0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Neydi o eski dizi spark falan vardı.Kaptanın seyir günlüğü..İyi yünlerde kazasız belasız bir araçlara abi..
gece gece hiç güleceğim yoktu be Tuncay.... Berkcan aracı ilk teslim aldığımda teslimat elemanı bu falan şu filan diye anlatırken,hocam bırak onlaıda bana turboyu anlat.Ne yapacağım,nasıl kullanacağım,nelere dikkat edeceğim.Sen onları bana anlat dedim Dayımın Cady'si evde yatıyor.2.000 TL'lik bir masrafı varmış.Sanırım turbosu arızalanmıştır.VW forumda okuduğum kadarıyla Cady'lerin en büyük kronik sorunu turbolarının arızalanmasıymış.Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum artık
Bu güne kadar kimseyi yaşına göre bir değerlendirme yapmadım ama karşımda yaşı 17 olupta gayet olgun ve seviyeli yorumlar yapan birini görmek hoşuma gitti Bercan... İlk çıkan Doblo'lar değilde Multijet olan Doblo'lar da turbo arızası yaşan çok az kişi gördüm bu güne kadar.Cady'de dediğim sorunda kişiler turbocuda küçük bir işlem yaptırıp bu sorunun önüne geçiyorlarmış.Artık nedir,nasıl yapıyorlar işte onu bilmiyorum... Ümit bende kararsız kaldım işte.Acaba normal mi yoksa Corolla'dan kalan bir alışkanlıktan dolayımı bana öyle geliyor diye.
özcan abi haziran sonuna kadar bekle benım corollayla takasa girelim
Taylan Passat'ı A6 ya da A5 Sport Back için satacağız.
fiyat nedir özcan, ben değiştiremem bu sıralar ama isteyen arkadaş olursa yardımcı olalım...
Özcan, şimdiden hayırlı olsun.
yok abi şaka yaptım ben ferrayi'ye değişmem corollamı
toyotaaa:)) başka tanımam dermişim
yorum için teşekkürler fiat otomobilleri hakkında net bilgim yok ama vw'dan da turboda kronik bir problem çıkacağını zannetmiyorum ki çıkarsa da bir tek cady'de olmaması lazım aynı dönem araçlarda çok benzer turbolar kullanıyorlar ... passat konusuna gelirsek toyotayla kıyaslanıcak olursa segment farkı var birde toyotalar sorunsuz arabalar ama kabul etmek lazım passat kadar konforlu değiller bir eksi bir artı durumu yani
toyota konforlu değilmi :s senın 2001 3.18le benım 2010'u kıyaslayalım ıstersen