0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Passat 6 buçuk misli
Mesela kim derdi ki (97-2005) Citroen Xsara, yeni VW Golf'den daha iyi puan alacak..İyi bakılan araba tabi ki fazla üzmez. O ayrı ona bişey diyemeyiz
Kesin bilmek mümkün değil fakat sonuçta ordan burdan duyum edinmek yerine bu tip ciddi çalışmalara kulak vermek daha sağlıklı olur kanısındayım. Çünkü herkes kendi aracını bilir ama başkasının ne alemde olduğunu bilemez. Araçlar arasındaki arıza sıklığı farkının öyle %20 %30 değil de 8 misli 10 misli gibi bir değer olduğuna ise hiç şaşırmıyorum desem yeridir. Bakın her taraf toyota dolu, nissan dolu, honda dolu.. Bir de tamircisini arayın bakalım sanayide.. Yok.. Çok zor bulunuyor.
Keşke bu araştırmaların araştırma, veri toplama ve uygulanan istatistiki yöntemlerinde açıklaması verilse.
Touran Versodan da az tutulmuştur herhalde, tam satış rakamlarını bilimiyorum gerçi.Otomatiği yok mu hakkaten Verso'nun Türkiyede? İnanılmaz bir hata eğer yoksa. Fiyat listesinde göremedim çünkü.
birinin arabası ses yaptı diye, diğeri sorunsuz 10 yıl bindi diye bi markayı ya yerin dibine sokuyoruz veya göklere çıkarıyoruz, veya parçacıya gidip bir iki parça fiyatıyla değerlendiriyoruz. tamam parça pahalı ama sor bakalım o parçayı ne sıklıkla satıyor adam. mesela benim marş motoru ne kadar pahalı olursa olsun umrumda değil, geçen gün yazdığım gibi 27 yıllık elektrik ustası bir defa marş motoru söktüm o da 1991 modeldi diyor. genel bir değerlendirme en mantıklısı.
Yeni kasası gelecek diye sürekli Plazayı aradım durdum, geldiğinin günü randevu aldım, inceledim, deneme sürüşüne çıktık vs. vs. Verso herşeyiyle harika, ama benim de aklım almıyor bunu. "Geniş, konforlu aile arabası" tanımına uyan bir aracın otomatik viteslisi niye üretilmez? Sırf bu nedenle üzülerek Verso'nun üstünü çiziyorum Corolla'mdan sonra alabileceğim arabaları sıralarken...
evren hocam bilemiyorum ama internet üzerinden değilde yakından inceleme fırsatın oldumu... valla ne yalan yeni kasaları yılan gibi, içerisinden çok dışıda çok etkileyici... bi ara 2010 verso için aracımı takasa veriyordum ama olmadı, nasip olursa bu aracımın devamında verso alacağım... yarisin 2 katı sanırım ondan mı? sevemiyoruz
Anlayamadım taylan bey , Versonun göstergeleri bizim araçlar gibi direksiyonun arkasında. Fiyatlarıda touranla aynı. Hatta donanımına göre düşünürsek vw daha uygun fiyata daha donanımlısını veriyor.
Verso güzel araba, fiyatı da fena değil. Niye daha çok tercih edilmiyor anlayamıyorum.
erdem 2010 versoya bindinmi ? bin görürsün direksiyonun arkasındamı degılmı bıde touranları bır arastır boslarına degıl verso kadar dolusuna bak..