0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
))))))))))))))))))))Hakan Bey valla çok doğru yazmışsınız. Ben daha önce de yazmıştım, Toyota genelde sıkıcı ama sorunsuz arabalar yapıyor. Bu sebeple aslında daha çok estetiğe heyecana vs önem vermeyen ama sorunsuzluk isteyen pimpirikli insanlar tercih ediyor. en ufak sorunda da deliriyor... Bu benim gözlemim ve düşüncem, aforoz etmeyin beni:)))))))))))))))))))))(Not:Ben hem çekici hem sorunsuz 1987 Landcruiser kullanıyorum:)
Toyota ""genelde"" sıkıcı ama sorunsuz arabalar yapıyor. Bu sebeple aslında daha çok estetiğe heyecana vs önem vermeyen ama sorunsuzluk isteyen pimpirikli insanlar tercih ediyor. en ufak sorunda da deliriyor...
arkadaşlar gerçekten de diğer markaların forumlarını bayağ bi geziyorum. aktif olduklarım da var içlerinde. ama inanın TCT gerçekten diğerlerine göre seviyeli ve entellektüel... ayrıca vizyon sahibi yöneticileri dediğiniz gibi çok sabırlı ve her olayı ve konuyu geniş soluklu değerlendiriyorlar. valla ben sadece HELAL OLSUN diyorum. herzamanki gibi. bu forumun en uçarı şahsiyetleri bile (örn. bkz. Ahmet can dil) diğer forumları parmağının ucunda oynatır. (bunu mazda ve vw club lar duymasın. atarlar beni...)