Gönderen Konu: Acil Yardım...  (Okunma sayısı 1237 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
Acil Yardım...
« : Mart 05, 2010, 13:20:07 »
arkadaşlar aracım 2007 auris elegant mmt ve tüp taktırmak istiyorum. Şimdi iki sorum var...
1-Araştırmalarım sonucunda lpg markasında iki italyan arasında kaldım zavoli ve brc, yalnız yetkili servisinin bulunduğum ilçede olmasından dolayı brc taktırma taraftarıyım. Görüşleriniz nedir ve marka olarak servisi uzakta olsa da zavoli taktır daha iyi dermisiniz???
2-Aracım mutimode olduğu için tüple uyumsuzluk anlamında bana getirisinden çok götürüsü olur mu? Zaten tam memnun olmadığım vites geçişleri iyice sekteye uğrar mı?Bide daha önceden mmt vitese tüp taktıran arkadaşlarımın yorumunu alabilirsem çok sevinirim...
Şimdiden yanıtlarınız için çok teşekkürler :alkis:

Toyota Club Türkiye

Acil Yardım...
« : Mart 05, 2010, 13:20:07 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • Araç: Corolla
  • 6 kere teşekkür edildi
Ynt: Acil Yardım...
« Yanıtla #1 : Mart 05, 2010, 13:54:54 »
biz otomatik vites(Eski sistem) corollamıza komple OMVL taktırdık. takan yer babama garanti verdi , en ufak bir sorunda getirebilirsin dedi. 3 yıl geçti hiç bir problem yok.
Araç servis bakımına girip çıkacağı zaman Lpgyi söktürüp taktırmak için yine oraya gitmiştim. Servistekiler lpg ayarını bozmuştur dedi ,  ayar yaptı. Vites geçişlerinde çu anda bir problem yok.
Yanlız benim çevremde gördüğüm kadarıyla , lpgde hızlanma yavaşladığı için insanlar lpgli araçda gaza daha çok basıyorlar , dolayısıyla viteslerde daha geç atıyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #2 : Mart 06, 2010, 12:29:40 »
Erdem bey yanıtınız için teşekkürler...
Bir de yeni sistem mmt'ye taktıran bi arkadaşımız şu konuyu bi görsede cevap yazsa...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
    • toyosan alternatif otomotiv hizmetleri
  • Araç: Camry
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 198000
  • Model Yılı: '07
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mart 06, 2010, 12:31:36 »
murat bey brc lpg sisteminn en önemli özelliği enjektörlerinin yapısıdır biraz sesli çalışır ama kaliteli bir sisteme sahiptir bu işin içinde olan birisi olarak siz brc sisteminden vaz geçmeyin derim.
ALTERNATİF OTOMOTİV ÖZEL SERVİS....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mart 06, 2010, 13:25:57 »
Murat bey zıttınızı söylemek gibiolmasın ama yalnış anlamayın, Atikerden daha iyi bir bütçem var diyorsanız, kesinlikle zavoli taktırın. Enjektörleri çok kalitelidir. Yalnız ondan da önemliisi ustanız iyi olsun. Enjektörlerin manifolda konumlandırılması ve  işçiliğin temiz olması çok çok çok önemli. Ha benim şahsi görüşüm, böyle bir aracım olsaydı yine atiker takardım. Çok memnunum ve sorunsuz kullanıyorum. Zavolininde serviste sıkıntısı yoktur. İçiniz rahat olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mart 06, 2010, 20:48:16 »
Murat bey zıttınızı söylemek gibiolmasın ama yalnış anlamayın, Atikerden daha iyi bir bütçem var diyorsanız, kesinlikle zavoli taktırın. Enjektörleri çok kalitelidir. Yalnız ondan da önemliisi ustanız iyi olsun. Enjektörlerin manifolda konumlandırılması ve  işçiliğin temiz olması çok çok çok önemli. Ha benim şahsi görüşüm, böyle bir aracım olsaydı yine atiker takardım. Çok memnunum ve sorunsuz kullanıyorum. Zavolininde serviste sıkıntısı yoktur. İçiniz rahat olsun.
+1
markadan çok montaj önemli
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #6 : Mart 08, 2010, 13:40:12 »
yanıtlarınız için çok teşekkürler...
Belirttiğim gibi ben de bu iki marka arasında kaldım, ve ikiside benim için iyi olucak gibi...
Yalnız tek korkum mmt olan aracımın sorun çıkarması ve şöyle de bi durum var aracımın garantisi haziran ayında bitecek, şanzımanda bi sorun çıkarsa ne olur diye düşünmeden edemiyorum. Yakıttan tasarruf sağlayalım derken bir de mmt sorun çıkarırsa maddi olarak kar yapalım derken zarar etmeyelim:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Shiro (beyaz) ve ben
  • Araç: Corona
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Mart 08, 2010, 13:46:08 »
Murat Bey, LPG'nin vitesle bir ilgisi yok.
Yoksa birkaç şirin aksesuar için, ya da uymak için sürüye,...  Binmeli mi konserve kutusuna araba diye,
Veremem üç kuruş daha diyerek yedek parçaya,...  Boyun mu eğmeli her nissan ya da honda'ya..
İstemem eksik olsun..!  
    Corona de Bergerac

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #8 : Mart 08, 2010, 18:43:03 »
yanıtlarınız için çok teşekkürler...
Belirttiğim gibi ben de bu iki marka arasında kaldım, ve ikiside benim için iyi olucak gibi...
Yalnız tek korkum mmt olan aracımın sorun çıkarması ve şöyle de bi durum var aracımın garantisi haziran ayında bitecek, şanzımanda bi sorun çıkarsa ne olur diye düşünmeden edemiyorum. Yakıttan tasarruf sağlayalım derken bir de mmt sorun çıkarırsa maddi olarak kar yapalım derken zarar etmeyelim:)

Buradan sorunuz.
http://forum.donanimhaber.com/m_20064365/tm.htm
Söylesem tesiri yok.sussam gönül razı değil,
                                                          FUZULİ