0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben de tam bu konuyu açmayı düşünüyordum.cuma günü fix it pro nun siparişini verdim Türkiye yetkili satıcısından,bugün elime geçti.şu an inceliyorum.ve kullanım klavuzunda anlattığı kadarıyla,içindeki maddenin katalizörü UV ışınları.yani sürüldükten sonra direkt güneş ışığına maruz kalmalıymış.bu içindeki maddenin,arabanın kendi renk pigmentlerini kopyalayıp çiziğin üzerini kaplamasını sağlıyormuş.fiyatı da 59 TL,kapıda ödemeli.Kurtuluş arkadaşımın fiyat aldığı ürün sanıyorum sahte.çünkü yetkili satıcısı da piyasada bolca sahte veya benzer ürün dolaştığını söyledi.nasıl anlaşılacağını da anlattı.kalemin üzerinde şeffaf TRT bandrolüne benzer bir hologram var,üzerinde de seri numarası.bu numarayı kalemi icat eden Ashill firmasının internet sitesindeki ilgili yere yazınca gerçek mi sahte mi belli oluyor.ben denedim kod doğru çıktı.uygulamak için havanın biraz daha ısınmasını bekliyorum.Bursa daki üyelerle de canlı birebir olarak paylaşabiliriz bu deneyimi.eğer çiziği olan varsa da ve bu ürün gerçekten işe yarıyorsa da benim kalemim sizin kaleminizdir saygılarımla...
Turkiye'de cizikten sikayet eden sadece bir milyon arac surucusu alsa bu uyduruk seyi adamlar (Turkiye'ye getirip satanlar) koseyi donerler. Gecmis olsun Ender. Ben de aldim bundan.Ama kaybim 7-8 dolarda kaldi. 59 Lira cok astronomik.