Gönderen Konu: Site yöneticiliği ve sabır.  (Okunma sayısı 2004 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10500
  • Model Yılı: '19
  • 132 kere teşekkür etti
  • 354 kere teşekkür edildi
Site yöneticiliği ve sabır.
« : Mart 10, 2010, 22:37:14 »
Toyota Club Türkiye, yöneticilerini sabırlarından ve demokratik tavırlarından dolayı kutluyorum.Çok uzayan,kişişel otomobil sorunlarını adeta herkeste bu sorunlar varmış gibi yazıp duran değerli üyelerimize sabretmek zor iş.İnanın bu üyeler beni arabamdan soğuttu.Dünyanın en çok satan arabasına değil,sanki en sorunlu arabasına biniyorum zannetmeye başladım.(Corolla)Efsane kasa iyi diğerleri kötü vb...bıktırdı.Kusursuz araç arayanlara sabır zor bir iş.Forumda kusursuz(az kusurlu) araç Mercedes,Bmw gibi binlerce euroluk araçlardır dedim.Buna da kızdılar.Yine kızacaklar.Olsun.Site yöneticileri kadar sabırlı olmak zor.Bana göre bu site Toyota sevenlerin sitesi.Toyota servisi değil.Sorunlara çözüm,markayı karalamadan da aranabilir. 

Toyota Club Türkiye

Site yöneticiliği ve sabır.
« : Mart 10, 2010, 22:37:14 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
Ynt: Site yöneticiliği ve sabır.
« Yanıtla #1 : Mart 10, 2010, 22:47:40 »
gayet demokrat bi site gerektiği yerde markayı karalamak ta lazım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mart 10, 2010, 22:53:35 »
Yanabilir saltanatlar olsun yeniden yaparız....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mart 11, 2010, 09:01:25 »
  Sorunu ya da iyi görünen birşeyi eşeltiriken somut veriler ile, bilimsel tabanlı olarak yaklaşım sergilersek ve bu yaklaşımlara da cevap verirken aynı metodları uygulama gayretinde olursak hem faydalı olmuş, hemde polemik ortmaından uzaklaşıp kaosu önlemiş oluruz. Bunu yapabilmek için de öncelikle önyargılarımızdan uzaklaşmalı ve maddi, manevi endişelerimizle hareket etmemeliyiz.
 Hakan bey, görüşlerinizden dolayı ben kendi, Yöentici ve diğer uyumlu, faydalı üye arkadaşlarımız adına size teşekkür ederim. Bunları farkedebilmek bile başlı başına bir erdemdir bence.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No pain no gain...
  • Kan Grubu: 0+
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mart 11, 2010, 20:06:22 »
:)))))))))))))))))))))
Hakan Bey valla çok doğru yazmışsınız. Ben daha önce de yazmıştım, Toyota genelde sıkıcı ama sorunsuz arabalar yapıyor. Bu sebeple aslında daha çok estetiğe heyecana vs önem vermeyen ama sorunsuzluk isteyen pimpirikli insanlar tercih ediyor. en ufak sorunda da deliriyor... Bu benim gözlemim ve düşüncem, aforoz etmeyin beni:)))))))))))))))))))))

(Not:Ben hem çekici hem sorunsuz 1987 Landcruiser kullanıyorum:)
1982 Land Rover Series III 88 inch SWB hobi aracı
2009 Peugeot 207 1.4 Trendy 90 hp hanımın aracı
2011 Citröen C4 1.6 e-Hdi 112 hp şirket aracı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 421000
  • Model Yılı: '05
  • 180 kere teşekkür etti
  • 62 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mart 11, 2010, 20:15:07 »
umut abi  çok güzel bi konuya deyindin  aynen katılıyorum sana
2005 corolla 1.6 hb a/t
2002 corolla 2.0 d4d (Dsport)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bmw 318i /Suzuki Jimny 4x4
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Mart 11, 2010, 20:46:11 »
Hakan Bey valla çok doğru yazmışsınız. Ben daha önce de yazmıştım, Toyota genelde sıkıcı ama sorunsuz arabalar yapıyor. Bu sebeple aslında daha çok estetiğe heyecana vs önem vermeyen ama sorunsuzluk isteyen pimpirikli insanlar tercih ediyor. en ufak sorunda da deliriyor... Bu benim gözlemim ve düşüncem, aforoz etmeyin beni:)))))))))))))))))))))

