Gönderen Konu: zift çıkarıcı ve çelik jant parlatıcı hangi markalar kaliteki acaba ...  (Okunma sayısı 5242 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
şimdiden teşk ederim ...

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Nihat Doğan olmak,tavuk göğüsünü sütyenle sunmaktr
  • Araç: Rav 4
  • 3 kere teşekkür edildi
İyi araba temizleyici marka olarak bildiğim bir marka var Meguars iyi bir ürün,tavsiye ederim.Sadece zift ve jant parlatmak için diyorsanız pek bir fikrim yok.
Özkanfaruk
facebook.com/OzkanfarukPhotography

2004 RAV4 2.0 VVT-İ Otomatik

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: B+
     Zift çıkarmak için marka söyleyemem ama zift çıkarmak için önerim olacak kendi arabamda uyguluyorum, hatta Autoking e götürdüğümde oradaki görevli zifti çıkarırken sormuştum ne kullanıyorsunuz diye o da gazyağı demişti, ondan sonra kendim uyguluyorum, ama belirtmem gerekirki benim arabada boya koruma var. Çok güzel çıkarıyor, boyaya da birşey yaptığını görmedim, ama deneyecek arkadaşların öncelikle aracın görünmeyen bir yerinde denemelerini tavsiye ederim.
     Bir de margarin yağı ( eski tabirle Sana yağı ) sürüp güneşte bırakınca (ısınınca ) çıktığını söylediler, ben denemedim.
     Kolay gelsin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 66 kere teşekkür etti
  • 254 kere teşekkür edildi
Zift çıkarıcı olarak gaz ve mazot bu işte çok iyi cam sil gibi fıs fıslı bir spreyin içerisine koyun zift li yerlere sıkın 2 dk sonra kuru bezle silin işlem tamam bu işlemden sonra arabayı köpüklü suyla yıkayın pırıl pırıll.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
ben geçen gün şirketin arabasını temizlemek için aldım markasını hatırlamıyorum ama hammaddesi tinerdi. hatta sadece tinerden oluşuyordu diyebilirim... yani tineri püskürtseydim bi şekilde aynı etkiyi gösterirdi ve aynı kokardı...
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 66 kere teşekkür etti
  • 254 kere teşekkür edildi
Sentetik tiner de boyaya zarar vermez yağlı gaz nevi çünki yanıclığı da fazla değil fakat akralik ve selülezik tiner her halde aracın astarına kadar çıkartır boyayı. Denemedim ama selülezik ve akralik tinerin kokuları çok keskin uçuculuğu da yanıcılık tartışılmaz 97 oktan benzin halt etsin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
zift cıkarmak ıcın kullandığım bır yontem var delice gelebılır ama kesin çözüm tereyağ ile zıft bulaşmıs yerı guzelce ovalayın 10 dakıka falan bekleyın ve hafıf nemlı bır bezle silin sonuc mukemmel :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • __DEVLET BABADA MÜHENDİZZ TOYOTACI__
  • Kan Grubu: 0+
tereyağ mı? denemek lazım kardeşim  ::) ::)

zift cıkarmak ıcın kullandığım bır yontem var delice gelebılır ama kesin çözüm tereyağ ile zıft bulaşmıs yerı guzelce ovalayın 10 dakıka falan bekleyın ve hafıf nemlı bır bezle silin sonuc mukemmel :)
a_m_k        2009 model, siyah, benzinli, COMFORT  1.6 motor, M/M ve tabiki COROLLA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
tereyağ mı? denemek lazım kardeşim  ::) ::)

Ben denedim etkili sonuç aldım :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
cvb veren tüm arkadaşlara teşekkür ler ...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
ben zifti mazot ile çıkardım işe yarıyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
bir kaç gün önce benim başima geldi en iyisi mazottur bu cam temizleyicilerin ;) boş kutusunun içine bir miktar koy ve mazot olan yere fısla bir kaç dakkika sonra orayı kötü bir süngerle temizle temizledikden ıslak mendille bi güzel temikle göreceksin hiç birsey kalmayacak javascript:void(0)
2009 D-4D 120 bg 250 tork