0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bende öyle düşünüyordum ancak geçenlerde Eskişehir'den Polatlı'ya giderken yollarda süründüm aks kafası biraz da yağsız kaldığı zaman ısınıp şişiyormuş oda balans yaptırıyor arabaya 100 km ile giderken direksiyonu sallamaya başlıyor 60 kadar düşmek zorunda kalıyorsun sonunda dörtlüleri yaka yaka 50 km ile 1.5 saatlik yolu 3.5 saatte gittim tabi emniyet şeritlerinde 10 ar dakika dura dura sonra yağ basıldı körüklerin içine bir aydır sorun yoktu bir kaç gün önce aracı park ederken çatur çutur ses geldi eğildim baktım yağ akmış körüklerin oradan buraya kadarmış . Değiştir derim ben Allah korusun uzun yolda tehlikeli olabilir.
2002 yılında körükleri servisten almıştım.Çünkü AE101'lerin en kötü yanı körükler ve akslar çok çabuk deforme oluyorlar.Ucuz ya da pahalı o zaman 240 TL ödemiştim...
Parçalar (aks kafası) çin olmasın yeter.Fiyat makul.
Merhaba arkadaşlar uzun süredir sola dönerken takırtı vardı araçta bugün sanayiye gittim sol aks kafası , sağ aks körüğü değişecek ayrıca arka rot ile viraj lastikleri de değişmesi gerekiyormuş.Parçaların maliyeti 99 tl işcilikte 50 +20 (20 aksı kesecek usta için) daha önce böyle problemi olan var mı fiyatlar nasıl sizce pazartesi değişecek inşallah.
şanzumandaki dönme enerjisini tekere ulaştıran tek organ aks lardır. sürtünme azalınca çekişin artması normal.