Gönderen Konu: yeni kasa corolla zenon yardımlarınızı beklyorum  (Okunma sayısı 1658 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
arkadaşlar aracıma zenon taktırmak istiyorum aracım 2009 corolla sadece kısalara ve sislere taktıran arkadaşlardan yardım bekliyorum .fiyat ,marka,kaç kelvin ,taktırdılar.
2011 COROLLA EXTRA D4D

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ©®UzMaN®©
    • yok
  • Araç: Corolla
Ynt: yeni kasa corolla zenon yardımlarınızı beklyorum
« Yanıtla #1 : Mart 09, 2010, 13:15:23 »
wallahi mesut abi ben 2007 model toyota hem sislere hem normallere monza marka 8000 kelvin  xenon taktırdım çokta memnun kaldım tawsiye ederim toplam bana maliyeti taktırmazı dahil hepsi 450tl civarı oldu ....
eSeR KaŞıK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • corolla hb
    • nazmozkan@hotmail.com.tr
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #2 : Mart 09, 2010, 13:22:45 »
sayın mesut çalışkan ben sana 6000 monza tavsiye ederimki bendede onlar var.6000 biraz daha beyaz ama 8000 likten daha çok aydınlatma yapıyor yolda ama görüntü de olsun diosan 8000 lik taktır derim. ikisini ortalama fiyat ta 400-500 arası değişir zenonlarda taktırdığın yere ve markaya bağlı yani kesin bi fiyatı kimse veremez sana. buradada satan arkadaşlar var eğer istersen onlarlada iletişime geçebilirsin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mart 09, 2010, 14:05:50 »
siszlere taktırmanızı tavsiye etmem, xenonlar sisli havada hiç aydınlatmıyor aksine görüşünüzü körleştiriyor,

ayrıca kısalara xenon taktırınca lütfen far konumunuzu 3 4  yada 5 te kullanın 2 ve altındaki ayarlar karşıdaki aracın gözünü aşırı derece yormaktadır, sonra lafyemeğin karşıdaki şahıstan, xenon taktırıpta bilinçsiz kullanan çok sürücü var, sizi bu guruba kesinlikle dahil etmek değil amacım yanlış anlamayın ancak bu bilinçsizlik yüzünden birçok insan sıkıntı yaşıyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #4 : Mart 10, 2010, 19:26:43 »
yeni kasa corollasına yokmu zenon taktıran arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum
2011 COROLLA EXTRA D4D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #5 : Mart 15, 2010, 17:57:39 »
arkadaşlar yeni kasada corllada kisede zenon takılı yokmu yardım edecek
2011 COROLLA EXTRA D4D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 130000
  • Model Yılı: '08
  • 16 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Mart 15, 2010, 22:13:34 »
merhaba benim araçta sadece kısalarda var.serviste orjinal dediklerinden taktırdım baya bi pazarlık ederek 250 tl ydi fiyatı sanırım. inegöl-bursa arası genelde sisle karsılasıyorum şu ana kadar hiçbi sıkıntı olmadı tavsiye ederim görüş olarak çok rahatlıyorsunuz ve yorulmuyorsunuz..
92' Renault 9 Broadway (1992-1997)
97' Toyota Corolla 1.6 XEİ (1997-2008)
08' Toyota Corolla 1.6 Elegant (2008-...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10500
  • Model Yılı: '19
  • 132 kere teşekkür etti
  • 354 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Mart 15, 2010, 22:19:12 »
arkadaşlar yeni kasada corllada kisede zenon takılı yokmu yardım edecek
Ben aracı aldığımda üzerinde vardı.Serviste takılmış.Kısalar xenon.Görüş iyi.Sisleri denemedim.Karşıdan bakınca baya güzel görünüyor.Tavsiye ederim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • sɹǝʇ nq ʞǝʇ ɹiq. ɐp ɐpunloʎ ʎǝsɹǝɥ iʞuɐs
  • Kan Grubu: AB+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Mart 29, 2010, 15:35:05 »
ayrıca kısalara xenon taktırınca lütfen far konumunuzu 3 4  yada 5 te kullanın
Arkadaşım ters yazmışsın 4.-5. kademe farları havaya kaldırır.  1.-2.kademede kullanması gerekir
Corolla Comford d-4d
nazar etme ne olur, kredi çek seninde olur.
http://tinyurl.com/24m2rfs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • screw you guys,i am going home!
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Mart 29, 2010, 16:32:10 »
xenon taktırmadım ama takdırmak için sanayide 1 gün geçirdim.dün de forumda önerilerinizi almak için bir başlık açmıştım ancak ümit bey hariç kimseden cevap alamadım.
başımdan geçenleri kısaca yazayım mesut bey ve diğer arkadaşlar fikir edinmiş olur.

