0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kaan'cıgım,Dogum günün kutlu olsun.
Kaan Kara arkadaşımızın doğum gününü kutlar. Nice seneler dilerim
@Kaan Kara (29002) nice mutlu senelere.
@Kaan Kara (29002) nice mutlu senelere...
@Kaan Kara (29002) nice mutlu seneler dilerim.
@Kaan Kara (29002) Asalım mı Hakimim? Nice mutlu sevgi dolu bol kick-down lu, az yaktırmalı, çok gezdirmeli yıllara kardeşim
@Kaan Kara (29002) nice senelere
Mutlu Yıllar Kaan
@Kaan Kara (29002) Doğum günün kutlu olsun abi sevdiklerinle beraber nice mutlu yıllara
@Kaan Kara (29002) Doğum gününüz kutlu olsun. [emoji4]
Kaan KARA doğum günün kutlu olsun.Eğer ölmezsem 19 Ekimde benim doğum günüm kutlamazsanız darılır,incinirim şimdiden söyleyeyim.
Kaan hayırlı yıllar ve yollar abicim.Bu zamana kadar da kimse benim doğum günümü kutlamadı diyen olursa da hakkını helal etsin. Doğum gününü hatırlatma aslında pekte eyi bişi değil biz gibi ehtiyarlar için
Doğum günün kutlu olsun. Sevdiklerin ile birlikte nice guzel yaşlara ins
@Kaan Kara (29002) Nice yıllara Kaan.
@Kaan Kara (29002) Kardeşim nice mutlu senerele. Allah ailen ve sevdiklerin ile mutlu bir ömür nasip eder inşallah.
Çok teşekkür ederim Kadir abi sağol inşallah birlikte güzel günlere , indirim haberleriyle 22. yılın ilk günü çok heyecanlıydı sabahtan ama şimdi alıştım
.
Doğum günün kutlu olsun Kadir abi. Nice senelere
@Kadir Güneş (29236) hayat sahnesinde payına hep mutlu roller düşsün nice yıllara
Nice senelere kadir'cim İyi ki doğdun iyi ki varsın..
Çok teşekkür ederim kardeşim. İnşallah nice yaşlara hep beraber yürürüz.Mesaj Birleştirildi: Haziran 16, 2015, 12:28:40"Tıpkı eski filmler gibiyim" Abi. "Neşeli günlerimi" arıyorum (Alıntıdır )İnşallah hepimizin payına huzurlu ve mutlu roller düşer