Arkadaşlar uzun süre kararsız kalmıştım corollamın bakımını yetkli servistemi yoksa özeldemi yaptırsam diye düşünürken, nihayet bugün dörtnala gittim. öncesinden özcan beyle haberleşmiştik sağolsun sadık usta ile görüşmüş benim gideceğimi söylemiş sabah saat dokuzda ordaydım, sağulsun sadık ustam beni bekliyordu. arabayla çok ilgilendi hangi parçaları değişeceğini, orjinal ve ithal parçaları gösterip parçaları belirledik kısacası nasıl anlatacağımı bilmiyorum ama tam manasıyla memnun kaldım nadir bir servis randevusuydu. bunun yanında üzüldüğüm nokta aracımın direksiyon kutusundan ses geliyordu sadık ustam hemen anladı, oysa garantisi yeni bitti direksiyondaki seslerden dolayı yetkili servisi gittim direksiyon kutusundan sesler geliyor zanedersem kronik direksiyon problemi diye belirtmiştim yetkili servisteki ustayla deneme sürüşü yaptık ustanın dediği direksiyon kutusu değil ama yine bakalım bir saat sonra civatalarını sıkıp teslim etmişlerdi bana. burdan yetkili servisi isim verip suçlamak istemiyorum ama bugün aradım nekadar duyarsız ve ilgisiz olduklarını durumu ayrıntılı anlattım. bugün sadık ustamın aracıma gösterdiği özen ve ilgi, beni yetkili servisten uzaklaştırdı. artık aracıma ne yapıldığını gördüğüm güvenebileceğim bir ustam var. bu arada bekir kardeşimizlede dörtnalda tanıştık kendilsi çok ilgi ve sıcak hakikaten zamanın nasıl geçtiğini anlamadım. son olarak bu konuda yardımcı olan özcan ve bekir beylere birde sadık ustama çok teşekkür ederim. selamalr.
Bu arada unuttum 20 bin bakımını yaptırdım. değişen parçalar polenfiltresi,hava filtresi,yağ filtresi, en çok balataların durumunu merak ediyordum sadık ustam balataların çok iyi durumda olduğunu belirtti hatta gösterdi 20 bin km olmasına rağmen neredeyse yeni gibi idi.