0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Amerika Fransa gibi materyalist sömürgeci insan nüsvetteleri eminimki sosyal ve kültürel yönden Ermenileri insan yerine bile koymuyordurlar.ama sırf Türk'e düşmanlıkları Ermenileri onların en büyük dostları yapıyor. çünkü siyasi ve sosyal değer yargıları tamamen onların çıkarları doğrultusunda şekillenir. aslında Ermenilerden nefret ettiklerine emin olun. çünkü Ermeniler Gregoryen'dir. yani Hz isa'nın(AS) haşa Allah'ın oğlu olduğu yönündeki hıristiyan inancına karşı çıkarlar. Osmanlı da Ermeni kilisesine hep sahip çıkmıştır. neden? hıristiyan dünyasını bölmek ve önemli bir grubu kendi yanına çekmek kısaca hıristiyan birliğini parçalamak için.ben herzaman özetle şunu söylüyorum. ırkçılık ya da şövenizm yapmıyorum.ama Batı topyekün emperyalisttir(bitmek tükenmek bilmeyen bir maddi hırs), menfaatçidir, sömürgecidir, canidir, soykırım bunların zaten göbek adıdır, insani değerlerden yoksun ve materyalisttirler, koyu bir maddesel disipline bürünmüşlerdir. görünüşleri ve toplumsal duruşlarıyla bizi cezbederler ama aslında bu sadece görünen yüzleridir. bunların samimiyetine güvenip dış politikayı şekillendirmeye çalışmak en büyük gaflettir.bırakalım bu dünya onların olsun arkadaşlar...biz öbür tarafa talip olalım...
Amerika Fransa gibi materyalist sömürgeci insan nüsvetteleri eminimki sosyal ve kültürel yönden Ermenileri insan yerine bile koymuyordurlar.ama sırf Türk'e düşmanlıkları Ermenileri onların en büyük dostları yapıyor. çünkü siyasi ve sosyal değer yargıları tamamen onların çıkarları doğrultusunda şekillenir. aslında Ermenilerden nefret ettiklerine emin olun. çünkü Ermeniler Gregoryen'dir. yani Hz isa'nın(AS) haşa Allah'ın oğlu olduğu yönündeki sapık hıristiyan inancına karşı çıkarlar. Osmanlı da Ermeni kilisesine hep sahip çıkmıştır. neden? hıristiyan dünyasını bölmek ve önemli bir grubu kendi yanına çekmek kısaca hıristiyan birliğini parçalamak için.ben herzaman özetle şunu söylüyorum. ırkçılık ya da şövenizm yapmıyorum.ama Batı topyekün emperyalisttir(bitmek tükenmek bilmeyen bir maddi hırs), menfaatçidir, sömürgecidir, canidir, soykırım bunların zaten göbek adıdır, insani değerlerden yoksun ve materyalisttirler, koyu bir maddesel disipline bürünmüşlerdir. görünüşleri ve toplumsal duruşlarıyla bizi cezbederler ama aslında bu sadece görünen yüzleridir. bunların samimiyetine güvenip dış politikayı şekillendirmeye çalışmak en büyük gaflettir.bırakalım bu dünya onların olsun arkadaşlar...biz öbür tarafa talip olalım...
Allah cc razı olsun kardeşim bilinçli müslümanları görmek çok güzel ...Allah cc ın selamı ve bereketi üzerine olsun.....