Gönderen Konu: çizik giderici kalemler?  (Okunma sayısı 50052 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
Ynt: çizik giderici kalemler?
« Yanıtla #60 : Mayıs 24, 2010, 22:31:31 »
en geç 2 hafta içinde haber vermeye çalışacam sizlere...
hesap iptal :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Mayıs 24, 2010, 22:31:31 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Mayıs 25, 2010, 01:21:23 »
ben de tam bu konuyu açmayı düşünüyordum.cuma günü  fix it pro nun siparişini verdim Türkiye yetkili satıcısından,bugün elime geçti.şu an inceliyorum.ve kullanım klavuzunda anlattığı kadarıyla,içindeki maddenin katalizörü UV ışınları.yani sürüldükten sonra direkt güneş ışığına maruz kalmalıymış.bu içindeki maddenin,arabanın kendi renk pigmentlerini kopyalayıp çiziğin üzerini kaplamasını sağlıyormuş.fiyatı da 59 TL,kapıda ödemeli.
Kurtuluş arkadaşımın fiyat aldığı ürün sanıyorum sahte.çünkü yetkili satıcısı da piyasada bolca sahte veya benzer ürün dolaştığını söyledi.nasıl anlaşılacağını da anlattı.kalemin üzerinde şeffaf TRT bandrolüne benzer bir hologram var,üzerinde de seri numarası.bu numarayı kalemi icat eden Ashill firmasının internet sitesindeki ilgili yere yazınca gerçek mi sahte mi belli oluyor.ben denedim kod doğru çıktı.
uygulamak için havanın biraz daha ısınmasını bekliyorum.Bursa daki üyelerle de canlı birebir olarak paylaşabiliriz bu deneyimi.eğer çiziği olan varsa da ve bu ürün gerçekten işe yarıyorsa da benim kalemim sizin kaleminizdir ;)
saygılarımla...

Insallah faydasini gorursunuz.Dedigim gibi 7-8 dolara aldim ben, olumsuz tecrubeleri okuduktan sonra bunun bir para tuzagi oldugunu anladim ve verdigim 7-8 dolara acidim.Hala cekmecemde duruyor. Siz bir de 59 L/neredeyse 40 dolar para saymissiniz...

Bu kalemi cikarip satan sirket de simoniz isimli bir sirket, ashill'i hic duymadim. Sakalli bagira cagira konusan angutun biri televizyonda reklamini yapiyordu bir zamanlar. Sattiklari baska bir sey de 'shamwow' (chamois/guderiden bozma)dedikleri temizlik bezi.Informercial deniyor, TR'de de benzerleri var, 3 kucuk taksitte odeyin, kredi karti kabul ederiz falan diyen gecenin gec saatlerinde yayina sokulan uzunca reklamlar...

http://www.simonizusa.com/Consumer/default.asp

http://www.amazon.com/dp/B001P5TDM0?tag=blog.magic-20  18 kisi 1 yildiz vermis, sadece 5 kisi 5 yildiz vermis.

Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #62 : Mayıs 27, 2010, 15:32:29 »
arkadaşlar bu ürünü bende kullandım ve tam bir hüsranla sonuclandı. Aslında bugune kadar satılan fix it proların hepsi Çinden gelen 2 3 liralık çakma ürünlermiş. Ve hiç ama hiç bi işe yaramıyorlar. Bende alıp kullandım ama çiziği biraz olsun kapatmadı. Bir arkadasımla konusuyordum o www.fixitpro.gen.tr  den almış ürünü orjinalmiş inanmamıştım ama siteyi girip incelerken fix it pronun orjinallik belgelerini gördüm yne fazla emin olamamıstım ki arkadasım ondakini deneyebilceğimi söyledi harbiden de çizikleri tamamen yok etti yaa sahteleri bi işe yaramıyor. Ben de dün tekrardan fixitpro.gen.tr adresinden siparişimi verdim şimdi ürünümün gelmesini bekliyorum. Sakın arkadslar sahte urunlere aldanmayın bi dünya para verirsiniz hepsi bosa gider orjinalliğine cok dikkat edin. Ayrıca dedğim sitede bi de uygulama var orjinal ürün gelip gelmediği test ediliyormus. Benm cok icim yandı sahte ürüne verdğim paraya

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #63 : Mayıs 27, 2010, 19:12:49 »
Orijinalini 7-8 dolara aldim.Amerikan mali. Orijinali ise yaramiyor ki. Bos.Milleti kaziklamak, kufelerini doldurmak dertleri.Orijinal olsa ne yazar?

