0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sony DSC T9[/quote]bende bunda karar kılmıştım neyse herkese teşekkürler..
Canon A 620.DIGIC II islemci ile geliyor[/quote]a620 ün özellikleri güzelmiş kaba biraz..t9 un kalitesi tatmin etmedi dsc-N1 biraz daha iyi...bunların çektiği resmlerin hepsi kusurlu görünüyor bana yahu
Kerim, ne kadar çok ek özellik (mp3 çalma vs vs) o kadar az kalite bence. Fotoğraf makinesi alınacaksa sadece fotoğraf çeken ve o işte uzmanlaşmış bir marka alınmalı bana sorarsan.[/quote]haklısın ama o samsung güzeldi
Samsungla çekilen resmi yukarda saydığım her hangi bir markayla kıyaslayınca farkı anlarsınız...Derinliğe dikkat etmenizi öneririm...SamsungEn ucuz Olympus[/quote]samsung daha güzel çekmiş göründü bana biraz oynadım resimle :
Renkler sizi yanıltmasın, derinlik ve netliğe dikkat ederseniz aradaki fark ortaya çıkıyor. Ayrıca Olympus.un çektiği resmin gerçeği daha fazla yansıttığınıda belirteyim...[/quote]vallahi kolay beğenen biri değilim ama samsung un çektiği daha güzel geliyor bana resimler aynı anda mı çekildi olympus un çektiği resim yağmur öncesi gibi sanki samsung unki temiz güneşli bi havada sanki...