Gönderen Konu: Fiyat ortalaması  (Okunma sayısı 1326 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Fiyat ortalaması
« : Mart 12, 2010, 21:36:01 »
Arkadaşlar 1997 model Terra  (tek far)  için  triger kayışı+bujiler+buji kabloları+motor kayışı ortama kaç liradır? Servise bir sorayım dedim uçuk bir fiyat çıkarda..Bir de indirimli fiyatıymış 600 lira + motor kayışı.

Toyota Club Türkiye

Fiyat ortalaması
« : Mart 12, 2010, 21:36:01 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: Fiyat ortalaması
« Yanıtla #1 : Mart 13, 2010, 19:37:43 »
orjinalse normal. orjinali dışarda da yaklaşık aynıdır, haata yaklaşık değil kuruşu kuruşuna aynıdır. çünkü orjinal parçayı herkes servisten temin ediyor...
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '16
  • 23 kere teşekkür etti
  • 62 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mart 13, 2010, 20:52:39 »
Arkadaşlar 1997 model Terra  (tek far)  için  triger kayışı+bujiler+buji kabloları+motor kayışı ortama kaç liradır? Servise bir sorayım dedim uçuk bir fiyat çıkarda..Bir de indirimli fiyatıymış 600 lira + motor kayışı.
triger kayışı ve rulmanı 55-80 tl arasına, bujileri tanesi 4-5 tl arasına, kayışı 18-25 tl arasına bulabilirsiniz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '16
  • 23 kere teşekkür etti
  • 62 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mart 13, 2010, 20:54:38 »
orjinalse normal. orjinali dışarda da yaklaşık aynıdır, haata yaklaşık değil kuruşu kuruşuna aynıdır. çünkü orjinal parçayı herkes servisten temin ediyor...
oem parça orjinal ekipman olarak kullanılabilir zaten anlamı da budur? Dünya da bir çok oem üretici var. Üreticiler bir seride A diğer bir seride B markasını tercih edebilir.