Hepsi yalan.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • __DEVLET BABADA MÜHENDİZZ TOYOTACI__
« Yanıtla #64 : Mayıs 27, 2010, 19:20:59 »
aynen öyle hepsi yalan.inanmayın
a_m_k        2009 model, siyah, benzinli, COMFORT  1.6 motor, M/M ve tabiki COROLLA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #65 : Mayıs 27, 2010, 20:44:31 »
bu iş bu kadar kolay olsa azıcık bi çizik için kapartacılar en az 100 tl almazlardı. bi kalem alacan, boyayacan geçecek, ne güzelll :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #66 : Mayıs 29, 2010, 22:54:03 »
şimdi bu bir kalem mi yoksa farklı renklere göre çeşitleri var mı?
2007 corolla 1,6 sol sedan granit gri

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #67 : Mayıs 29, 2010, 23:39:49 »
Balmumu, boya falan degil Eren.Ise yaramiyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #68 : Mayıs 29, 2010, 23:47:41 »
yani bu bir kalem ama sürülen her renge göre kendini ayarlıyor öyle mi?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #69 : Mayıs 29, 2010, 23:52:56 »
Eren, parani buna hic harcama bence.Israf.
Balmumu ya da zamk gibi gunesin etkisiyle yapisiyormus, vernikte bir cizik varsa onu yarim yamalak gizliyor, o kadar.Boya katmanina islemis cizikleri kesinlikle gidermiyor ya da gizlemiyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #70 : Mayıs 29, 2010, 23:59:47 »
hım anladım teşekkürler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1.6 Elegant
  • Araç: Avensis
« Yanıtla #71 : Mayıs 30, 2010, 14:02:01 »
açıkcası ben pek itibar etmiyorum bu reklamlara. o çiziklerde bi kaç yıkamadan sonra eski halini alır diye düşünüyorum
Bi AwEnSiS GördÜm SanKİ!!!  :o  

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1997 Corolla 1.3 XE
« Yanıtla #72 : Mayıs 31, 2010, 11:47:18 »
Evet arkadaşlar,dün itibarıyla denendi FixitPro. sonuç çok ama çok ince çizikleri kapatma eğilimini gösterdi sadece o kadar,lakin gerisi tamamen traş.kalemin fiyatı 59 TL,firmaya edilen telefon ücreti 1.90 TL,karşılıklı restleşmeler ve ettiğim Osmanlı küfürleri ise paha biçilemez :)
"Siz becerememişsinizdir" gibi çocuk muameleleri falan hiç yakışmıyor firmanın yetkilisine ayrıca.artı olarak ürünün reklamındaki gibi olmasının yarısı kadar bile olmaması kızdıran nokta.yarısı kadar bir işe yarasa yine o telefonu etmeyecektim;lakin çok büyük kandırmaca yahu.herneyse; Ender bunu beğenmedi !
Saygılarımla...
At-Avrat-Braveheart...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #73 : Mayıs 31, 2010, 11:52:53 »
Turkiye'de cizikten sikayet eden sadece bir milyon arac surucusu alsa bu uyduruk seyi adamlar (Turkiye'ye getirip satanlar) koseyi donerler. Gecmis olsun Ender. Ben de aldim bundan.Ama kaybim 7-8 dolarda kaldi. 59 Lira cok astronomik.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1997 Corolla 1.3 XE
« Yanıtla #74 : Mayıs 31, 2010, 12:05:47 »
Turkiye'de cizikten sikayet eden sadece bir milyon arac surucusu alsa bu uyduruk seyi adamlar (Turkiye'ye getirip satanlar) koseyi donerler. Gecmis olsun Ender. Ben de aldim bundan.Ama kaybim 7-8 dolarda kaldi. 59 Lira cok astronomik.
eee Ahmet Bey,benimkisi şemsiye olayı işte.kendimi; 59 TL ye bir firma tanımışım diye avutuyorum ;)
At-Avrat-Braveheart...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #75 : Haziran 14, 2010, 15:31:27 »
arkadaşım benim bir akrabam almıştı ve beraber uygulamıştık ama malesef sonuç hüsran çok ama çok ince hani böyle iğne çiziği kadar ince çizgileri kapatabiliyor gerisi hikaye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2005 corolla hb sol A/T "CC" lü :D
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #76 : Haziran 14, 2010, 15:33:45 »
ya bu ürün hikaye boş 55 tl gitti arkadaşın.. sözde aldı siyah arcı için..beş para etmez..tüketici haklarına şikayet ediceksin..  böyle 55 59 60 malı götürüyolar..işte..o kadar dedim ama sakal yokki dinlesin...gitti çöpe.. :( tct ailesi bu konuda uyarılsın..
Benim pekmezim oldukça.. sineği bağdattan gelir..;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #77 : Haziran 16, 2010, 21:15:42 »
uyarılar için sonsuz teşekkürle,bir nal çivisi bir orduyu kurtardı yine........
hayat 3 ile 4 arasındadır.ya 3,5 atarsın ya da 4 4 lük yaşarsın......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #78 : Haziran 16, 2010, 21:21:14 »
arkadaşlar sözüm vardı deneyip bilgi verecektim ve en sonunda dün denedim ve hiç bir işe yaramadı bazı yerlerde şanstan hafiften kapatıyor ama farklı bi şekilde duruyor aynen rütuş gibi ve üstünü bez,pamuk,sünger gibi bir şey sürdüğünüz zaman anında düşüyor...
hesap iptal :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #79 : Haziran 16, 2010, 21:22:43 »
Arkadaslar polishing (cila) compound ile bazi cizikler kapatilabiliyor, denemeye deger.