Gönderen Konu: Bugün aracıma bakım yaptırdım  (Okunma sayısı 1404 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 500
  • Model Yılı: '19
  • 1 kere teşekkür edildi
Bugün aracıma bakım yaptırdım
« : Mart 06, 2010, 20:55:02 »
Arkadaşlar uzun süre kararsız kalmıştım corollamın bakımını yetkli servistemi yoksa özeldemi yaptırsam diye düşünürken, nihayet bugün dörtnala gittim. öncesinden  özcan beyle haberleşmiştik sağolsun sadık usta ile görüşmüş benim gideceğimi söylemiş sabah saat dokuzda ordaydım, sağulsun sadık ustam beni bekliyordu. arabayla çok ilgilendi hangi parçaları değişeceğini, orjinal ve ithal parçaları gösterip parçaları belirledik kısacası nasıl anlatacağımı bilmiyorum ama tam manasıyla memnun kaldım nadir bir servis randevusuydu. bunun yanında üzüldüğüm nokta aracımın direksiyon kutusundan ses geliyordu sadık ustam hemen anladı, oysa garantisi yeni bitti  direksiyondaki seslerden dolayı yetkili servisi gittim direksiyon kutusundan sesler geliyor zanedersem kronik direksiyon problemi diye belirtmiştim yetkili servisteki ustayla deneme sürüşü yaptık ustanın dediği direksiyon kutusu değil ama yine bakalım  bir saat sonra civatalarını sıkıp teslim etmişlerdi bana. burdan yetkili servisi isim verip suçlamak istemiyorum ama bugün aradım nekadar duyarsız ve ilgisiz olduklarını durumu ayrıntılı anlattım. bugün sadık ustamın aracıma gösterdiği özen ve ilgi, beni yetkili servisten uzaklaştırdı. artık aracıma ne yapıldığını gördüğüm güvenebileceğim bir ustam var. bu arada bekir kardeşimizlede dörtnalda tanıştık kendilsi çok ilgi ve sıcak hakikaten zamanın nasıl geçtiğini anlamadım. son olarak bu konuda yardımcı olan özcan ve bekir beylere birde sadık ustama çok teşekkür ederim. selamalr.
  Bu arada unuttum 20 bin bakımını yaptırdım. değişen parçalar polenfiltresi,hava filtresi,yağ filtresi, en çok balataların durumunu merak ediyordum sadık ustam balataların çok iyi durumda olduğunu belirtti hatta gösterdi 20 bin km olmasına rağmen neredeyse yeni gibi idi.

Toyota Club Türkiye

Bugün aracıma bakım yaptırdım
« : Mart 06, 2010, 20:55:02 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: Bugün aracıma bakım yaptırdım
« Yanıtla #1 : Mart 06, 2010, 21:09:57 »
yalnız arkadaşım dörtnalın kötü yanını da yazmışın. vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorsun. geçen cumartesi oradaydım ben de. eşimi alışveriş merkezine bırakıp gitmiştim. kırıkkaleli birkaç kişi daha geldi. sohbet muhabbet derken eşimi unuttum bir ara. bir saat demiştim, yaklaşık 4 saat sonra yanına gittim. kulaklarından ateş fışkırıyordu. neyse çiçekcilerin canı sağolsun, olayı tatlıya bağladık.

şaka bir yana ben sevdim arkadaşları, güveniyorum. herkese de tavsiye ediyorum...
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mart 06, 2010, 21:25:32 »
Murat bey sizinle dörtnal dışında bir ortak yanımız daha varmış ben kırıkkalede 3 yıl öğretmenlik yapmıştım zannedersem siz kırıkkalede oturuyorsunuz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mart 06, 2010, 22:26:41 »
doğrudur. neresinde öğretmenlik yaptınız.
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mart 06, 2010, 22:40:02 »
Anadolu güzell sanatlar lisesinde bu arada 3 yıl önce idi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mart 12, 2010, 20:49:17 »
Yunus abi işten güçten ancak bakabiliyorum siteye.. Memnun kaldığına çok sevindik bir çok arkadaşımızın da yaptığı gibi sadece arabanızda sorun olduğunda değil çay içmeye de bekleriz :) Murat abi geldiğinde herkes orda olacak sanırım ben konuları takip edemiyorum ama sen edersin abi senide bekleriz :)
..Tüplü ve Öfkeli..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Mart 12, 2010, 22:53:09 »
  O sisler gözümü alıyor Bekir.  :kötü:  :D

Dünya küçük gerçekten. Temelde saygı oldumuda birliktelikler güzel oluyor, davetin bile incelik Bekir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Mart 12, 2010, 23:20:33 »
Bekir bey inşallah yakında ordayım geçen bakım yaptırırken aracın sol tarafından hafiften bir ses vardı sadık ustayla teste çıktık ama yağmur yağdığından daha sonraya bıraktık.
Yunus abi işten güçten ancak bakabiliyorum siteye.. Memnun kaldığına çok sevindik bir çok arkadaşımızın da yaptığı gibi sadece arabanızda sorun olduğunda değil çay içmeye de bekleriz :) Murat abi geldiğinde herkes orda olacak sanırım ben konuları takip edemiyorum ama sen edersin abi senide bekleriz :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Mart 13, 2010, 00:48:53 »
   Yunus bey teşekkürlük bir şey yok ortada.Arkadaşımız,kardeşimize ya da bir yakınımıza yardımcı olmuşum çokmu...Önemli olan memnun kalmanız....

O sisler gözümü alıyor Bekir.  :kötü:  :D
 Dünya küçük gerçekten. Temelde saygı oldumuda birliktelikler güzel oluyor, davetin bile incelik Bekir.
   Hakan abi Bekir'in Honda'sı var ama foruma sevimli görünmek için hala sattığı Corolla'nın fotosunu kullanıyor.Üstelik yeri ve zamanı olmamasına rağmen SİS'lerini yakmış...Başkomiser Hakkı görmedi galiba :D :D
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR