobun ortası...aaah aah
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Mart 17, 2010, 18:06:11 »
yapma yaaa nasıl buldun kanka allasen :D Bu arada onun ön tamponunu nasıl uydurabiliriz acep? Fiberciye gitsek eminim orjinaline benzetemez. Sencede öyle değilmi?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #34 : Mart 17, 2010, 18:44:31 »
yapma yaaa nasıl buldun kanka allasen :D Bu arada onun ön tamponunu nasıl uydurabiliriz acep? Fiberciye gitsek eminim orjinaline benzetemez. Sencede öyle değilmi?
servis getirtir ama o da bi 400 falan ister :( o reflektörü de amerikadan buldum..aslında tampon da aranırsa bulunur da, gümrüktü, kargoydu astarı yüzünden pahalıya gelir :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Mart 17, 2010, 18:49:22 »
aynen :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2007 sol
  • 3 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Mart 19, 2010, 10:35:39 »
Corolla HB lere bakıyorum artık bu araçların ses problemi derken lastik sesinimi içeri alıyo buaraçlar, başka kronik sorunu varmı acaba bide bazılarının döşeme farkı var krem vs ingiliz üretimi deniyo fuulleri için cevap yazan arkadaşlara abilere teşekkürler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • daihatsu yrv turbo 1.3 lt 140 hp
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Mart 20, 2010, 00:13:43 »
fabrika çıkışlı gelen lastikler v sınıfı olduğu için özellikle soğuk havalarda daha fazla ses yapıyor. ama H sınıfı bir lastik alarak bu sorunu çözersin. ben yokohama aldım gayet memnunum. o lastik sesi yüzünden neredeyse arabamdan soğuyacaktım. bu araçların en dolusu veya boşu diye bir ayrım yok hepsi ingiltere yapımlı ama sanırım birkaç avrupa ülkesinde daha imalatı var diye duydum. bendeki 1,6 terra ingiltere yapımı. kronik sorun falan da yok yani ben yaşamadım allaha şükür. benzinini koy bin...:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Mart 20, 2010, 01:15:01 »
Serkan Hb ler ingiltere montajı.2002-2007 arasında üretildi.2002-2004 temmuzuna kadar benim avatarda gördüğün makyajsız 2004 temmuz sonrası makyajlandı.piyasada terra ,sport.plus line,sol,sol special donanımları mevcut..Siyah okyanus mavisi yeşil ve kum gri olması lazım bu renk seçeneklerinde iç döşemeler bej döşeme.2004 öncesi makyajsız kasalarda içi bej döşeme olan araçların göğsü maun kaplama.En üst donanımı sol donanımı.En çok rahatsız edecek seni yol sesi 120den sonra motor sesi ve rüzgar sesi biraz fazla içerde.Birde arka pandizot bozuk yollarda tıkırdıyo.Lpg takacam falan diyorsan sorunsuz olsun alışık oldugum araba diyorsan corolla Hb sana göre.Piyasada çok tutulmadı diyorsun ilden ile değişiyor.Ben 5 senedir sorunsuz kullanıyorum şükürler olsun. 2 sene daha kullanmayı düşünüyorum..Düşük km li temiz bulursan seninde hoşuna gideceğine inanıyorum
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #39 : Mart 20, 2010, 06:37:27 »
Corolla'nın altı sürtsün varsın, bi problem çıkarmaz ki :)

Sen hiç manifolt değiştirtinmı ?? :D