%90 katılıyorum tek sorun Toyotanın türkiye pazarına eğlenceli arabalarını getirmemesinde  :(

Bunun dışında Bmw-mercedes gibi araçların da problemleri az değil konfor-rahatlık ve güç var ama sorunları da var tıpkı toyota gibi :D
Her sürücü, arabasının kıçınada en az kendininki kadar sahip çıkmalıdır...
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=24775.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 158000
  • Model Yılı: '08
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Mart 11, 2010, 20:50:29 »
Toyota ""genelde"" sıkıcı ama sorunsuz arabalar yapıyor. Bu sebeple aslında daha çok estetiğe heyecana vs önem vermeyen ama sorunsuzluk isteyen pimpirikli insanlar tercih ediyor. en ufak sorunda da deliriyor...

:alkis:
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #8 : Mart 11, 2010, 20:56:11 »
Bnece bazı provakatorlerın yaptıgı sey bu foruma 2 gun once uye olup ne kendı resımlerını yayınlıyorlar nede arabalarının hemen veryansın edıyorlar.Tabi her insanın beklentılerı ayrıdır ama bence sahte olmayıpta arabalarında sorun arayanların daha once cok araba deneyımı olmamıs pimpirikli kendı ıcınde sorunlu ınsanlar olmaları yatıyor bence.her zaman böyle fitne fesat insanlar cıkacaktır.Onları hıc bır marka memnun edemez toyota gıbı senelerdır mılyonlarca ınsanı memnun eden bır marka edemedıyse.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #9 : Mart 12, 2010, 10:12:23 »
hakan arkadaşım görüşlerini belirtmiş.gerçekten site yöneticiliği sabır gerektiren ve zor bir iş.bu vesile ile önce site yöneticilerine , sitede emeği geçen ve bilgisini tecrübesini paylaşan bütün arkadaşlara teşşekkürler.Ben sitenize 1 ay kadar önce üye oldum.Site ortamı gayet samimi ve seviyeli.Zaten problem olacak kişi ve kişilikler bu tip ortamlarda fazla dayanamaz diye düşünüyorum.Tekrar bütün arkadaşlara teşekkürler
1998 Corolla XEİ
Zaman Su Misali

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Mart 12, 2010, 10:17:43 »

not kısmı haricinde aynen katılıyorum.
ben hem güzel, hem sorunsuz 1999 avensis kullanıyorum.
bu arada umut bey geçen gün arabalarınızın resimlerine bakarken fotoğraf çekilen mekanın biri tanıdık gibi geldi bana, Ankara-Çankaya-Oran sitesi olabilir mi?
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Mart 12, 2010, 10:51:46 »
Evet bu sitede seviye çok düzgün , ilk başlarda bu nedenle sohbetlere adaptasyon sorunu çeksemde daha sonraları bu seviyeli samimiyet hoşuma gitmeye başladı. buna mütakıben yöneticiliğini yaptığım internet sitem olmasına rağmen TCT forumuna daha çok girer oldum. İlk başlarda Yazım Kuralları , Üye adı(adsoyad) gibi bazı kuralları gereksiz bulsamda zamanla bunların forum düzenini ne kadar olumlu etkilediğini gördüm ve Yeri geldi bu sitenin yöneticisi olan ağabeylerimden kendime ders çıkardığımda oldu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #12 : Mart 12, 2010, 15:08:27 »
  Çok güzel cümleler (hepsi çok güzel, çünkü anladığım kadarı ile yazan herkesin içi güzel) var.
 Örneğin: Davut beyin; ''Zaten problem olacak kişi ve kişilikler bu tip ortamlarda fazla dayanamaz''

