0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
adamlar arabasına güveniyor[/quote]
Müşteriyi 6 yıl boyunca kendi servisine bağlıyorsun. Güzel strateji aslında. Bence önemli olan garanti vermek değil o garantinin arkasında durabilmektir. Honda fazla sorun çıkarabilecek bir marka değil ama göreceğiz bakalım.[/quote]tamemen doğru, şimdi adam 6 yıl garanti verir ama servis kapsamına giren bir arızada, kullanıcı hatası diye yan cizer. bu tarz şeyler de olabilir, honda yapar demiyorum ama önemli olan sorunsuz garanti sağlamaktır.toyota bu konuda epey iyi. bakalım dilerim honda da lafının arkasında durur.
birde şu taraftan bakalım honda 6 yıl garanti vermiyor aracına ki nerden çıktı bu anlamadım müşterisine verdiği 6 yıl garanti veya 150,000km garanti veriyor yani siz bir yılda 150,000km yol yaparsanız aracın garantisini bitirmiş olursunuz önce hangisi gelirse mantığı var ama toyotada bu yok benim aracımda 5 yıl garanti sınırsız km garantisi var[/quote]yani arkadasın dedıgı cok mantıklı sınırsız km daha guzel ...ayrıca hondadakı arkadasım ıle konustum arabaya park ampulu dahı takmak istediginde bunun uygun olup olmadıgını sormak vede serviste taktırmak gerekiyor bence buu sacmalık cunku dusunsenıze arabaya park ampulu takmak ıstedıgınızde once servise sormanız gerekıyor ...bunu toyota da yapabılır bence ama yapmıyor fıyatlarda ıskonto yapmaz veya fıyatı az yukselterek bu garantı olayını yapabılır ama onun yerıne musterisine dırek onerı sunuyor..
yani arkadasın dedıgı cok mantıklı sınırsız km daha guzel ...ayrıca hondadakı arkadasım ıle konustum arabaya park ampulu dahı takmak istediginde bunun uygun olup olmadıgını sormak vede serviste taktırmak gerekiyor bence buu sacmalık cunku dusunsenıze arabaya park ampulu takmak ıstedıgınızde once servise sormanız gerekıyor ...bunu toyota da yapabılır bence ama yapmıyor fıyatlarda ıskonto yapmaz veya fıyatı az yukselterek bu garantı olayını yapabılır ama onun yerıne musterisine dırek onerı sunuyor..[/quote]tabiiki sınırsız km garantisi daha mantıklı ayrıca toyota servisleri o kadarda sıkı bir politika uygulamıyor biraz serbestsin ama honday ben şahsen bilemiyorum toyota servis konusunda çoğu firmalardan daha iyi ve kalşteli hizmet yapıyor en azından servisten çıktıktan 1 2 gün sonra telefonla arayıp memnunmusunuz bir problemininz varmı veya şikayetiniz varmı en azından çay ikramını bile soruyorlar teşekkürler toyota