0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu arada düz renkler için oje deneyen oldu mu acaba? Artık her rengi var sanırım. Hatta metalik görünümlü olanlar da var. Ben bazı cihazlarda yalıtım amaçlı kullanıyorum. Çok sağlam yapışıyor ve sertleşiyor.
oje can kurtaranım beyaz renk araba kullanıyorum, boya kodum 040, aynı kodda oje var direk rütuş boyası, dediğiniz gibi süper yapışıyor, sertleşiyor, fazlalığını da pasta kullanarak zımparalayabiliyorum, üzerine bir de cila, ooooh
Geçen de melek bana soruyor, beyaz ojemi gördn mü diye cık cık cık
bende bordo renkteki aracimiza bazi yerlerdeki pas gibi hafif boya soyulmalarina uyguladim.Sanirim benim oje kalitesizdi berbat oldu beyaza belki olur siyahta belki eyvallah da diger renkleri tavsiye etmiyorum ozelliklede bordo
arkadaşlar adı belki reklama girecek ama fix it pro gibi bişi internette videoları var.ama şu tv pazarlama videolarından.pek güvenemedim açıkcası.bugün bi arkadaşla gittik satan yere.en iyi sonuç için 10 derece sıcaklıkda güneş ışığı olmadan yapılması gerekir dediler.bu yüzden almadım fiyatı 25 tl civarında.kaleme gelince renk çeşitleri yok.şeffaf bir sıvı.ama nasıl çiziği kapatıyo ve iz bırakmıyo anlamadım.http://www.metacafe.com/watch/3939220/simoniz_fix_it_pro_car_scratch_remover/bu linkte videosu var.