Erdem'in; ''Yeri geldi bu sitenin yöneticisi olan ağabeylerimden kendime ders çıkardığımda oldu. ''

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Mart 12, 2010, 16:09:19 »
ikisi de çok doğru Hakan bey, iyilerin içinde kötüler, kötülerin içinde iyiler barınamaz. zaten barınmak da istemezler, mutlu olamazlar. istisnalar olabilir.
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "ne alırsan al japondan vazgeçme"
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Mart 12, 2010, 18:22:09 »
arkadaşlar gerçekten de diğer markaların forumlarını bayağ bi geziyorum. aktif olduklarım da var içlerinde. ama inanın TCT gerçekten diğerlerine göre seviyeli ve entellektüel... ayrıca vizyon sahibi yöneticileri dediğiniz gibi çok sabırlı ve her olayı ve konuyu geniş soluklu değerlendiriyorlar.
valla ben sadece HELAL OLSUN diyorum.  :alkis: :alkis: :alkis:
herzamanki gibi. bu forumun en uçarı şahsiyetleri bile (örn. bkz. Ahmet can dil) diğer forumları parmağının ucunda oynatır.
(bunu mazda ve vw club lar duymasın. atarlar beni...)  :lol: :lol: :lol: :lol:
şuanki aracım "tabanvay"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #15 : Mart 12, 2010, 19:20:33 »
bende başka forumlara giriyorum ama hergün açılış sayfam burası..yöneticilik sabır işi ama zaten kimseye zorla vermiyorlar..
bazı üyeler fazla kötüleme yapıyor gereksiz yere ..evet ama bunu yapanlarda iki hafta sonra pek de ortada görünmüyolar öte yandan gerçekten sorunlarla uğraşanlarda var.
bende kurallara uymayı seven ama bi o kadar da birileri uymalısın dediği zaman uymak istemeyen bi yapım vardır..şimdi kurallarla ilgili polemik çıkmasın ama kurallar sayesinde bu forum memnuniyetini arttırıyor bence..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #16 : Mart 12, 2010, 19:35:39 »
  Evren, belki inanmayacaksın ama bende de gelişmiş bir asi ruh vardır. Ama toplulukların bir arada bulunabilmesi kurallara bağlıdır. Bu yüzden düzen için temel kurallar gereklidir. Zaten değişik düşünceli insanlar ile, saygısız yapıdakiler birbirinden herkes tarafından ayırt edilebilmektedir. Bizlerin ise bir diğer görevi; tüm topluma örnek olabilmektir, kurallar, saygı, dürüstlük, paylaşım ve yardımseverlik ile. Bu düşüncedeki insanlar olduğumuz için hepimiz buradayız zaten.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Mart 12, 2010, 21:00:23 »
arkadaşlar gerçekten de diğer markaların forumlarını bayağ bi geziyorum. aktif olduklarım da var içlerinde. ama inanın TCT gerçekten diğerlerine göre seviyeli ve entellektüel... ayrıca vizyon sahibi yöneticileri dediğiniz gibi çok sabırlı ve her olayı ve konuyu geniş soluklu değerlendiriyorlar.
valla ben sadece HELAL OLSUN diyorum.  :alkis: :alkis: :alkis:
herzamanki gibi. bu forumun en uçarı şahsiyetleri bile (örn. bkz. Ahmet can dil) diğer forumları parmağının ucunda oynatır.
(bunu mazda ve vw club lar duymasın. atarlar beni...)  :lol: :lol: :lol: :lol:

Şu senin beni döverek sevmelerin yok mu :kanka: :kanka:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #18 : Mart 12, 2010, 21:40:00 »
inanırım hakan abi:=)))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 10500
  • Model Yılı: '19
  • 132 kere teşekkür etti
  • 354 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Mart 13, 2010, 14:41:17 »
Değerli Toyota'cıların güzel yorumları için teşekkür ediyorum.