0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Best Buy daki 3D samsungu bende izledim, önce heralde algılayamadım bu ne ya falan derken, sonra detayına vardım, gözlüğü son derece şık hafif ve estetik ama genede bir filimi gözlük takarak izlemek zorunda olmak sıkıcı geldi, üstelik 3D bulu-ray oynatıcıda almak gerekiyor, ve tabi çok sınırlı sayıda oldukçada pahalı olan 3D dvd'de , görüntüler süper olsada çok meşakkatli gibi geldi bana, ne zaman gözlüksüz izlenebilir 3D icat edilir, o zaman düşünürüz
........... ben şaşı gibi oluyosun
yaa nedir bu 3d anlamış değilim. netlikmi artıyor? tek boyutlu bir ekrandan üç boyutlu görecek değiliz sonuçta harbi bilmiyorum
Netlik bulanıyor bilakis artmak yerine:)))))))))
Ya eve misafir geldi maç izleyecez. Hanım koş ordan 10 tane gözlük getir mi diycez. Çok mantıklı gelmedi bana geçen LG shop da baktım da. Normal LED tv bence daha güzel.Hatta geçen satıcı arkadaşla görüştüm Aynı ebatta iki tv var. Fiyatları da aynı Biri LED biri LCD. LCD fiyatı ve özellikleri ortalamanın üzerinde. LED de taban fiyatta ve özelliklerde. Hangisi alınabilir dedim. Kesinlikle LED dedi. Ne olursa olsun LED LCD den daha iyidir dedi. En basiti kontrastlar lcd de 50000-100000 lerde gezerken ledlerde milyonları görüyor.