Gönderen Konu: Debriyaj Seti  (Okunma sayısı 1956 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
    • www.ciftciguzeli.com
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
Debriyaj Seti
« : Mart 16, 2007, 17:33:36 »
Arkadaşlar merhaba,

2000 1.4 vvti aracım var. Dün Nataş'a 90.000 servise bıraktım. Debriyaj setinin değişmesi gerektiğini söylediler. Yaklaşık olarakta 700 ytl fiyat verdiler. Bende değiştirtmedim. Bu tutardan daha düşük tutara yaptırma imkanımız olurmu başka yerlerde ya da ACL, Speedcar v.s. özel servislerde. Önerebileceğiniz yerler varmı? Eğer bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkür ederim.

Bu arada bir şey dikkatimi çekti Nataş'ta, bugüne kadar hep orada bakımları yapıldı. Eskiden bakım sırasında arar bilgilendirirlerdi, şunu yaptık bunu yapacağız diye, araç teslim olacağında arar söylerlerdi. Dün akşam saat 5 oldu..ben artık kendim aradım. aracınız hazır 6 da kapanıyoruz dediler alabilirmisiniz aracı dediler şok oldum. Aracı aldım fakat şikayet ettim. Bakalım ne olacak.

Bürkan

Toyota Club Türkiye

Debriyaj Seti
« : Mart 16, 2007, 17:33:36 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
Debriyaj Seti
« Yanıtla #1 : Mart 17, 2007, 14:02:22 »
700 ytl çok gibi geldi bana sadec parça fiyatını öğren bi daha sonra ii bi toyota özel servisine git ordan fiyat al bide parçayı sn alsan ne kadara takacak lar onu öğren hangisi hesaplı gerlise artık. bu arada 90.000 de debriyajmı bitermiş yaaa
2000 ZZE112 Toyota Corolla 1.6 Terra Special A/C

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
Debriyaj Seti
« Yanıtla #2 : Mart 17, 2007, 21:57:50 »
300 ytl civarı olması lazım istersen maslak sanayi den parça ve işçilik fiyatı alayım.(her ikiside 1.sınıf)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Debriyaj Seti
« Yanıtla #3 : Mart 18, 2007, 19:44:25 »
merhaba bürkan benim oto servisim var.eger istersen sana bu konuda yardımcı olabilirim.iş telefonum 216 545 61 72 0555 561 34 20 ararsan gerekli bilgiyi veririm.bu arada site üyelerine %25 işçilik indirimi uygulanır.moderatör dağhana soranilirsin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Site Başçavuşu
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 52 kere teşekkür edildi
Debriyaj Seti
« Yanıtla #4 : Mart 21, 2007, 15:06:29 »
Daha hazırlık aşamasındayız.O yüzden siteye duyurmadık.Ama dediği gibi üyelerimize %25 indirim söz konusudur.Ve gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bir servistir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Debriyaj Seti
« Yanıtla #5 : Mart 21, 2007, 19:32:47 »
Alıntı yapılan: Muzaffer Yaman Birsayı
merhaba bürkan benim oto servisim var.eger istersen sana bu konuda yardımcı olabilirim.iş telefonum 216 545 61 72 0555 561 34 20 ararsan gerekli bilgiyi veririm.bu arada site üyelerine %25 işçilik indirimi uygulanır.moderatör dağhana soranilirsin.
[/quote]

ankara'da boyle bir servis var mı?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
Debriyaj Seti
« Yanıtla #6 : Mart 21, 2007, 23:41:24 »
aynı sorun bendede vardı tüm arkadaşlar çok ii bilir..
banada servis 700 ytl civarı dedi..
yenikapı daki japon otoculardan aldım komple set..
125 ytl civarı tuttu.. orijinal parça aldım markası ASCO (aissen company) olması lazım asco kısaltması..
işcilik de sana kalmış  100 ytl civarı..
yönetim: kurallarımız gereği kullandığınız resim kendi resminiz veya kullandığınız araç olması gerekmektedir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • teknikoto.forumup.com
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: 0+
Debriyaj Seti
« Yanıtla #7 : Mart 22, 2007, 01:11:00 »
Alıntı yapılan: özgür özkan
aynı sorun bendede vardı tüm arkadaşlar çok ii bilir..
banada servis 700 ytl civarı dedi..
yenikapı daki japon otoculardan aldım komple set..
125 ytl civarı tuttu.. orijinal parça aldım markası ASCO (aissen company) olması lazım asco kısaltması..
işcilik de sana kalmış  100 ytl civarı..
[/quote]
işçilik neden bu kadar pahallı yoksa balatayı değiştirmek ustaya çin işkencesimi oluyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
    • www.ciftciguzeli.com
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
Debriyaj Seti
« Yanıtla #8 : Mart 30, 2007, 23:52:23 »
Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim. Servisten aracı aldığımda balatalar iyi durumda dediler? Bende anlamadım ama Nataş bu konuda benim güvenimi kaybetti. Her bakımda ayrı şey söylüyorlar.

Bu sebeple bende Muzaffer bey telefonunuzu kaydettim, bir sonraki bakımda arayacağım sizi.

Teşekkür ederim.

Bürkan