0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
buraya da ilan açtım arkadaşıma E12 hb arıyoruz. ama adamlar 25-28 uçmuş. bende kullanıyorum ama o kadar da değil. herhalde pazarlık sünnettir den yola çıkıyolar
benim aracım pert bilgiler doğru ama eskisi gibi artık araçalrı plakadan sağlıklı araştıramazsınzı motor şasi numarası ile uygulyabilirsiniz..bir pert aracı sahibi olarak bu bilgiler doğrulturusnda araştırınız..bir ikincii sıradan trafik müşavirliğinde araclarınızı sorgulatmayın ..detayllı kayıtları görmeleri imkansız..mümkünse büyük sigorta acentelerine sorgulatınız...ve yapabiliryosanız aracın pert hali yada kazalı resimlerini mail yolu ile isteyiniz..en azından nasıl bir kazaya sahiptir..anlarsınız..benim diğer bir önerim..eğer uygun bir araac binmek istersenzide araca binici iseniz korkmayın pert aracı alın ama nasıl pert 0muş oda önemli şase ve airbagler ve tavanda hasar olmadığınızdan emin olun..güvenle binebilirsiniz..artık pert araçlar konusunda devlet kontrolü olucak..pert hakkında bilgi isterseniz verebilirim ..kullanan bir tecrübe olarak..
önden kazalı ama şaseleri düzgün olduğunu iddia eden bir satıcı vardı, servise götürelim dedik yok ben arabamı bi yere götürmem sen ustanı getir dedi, ustam sokakda ne kadar sağlıklı bakabilir ki, sadece gözle kontrol, neyse o zaman bi yol testi yapalım dedik bakalım sağ sola çekme varmı diye, 120 den sonra araba önü başka arkası başka yöne gitmeye çalışınca hadi hayırlı işler dedik. İstanbul'da boyasız araba bulmak zor ok. ufak tefek darbeydi kazaydı buna da eyvallah diyoruz, bu gidişle pertmiş, taksi çıkmasıymış demeyeceğiz galiba...yada basıp parayı 0 km alacağız, imkanımız varsa...