0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bılgıler için tesekurler...[/quote]Rica ederim Çoşkun, Bu arada mercedes vito hayırlı uğurlu olsun. 206 çabuk gitti hayırdır?
Yasemin hanım her şeyin uzmanı olmuş. Bir erkek gibi otomobil dünyası ve teknolojiyi yakından takip ederken tam bir ev hanımı olduğunu ve sevdiklerini ne denli koruduğunu bu yazısından anlamış bulunuyoruz. Teşekkürler....[/quote]İsmail Bey, yazıma değer verip okuduğunuz için esas ben teşekkür ederim. Ayrıca benim hakkımda düşündükleriniz içinde teşekkürler... Sadece ben, biz değil, herkes okusun bilgi sahibi olsun diye yazdım. Çünkü, sağlık hiç bir şeye benzemiyor. Bir insan kolay kolay yetişmiyor, değil vatanımın insanları...Hepimiz ama hepimiz ayrı ayrı bu vatanı oluşturan değerler değil miyiz? O zaman herkes benim için değerli...
Mutfaklarımızda masum masum duruyorlar oysa ki, şimdi bu yazıyı okuyup bakınca korku filmi seyreder gibi olmuyor musunuz mutfakta dolaşırken [/quote]Haklısınız insan bir an şüphe doluyor. Hele benim gibi bu konulara duyarlı iseniz olay daha bir korkunç...Ama benim anlayamadığım niçin hala bu tip malzemeler üretiliyor ve üretimine göz yumuluyor... [quote=cem_acar]bu bilgileri bizimle paylaştığınız için teşekkürler[/quote]Rica ederim, Cem bey bilgiler paylaşıldıkça güzeldir...
yasemin hanıma alkış teşekkürler oku oku bitmiyor meğer bizler göz göre göre akıl ere ere kendimizi zehirlermişiz[/quote]Aman efendim estafurullah, inşallah zehirlenmemişsinizdir...
Aman efendim estafurullah, inşallah zehirlenmemişsinizdir... [/quote]allaha şükürler olsun daha ölmedik
allaha şükürler olsun daha ölmedik[/quote]Aman allah korusun ölmeyin zaten! Allah hepimize uzun ve sağlıklı bir yaşam nasip etsin... Yaşamak her şeye rağmen güzel değil mi?
Aman allah korusun ölmeyin zaten! Allah hepimize uzun ve sağlıklı bir yaşam nasip etsin... Yaşamak her şeye rağmen güzel değil mi?[/quote]güzel ama riskli heryerde baksanıza bomba varmış şaka bir yana sağlık yaşamak için pek uğraşmadığımızı farkediyorum takii yaşlanıncaya kadar bende buna dahilim ama yaşlanınca iş işten biraz da olsa geçmiş oluyor
güzel ama riskli heryerde baksanıza bomba varmış şaka bir yana sağlık yaşamak için pek uğraşmadığımızı farkediyorum takii yaşlanıncaya kadar bende buna dahilim ama yaşlanınca iş işten biraz da olsa geçmiş oluyor[/quote]Zararın neresinden dönerseniz kardır derim ben! Bundan sonra sağlığımıza değer verelim;hem kendimiz için, hem de bize ihtiyacı olanlar için...Unutmayın her bomba imha edilebilir biz istersek eğer...
Zararın neresinden dönerseniz kardır derim ben! Bundan sonra sağlığımıza değer verelim;hem kendimiz için, hem de bize ihtiyacı olanlar için...Unutmayın her bomba imha edilebilir biz istersek eğer... [/quote]tabiiki biz istersek ama iş hayatı stres diğer etkenler hava kirliliği gürültü kirliliği aile hayatındaki sorunlar bunlar bile en azından insanın ömründen ömür çalıyor
tabiiki biz istersek ama iş hayatı stres diğer etkenler hava kirliliği gürültü kirliliği aile hayatındaki sorunlar bunlar bile en azından insanın ömründen ömür çalıyor[/quote]Çok haklısınız maalesef öyle... Ne kadar pozitif bakmaya çalışırsan çalış, en ufak şey bile bazen canınızı sıkıyor, uykularınızı kaçırmaya yetiyor. Ama değer mi, değmez mi bilinmez? Olan insanın kendisine oluyor. Dert edip üzüldüğümüz şeylerin aslında sağlığımızdan, kendimizden daha önemli olduğunu sanmıyorum.Her şey boş hayatta mühim olan sıf kişinin kendisi...Tek başınasın aslında hayatta, tek doğup, tek ölüyorsun. Bir zamanlar uğrunda ne emekler verdiğin, ne değerler verdiğin kişiler de bir bir siliniyor. Sen üzüldüğünle kalıyorsun bir o kadar...