Gönderen Konu: Ucuz Şehirlerarası Kargo  (Okunma sayısı 3400 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
Ucuz Şehirlerarası Kargo
« : Mart 09, 2010, 17:33:46 »
Bildiğiniz en ucuz şehirlerarası gönderim yapan şirket nedir?

Elimde 4 tane 10 kiloluk jant var, potansiyel alıcısı ise İzmirde. Yurtiçi 60TL civarı istiyor, acaba daha ucuza gönderilir mi diye araştırayım dedim. Eskiden otobüs firmaları da kargo alıyorlardı ama galiba artık almıyorlarmış.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Toyota Club Türkiye

Ucuz Şehirlerarası Kargo
« : Mart 09, 2010, 17:33:46 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Ynt: Ucuz Şehirlerarası Kargo
« Yanıtla #1 : Mart 09, 2010, 18:12:34 »
PTT Kargo Alper. Ben, şu an kullandığım jantlar için 15 TL ödemiştim alırken.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mart 09, 2010, 18:56:07 »
alper otobüsler alıyor da biraz el altından oluyor o iş, muavinle anlaşıyorsun bilet kesiyor jantlara :D öyle işte :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mart 09, 2010, 19:13:27 »
PTT Kargo Alper. Ben, şu an kullandığım jantlar için 15 TL ödemiştim alırken.
Vay be, PTT kargoyu ben de çok severim ama bu kadar ucuz da iyiymiş baya. O zaman onlara yöneleyim. Tabi biraz daha pahalı olacak benimkiler 17 inç olduğundan :D
alper otobüsler alıyor da biraz el altından oluyor o iş, muavinle anlaşıyorsun bilet kesiyor jantlara :D öyle işte :)
Valla ben de kesin böyle yapıyorlardır diye düşünmüştüm, ama bilet parası da yine kargo parasına gelir herhalde.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 56000
  • Model Yılı: '11
  • 2 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mart 09, 2010, 20:24:59 »
Kargo şirketlerinin tamamıyla insafına kalmış bir olay. Aynı yerden içinde sadece fatura olan zarfı.
2tl'ye. iki gün sonra aynı zarfı 7tl getirebiliyorlar. anlayacağınız bir standartları yok. :D

PTT Kargonun yanısıra Sürat kargodan da bi fiyat alın genellikle diğer kargo şirketlerine göre daha uygun oluyorlar. Adrese teslim ile
şubeden teslim arasında fark olması gerekiyor. şubeden teslim alınacak şekilde de bir fiyat isteyin.

Deli sormuş deliye aşk nedir diye? deli gülmüş deliye ben niye delirdim diye!  ***TOYOTA  Auris 1,33 Comfort  ( 2011 ) ***

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mart 09, 2010, 21:59:11 »
Bende Hakkı reisten bahsedicektim ama zaten konuya el atmış :D  Ya ptt kargo yada Türkayımın dediği gibi bi paket UZUN malboro sigarasıyla gidip mavine vericeksin Alepr başkan :D

NOT: Son cümle otobüscü ağzıyla ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Mart 09, 2010, 22:22:29 »
Vay be, PTT kargoyu ben de çok severim ama bu kadar ucuz da iyiymiş baya. O zaman onlara yöneleyim. Tabi biraz daha pahalı olacak benimkiler 17 inç olduğundan :DValla ben de kesin böyle yapıyorlardır diye düşünmüştüm, ama bilet parası da yine kargo parasına gelir herhalde.
yok ya çok ucuza geliyor 30 lira falan :D biraz laf edersen 20ye bile götürür, afyon keser bileti :P
Bende Hakkı reisten bahsedicektim ama zaten konuya el atmış :D  Ya ptt kargo yada Türkayımın dediği gibi bi paket UZUN malboro sigarasıyla gidip mavine vericeksin Alepr başkan :D

NOT: Son cümle otobüscü ağzıyla ;)
aynen kardeşim aynen :D
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli