Gönderen Konu: ae101 arka cam altı panzottaki hoparlör kapaklarını nerden bulurum yardım!!  (Okunma sayısı 3110 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
selam  arkadaşlar aracım 96 model ae101 kasa corolla xei lerdeki panzot üzeri hoparlör kapaklarından arıyorum yardımcı olursanız sevinirim saygılar

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
  Pandizottaki hoparlör kapaklarını ya çıkma bulabilirsin, ya da ancak serviste bence Salih.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '02
Servis 3-4 katı fiyat söyler hoparlör kapaklarına.
Yazın pandizot'a 400 TL fiyat çekmişlerdi :D
SIU Corolla T-Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
çıkma bakıcam o zaman satan varsa haber versin arkadaşlar saygılar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • 2 kere teşekkür edildi
çıkmacılara bak. bir de zahmet olmazsa yaş bilgini girer misin? malum sanal alem, ancak kendini tanıtabildiğin kadar tanıyabiliyoruz seni.
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür edildi
Allah'tan yan sanayi diye bi olay var. AE101'leri orijinal parça fiyatları çok fahiş.

Üç kollu direksiyon 900 TL
Pandizot 400 TL

:wacko: Noluyoruz ya.
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
servise sordum dün arkadşlar yalnız o kapaklar hoparlörle birlikte veriliyomuş tek satılmıyomuş oda 166 lira dediler açıkcası o kadar şeye o parayı vermeye niyetim yok anca vijdanlı çıkmacılara bakıcam elinde olupta kullanmayan satmak isteyen olursa sevinirim saygılar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • 2 kere teşekkür edildi
oraya uygun başka bir hoparlör alınabilir. şu anda tam hatırlamıyorum şekli nasıldı ama illaki piyasada aynı boyutta hoparlör vardır... hatta aynı boyutta adi bir hoparlör alıp kapağını kullanmak da mümkün.
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
oraya uygun başka bir hoparlör alınabilir. şu anda tam hatırlamıyorum şekli nasıldı ama illaki piyasada aynı boyutta hoparlör vardır... hatta aynı boyutta adi bir hoparlör alıp kapağını kullanmak da mümkün.
ben orjnal olanını istiyorum diğer kapaklardan takmak istedikten sonra doğru bi sürü kapak var ama orjnale benzer yada onun gibi hiç bulamadım o yüzden çıkma bakıcaz başka yolu yok