öncelikle bu işi yapan veyahut esnaflık yapan kimse üstüne alınmasın.sözüm işini helal haram gözeterek ve hakkıyla yapanlara değil.

sanayide sabah 10 itibari ile başladım dolaşmaya.xenon far arıyorum.az biraz araştırma yaparak gittim.kararsız da değilim.mtech marka h 4-3 6000k da karar kılarak gitmiştim.
girdiğim ilk dükkanda bu marka yok.cenmax var.fiyat istedim.275 tl.mtech markanın fiyatı ne kadar bilyor musunuz sorusunun cevabı...napcan abi mtechi onun bi sene garantisi var ben buna 10 yıl garanti veriyorum.evet yanlış okumadınız 10 yıl!garantiyi sen mi veriyorsun dedim.öyle ya yarın dükkanı kapatır gidedebilirsin.yok abi falan filan...hella kaç yıl garanti veriyor diyorum 1 yıl diyor.almanlar 1 yıl veriyor ama şu tayvanlılar olayı bitirmiş demek ki.
neyse efendim ikinci dükkan...aralarında bir sokak var.cem beyle tanışyoruz.mtech yine yok.peki ne var cenmax...güzel.fiyat? 500 tl...haydaa demin 275 di.iyi de abi o çin malı.evet benimde zaten çin malı mı değil mi ayırt edebilen dedektörlerim var.garanti?? 2 yıl...peki diyelim ampulün teki yandı.garanti olduğu sürece ücretsiz değiştiririm abi.garanti sonrası fiyat? 99 tl tek ampül...
sonra abidik gubidik bir marka daha çıkardı buda 275 tl...beyni cenmax abi bunun ee nesi farklı?ampülü...aynı garantiyi bunada veririm dedi.

ordanda çıktım.3 dükkan...artık kayış bende de yavaş yavaş kopmaya başladı.(bu arada telefonla iki ayrı yerden fiyat aldım...cenmax=350 tl biri dedi 260 tl birisi dedi.)

3.dükkandayız.hella var mı? yok..mtech? yok ne var?valla markanın adını bile ilk kez orda duydum.
ama arkadaş aldı sazı eline başladı...abi müşterilerim memnun başka marka satmıyorum.garanti veriyorum.peki 6000k? yok abi zaten gitmiyor elimde bi iki tane var...fiyat 300tl.

4-5-6. yerde de aynı...

özetle...serbest piyasa değil.serbest bir şekilde ne geçirirsem kar kar piyasası.elektrikçiye arattığım birisi fiyat veriyor ben duyuyorum. 350 tl diyor 30 lira ben kazancam sende üzerine kar koy işte diyor.o da sana olur diyor.

son olarak verdiğim karar.kalsın kardeşim xenon farı batsın.bir ampüle 99 tl vermem.ülkenin yolları malum zaten.10 bin saat garanti veriyormuş bilmem ne markası...optimum şartlarda verir tabi.yolların köstebek tarlası olduğu türkiyede saatle ölçemezsin onu.
bir malın fiyatı 275-300 hadi 350 oynar...450--500...250??çan çin çon malı...değil mi?biraz insaf yahu...

yakarım sarı farlarımı paşa paşa gezerim.

saygılar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 23000
  • Model Yılı: '14
  • 10 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Nisan 01, 2010, 17:55:44 »
Mehmet bey bayağı dert sahibi olmuşsunuz.
Xenon işi zevk işi,zevk işi yaptım oldu işi dedim gittim taktırdım servise 10 para fazla verdim birşey olursa başınıza çökerim dedim şimdi ne gam ne tasa.Ampul patlayacaksa onu bana 2 sene garantisi var diyerek satan satış elemanı düşünecek ben değil :) Saygılar.
Herşeyi bilmene Gerek Yok. Haddini Bil yeter !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #11 : Nisan 01, 2010, 23:05:46 »
peki arkadaslar yeni kasa corollada kullanılan h kaç? kısa ve sisler için?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Nisan 02, 2010, 08:09:25 »
  Bu konuda sitemizde zaten bir çok başlık var ve bu başlıklardan bir çoğu sizin araç modelinizide kapsıyor. Arama yaparsanız gerekli paylaşımlara ulaşabilirsiniz zaten.