0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Allah mesut bahtiyar eylesin. Rabbim bizleri affetmek için o kadar çok yol göstermiş ki “Erkek Hanımına Sevgi ve Şefkatle bakar.”“Hanımı da O’na Sevgi ve Şefkatle bakarsa.”“Yüce Allah onlara Rahmetle Bakar”“Erkek Hanımının Elini Tutarsa”“Parmaklarının Arasından Günahları Dökülür.”Dilerim bir ömür hep böyle olursunuz.
Mutluluklar dilerim.
Abi hayırlı uğurlu olsun, allah mesut etsin
Mutluluklar dilerim abi
@Ersan Karagül (31793) mutluluklar dilerim.
İlkecaaaaannnnn mutlu yıllar ablacımm hadi artık bugün güzel bi haberle en güzel doğum günü hediyen gelsin @Ilke Arslan (19216)
Nice yıllara İlkecim.
Nice yıllara İlke abicim. [emoji4]
Nice mutlu yıllar ilkecim
Nice sağlıkmı sıhatli huzurlu yıllara ilke.
doğum gününüz kutlu olsun nice senelere @Ilke Arslan (19216)
Nice senelere kardes.
20'li yaşlarda doğum günü kutlamak güzel elbet... Ben de severdim.Kim bana ne hediye alacak diye merak ederdim falan.Sonra, 30'lara geldiğimde bu hazzı yavaş yavaş kaybetmeye başladım.Ve anladım ki, aslında her doğum günü, kalan ömür takvimimden bir yaprak daha koparmaktan başka birşey değil.Şu an, doğum günümde insanlarla beraber olmaktan köşe bucak kaçıyorumKaçamadıklarıma sahte gülüşler veriyorumSevdiklerimin, yaşlandıklarına ve vedalarına şahit olmaya başladımYüzleşmek istemiyorum doğduğum günleMutlu değil, hüzünlü günler olmaya başladı artık benim için...Siz bana bakmayın, mutluluğunuzun tadını çıkarın...Sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir ömür geçirmeni dilerim. Doğum günün kutlu olsun.